reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki forever!

LILU tak mocno spałam do ukończenia drugiego miesiąca przez małą, bo wtedy jeszcze nie budziła mi się co noc co 1.5 godziny :) Jak się zaczęła masakra pobudkowa, to się rozwinęła taka nerwica, że zasypiałam tak jak Ty - na 5 minut przed kolejną pobudką :D
:baffled:

Coś miałam, ale już nie wiem co...

Ola śpi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Lili nocnego cyca zabrałam i dlatego Młoda śpi:) Nawet jak chorowała to nie budziła się na cyca w nocy:)
Za to w dzień nic innego nie chciała...

Kotek co 1,5 h:szok::szok::szok: w nocy???? padłabym!

cześć Pok, miło że pytasz;))
i odstaw tego pomidora biegiem, może też bardzo uczulać, niestety, moja mała do tej pory jak zje coś z pomidorem to ma wysypkę, która wygląda jakby miała brodę poparzoną i koopę taką,że klękajcie narody;) zrób sobie tydzień bez pomidora i zobaczysz czy jest efekt..wiem,że i tak dużo nie możesz jeść ale warto

a dla reszty buziaczki;))

Monia ja Cię podziwiam...ale gdybym miała jak ty, lekarzy w rodzinie to pewnie bym też nie dała antybiotyku...buziaki dla Wiki!!

Lil a jak gardło małej??? moja zawsze tak połyka ślinę głośno kiedy ma zapalenie, niestety, no i tak beznadziejnie śpi...

yyy my po weekendzie, byliśmy dosłownie wszędzie, wskutek czego dzieci wymęczone, ,mnie w sobotę zapalenie ucha chwyciło, ale dzięki mamie i przyjaciółce, dochodzę do siebie, Daniel dziś i jutro w domu, ma katar i kaszle, ale jak sie trochę uspokoi to w środę do przedszkola, bo ma karate i angielski....

Asionek a wiesz,że u mojej babci potrafi się z 70 osób zebrać jednorazowo z rodzinki???i wiesz jaki wtedy jest harmider;)) ale my przyzwyczajeni do takich imprez;))

Kout to prześcieradło to super patent, dzięki!!!

Ostatnia edycja:
Poczku pomidory na mur beton musisz odstawić - one są bardzo alergizujące... Ja nie funkcjonuję teraz. Chodzę, marudzę i rzucam mięsem...Byle do wieczora...No i super, że u Ciebie energia wraca i pospałaś!

Kocurku
no to się rozumiemy z tą nerwicą...Ja to już na wieczór zaczynałam płakać, bo się nocek bałam :angry:

Paulinko dziś pojedziemy na kontrolę to się dowiem co z gardłem....Tylko mnie dziwi, że już gorączki przeszły, a ona teraz dopiero w nocy tak się zachowuje....I witaj po weekendzie :-)

Moniu Ty to jesteś dzielna! Lubię czytać o Twoich sukcesach :-):-):-)

Kocurku i Ola już tak regularnie śpi w dzień??? Jak długo trwa drzemka??? Tak czułam, że po roczku jej się unormuje :-):-) GRATULACJE!

hej Lil, no u nas gardło bywało zapalone bez gorączki, ale to dziwne połykanie śliny to dla mnie zawsze znak alarmowy był....

jejuś, ale baba ze mnie...nie wiem w co się ubrać!!!!!!!!!!!!! idę dziś na konferencję z dorotą zawadzką nt. miłość i szacunek w wychowaniu i zgłupiałam przy szafie.....no pusta ta moja szafa;))

Hehe Paulinko skąd ja to znam! Znak, że czas na zakupy! A po konferencji prosimy o cenne wskazówki i jakąś relację :-)

Lil no baba ze mnie straszna, a z zakupami poczekam na wyprzedaże, teraz mam dentystę i prezenty na święta dla dzieci na głowie;)) postaram się co nieco zapamiętać z tej konferencji, niby wszystko wiem, ale zawsze to inaczej kiedy ktoś wyłoży nam kawę na ławę;)))....a po tym jak Maja mi zmarudziła poranek, to przyda mi się kwestia o szacunku;))

paula koniecznie sie podziel madrascia po konferencji :) a w szafie zawsze sie cos znajdzie!

ja mysle, ze poczekam z pomidorem... bo sie boje, ze jak odstawie i bialko i pomidora to dalej nie bede wiedziala na co jest ta alergia.

reklama
Pok propo pomidora, rozpędziłam się i zrobiłam zapiekankę z małą już ilością pomidora, pilnowałam później by mała nie jadła kawałków pomidora...a ona od samego sosu taką kooopę zrobiła,że aż Daniel krzyczał,że mam ją przewinąć bo śmierdzi;) delikatny jakiś ten mój syn, on to chyba zawsze kwiatkami pachnie;))

obiad zjedzony, góra garów ogarnięta, kooopa też, teraz biorę się za prasowanie;)

Do góry