• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

LILU tak mocno spałam do ukończenia drugiego miesiąca przez małą, bo wtedy jeszcze nie budziła mi się co noc co 1.5 godziny :) Jak się zaczęła masakra pobudkowa, to się rozwinęła taka nerwica, że zasypiałam tak jak Ty - na 5 minut przed kolejną pobudką :D
:baffled:

Coś miałam, ale już nie wiem co...

Ola śpi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Lili nocnego cyca zabrałam i dlatego Młoda śpi:) Nawet jak chorowała to nie budziła się na cyca w nocy:)
Za to w dzień nic innego nie chciała...

Kotek co 1,5 h:szok::szok::szok: w nocy???? padłabym!

cześć Pok, miło że pytasz;))
i odstaw tego pomidora biegiem, może też bardzo uczulać, niestety, moja mała do tej pory jak zje coś z pomidorem to ma wysypkę, która wygląda jakby miała brodę poparzoną i koopę taką,że klękajcie narody;) zrób sobie tydzień bez pomidora i zobaczysz czy jest efekt..wiem,że i tak dużo nie możesz jeść ale warto

a dla reszty buziaczki;))

Monia ja Cię podziwiam...ale gdybym miała jak ty, lekarzy w rodzinie to pewnie bym też nie dała antybiotyku...buziaki dla Wiki!!

Lil a jak gardło małej??? moja zawsze tak połyka ślinę głośno kiedy ma zapalenie, niestety, no i tak beznadziejnie śpi...

yyy my po weekendzie, byliśmy dosłownie wszędzie, wskutek czego dzieci wymęczone, ,mnie w sobotę zapalenie ucha chwyciło, ale dzięki mamie i przyjaciółce, dochodzę do siebie, Daniel dziś i jutro w domu, ma katar i kaszle, ale jak sie trochę uspokoi to w środę do przedszkola, bo ma karate i angielski....

Asionek a wiesz,że u mojej babci potrafi się z 70 osób zebrać jednorazowo z rodzinki???i wiesz jaki wtedy jest harmider;)) ale my przyzwyczajeni do takich imprez;))

Kout to prześcieradło to super patent, dzięki!!!

Ostatnia edycja:
Poczku pomidory na mur beton musisz odstawić - one są bardzo alergizujące... Ja nie funkcjonuję teraz. Chodzę, marudzę i rzucam mięsem...Byle do wieczora...No i super, że u Ciebie energia wraca i pospałaś!

Kocurku
no to się rozumiemy z tą nerwicą...Ja to już na wieczór zaczynałam płakać, bo się nocek bałam :angry:

Paulinko dziś pojedziemy na kontrolę to się dowiem co z gardłem....Tylko mnie dziwi, że już gorączki przeszły, a ona teraz dopiero w nocy tak się zachowuje....I witaj po weekendzie :-)

Moniu Ty to jesteś dzielna! Lubię czytać o Twoich sukcesach :-):-):-)

Kocurku i Ola już tak regularnie śpi w dzień??? Jak długo trwa drzemka??? Tak czułam, że po roczku jej się unormuje :-):-) GRATULACJE!

hej Lil, no u nas gardło bywało zapalone bez gorączki, ale to dziwne połykanie śliny to dla mnie zawsze znak alarmowy był....

jejuś, ale baba ze mnie...nie wiem w co się ubrać!!!!!!!!!!!!! idę dziś na konferencję z dorotą zawadzką nt. miłość i szacunek w wychowaniu i zgłupiałam przy szafie.....no pusta ta moja szafa;))

Lil no baba ze mnie straszna, a z zakupami poczekam na wyprzedaże, teraz mam dentystę i prezenty na święta dla dzieci na głowie;)) postaram się co nieco zapamiętać z tej konferencji, niby wszystko wiem, ale zawsze to inaczej kiedy ktoś wyłoży nam kawę na ławę;)))....a po tym jak Maja mi zmarudziła poranek, to przyda mi się kwestia o szacunku;))

paula koniecznie sie podziel madrascia po konferencji :) a w szafie zawsze sie cos znajdzie!

ja mysle, ze poczekam z pomidorem... bo sie boje, ze jak odstawie i bialko i pomidora to dalej nie bede wiedziala na co jest ta alergia.

reklama
Pok propo pomidora, rozpędziłam się i zrobiłam zapiekankę z małą już ilością pomidora, pilnowałam później by mała nie jadła kawałków pomidora...a ona od samego sosu taką kooopę zrobiła,że aż Daniel krzyczał,że mam ją przewinąć bo śmierdzi;) delikatny jakiś ten mój syn, on to chyba zawsze kwiatkami pachnie;))

obiad zjedzony, góra garów ogarnięta, kooopa też, teraz biorę się za prasowanie;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry