reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dziewczyny latam do sikacza co 3 minuty właściwie :eek: czy to zapalenie pęcherza...nigdy nie miałam...nie boli przy siusianiu tylko jakby tak napiera do wyjścia...
popijam wodę z cytryną, jakby lepiej :eek:

Pyciolku ja tak ostatnio miałam jak mnie zaziębienie na maksa rozłożyło. Ratowałam się Urofuraginum i Uroseptem

O tym samym pomyślałam :sorry:

Kokusia jak Martynka po antybiotyku?

Agaciu dziękuję że pytasz:-) Na razie jesteśmy po drugiej dawce i nic się nie dzieje:-) M mnie pocieszył że on akurat ten antybiotyk też nie raz brał i nigdy mu nie zaszkodził więc mam nadzieję że będzie dobrze.
Niestety Natkę coś znowu zaczyna rozkładać:sorry:

Ja już mam dosyć i chcę chociaż dwudniowy urlop od wszystkiego:-:)eek: Na razie tylko M ma taki luksus bo dzisiejszej nocy znowu wyjeżdża do Gdyni:-(

Kajka ja tez jestem fanką conversów, mam czerwone, niebiesko-białe takie jakby podwójne, różowe wysokie, i zimówkowe czarne - właśnie w nich popylam póki śniegu nie ma :-)
Skończyłam tego nieszczęsnego miśka do Janka do przedszkola, i jak na złość popsuła mi się maszyna do szycia i dziergałam w łapach, kręgosłup mnie boli od tego schylania. Byłam z Janosikiem na judo, i czekałam na niego i szyłam tego micha, ludzie się na mnie patrzyli jak na wariatkę :-D

Dzień dobry:-):-):-)
Oj Kaja ale Ty głośno krzyczysz:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja już dawno na nogach:tak: Mała w przedszkolu. Nocka nawet nawet, powiedziałabym że jak za dawnych czasów;-):tak:
Dziś mnie czeka podwójna wywiadówka:sorry:

Wstawać śpiochy, czas na kawkę:-) drugą już zresztą;-)

Cześć ślicznotki;
ja sobie dziś pospałam, aż miło.
Jeden sprzedawca z allegro oddał mi kasiorę, bo towaru nie ma na stanie i jestem zła. Po jakiego grzyba sprzedaje skoro tego nie ma:confused2:

Zdrówka dla waszych pęcherzy...

Hej

Kawa piję i jem rurki w czekoladzie :sorry:
Pospaliśmy dzisiaj do 9 :szok:
Z rana przyszła paczka, część prezentów do Mateusza.

Myszka pochwal sie kurtką.

Kurde dziewczyny jadłyście kiedyś te rurki z czekoladą z biedronki Tasso , rurki waflowe z kremem kakaowym, masakra, nie mozna się oprzeć.

reklama
Do góry