reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Modna MAMA

To pochwalę się kurteczką którą udało mi się kupić:) Jakość nie jest super bo to robiłam w przymierzalni komórką;)
DSC00389'.jpgDSC00391'.jpg
Pierwsze to w takiej zwyczajnej wersji i man nadzieję patrząc na to, że i po porodzie będzie ok bo tu już trochę jednak w pasie szerokawy;) No ale to i tak rozmiar 38 a ja zazwyczaj kurtki muszę kupować 40, czasami 38 się uda i standardowo są luźne ale niestety taki urok... Przy moich 180cm musi być większy rozmiar żeby rękawy były długie;)
A drugie to z moim niby brzuszkiem-kurtką;) No ale mam nadzieję, że to jest wystarczająca wielkość... Co prawda kurtka ma suwak i zasłania się go zapięciami z zatrzaskami i przy takim brzuchu zatrzaski już się nie dopinają ale ważne, że suwak daje radę;)

reklama
betina, jest, choć też się nad tym zastanawiałam czy nie powinno być więcej albo czy nie powinien mieć opcji poszerzania. Po dłuższym namyśle stwierdziłam, że miejsca mam jeszcze naprawdę sporo i powinnam się w nim mieścić do końca. Turaj zdjęcie tego płaszcza w innym kolorze, który rozważałam, ale akurat dzisiaj byłam w kurtce w podobnym kolorze i ostatecznie zdecydowałam się na czarny
Happy mum - odzież ciązowa, marynarki, Winter coffee jacket.

Tak jak już pisałam w głównym wątku, kupiłam do ślubu sukienkę w Happymum Happy mum - odzież ciązowa, sukienki, Perla dress. , a teraz zastanawiam się nad dodatkami :-D. Ponieważ mój przyszły mąż ma garnitur, do którego cudnie będzie pasować ciemna czerwień/kolor wina,to i ja zastanawiam się nad dodatkami w tym kolorze. Mam dokładnie takie kolczyki Klipsy MINI PĘKATE KROPLE RUBY zamówienie i przywieszkę do łańcuszka. Myślę również o bukiecie w tej kolorystyce i .... butach.
Myślicie, że będzie pasować? :sorry:

reklama
makunia śliczna sukieneczka, bierzesz cywilny, tak?? ;-) Ja jestem że tak powiem na "świeżo" bo ślub brałam w październiku i jak chcesz wrzuce ci fotke mojej kiecki i dodatków. Wg. mnie pomysł z czerwonymi dodatkami super trafiony. Ja też takie miałam, tzn czerwone paznokcie, świeży goździk we włosach i bukiet z czerwonymi goździkami mimo że sukienka była kremowa :-p

Do góry