reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
ja jestem tu od wrzesnia zeszlego roku :) na poczatku pisalam bedac jeszcze w pracy jak mi sie nudzilo :) a trafilam tu przez przypadek, wpisalam cos w wyszukiwarke chyba o dzieciach ktore maja sie urodzic w maju 2012 i mnie tu pokierowalo i od pierwszego posta martaik wyczytalam a potem zaczelam sie udzielac :)

Ja dołączyłam w grudniu ale zaglądałam trochę wcześniej. Nie wiem dlaczego zdecydowałam się akurat na to forum ale z decyzji się cieszę. tak naprawdę zaczęłam tu przesiadywać jak poszłam na zwolnienie bo coś z czasem trzeba było robić ;-) No i fajnie jest pogadać z kimś, kto przechodzi przez podobne "etapy". Dodatkowo większość moich koleżanek, z którymi mam stały kontakt jest jeszcze niezamężna i niedzieciata więc szukałam w sieci.

Justyna- to trzeba będzie się wreszcie spotkać z dziewczynami z Łodzi i okolic, choć teraz na bb to chyba zostałyśmy my dwie łodzianki i She.

andav aż mnie na wspominki wzięło :) Ja znalazłam bb jak jeszcze w PT mieszkałam i szukałam info jak to jest w Polsce z tym rodzeniem ciążeniem itp. I w sumie gorzowski wątek znalazłam i tam głównie siedziałam na początku, dopiero później majówkowy. No i śmiesznie, bo długo nie przyszło mi do głowy podczytywać głównego :-D Udzielałam się na brzuszkach, wyzytach itp, a na główny nawet nie zaglądałam :-p

Yolanta ja to śmiałości nie miałam się zarejestrować na bb tylko sobie główny czytałam.W końcu się odważyłam i nie żałuję.Fajnie mi się i czyta i pisze i można się wyżalić i dobrych rad wysłuchać i jest wesoło.Na fb się nie zapisuję bo ledwo na bb czasu starcza a jak jest ładna pogoda to nawet i bb zaniedbuję

musialam dziecko spac polozyc i wstawic mu zupke :)
andav, ja myslalam ze Ty pozniej dolaczylas bo nie pamietam Cie od poczatku. albo sie malo udzialas, albo przez jakis czas Cie nie bylo albo mialas inny obrazek :) za to nnajbardziej z poczatkow tego watku pamietam As, suzi, fiore, czarnule i martaik. byla tez wiki ale ona stracila swoje malenstwo :(

Ostatnia edycja:
ja tutaj trafiłam przypadkiem, szukałam jakies inforamcji w necie i na bb był dos obszerny temat i tak weszłam-znalazłam maj2012 zajrzałam i tak oto zostałam, to był chyba koniec stycznia albo poczatek lutego
edit: jednak poczatek lutego :D

ja jakos najbardziej zapamietałam Pieszczoszke bo najwiecej sie udzielała, carmelle-bo jej teksty mnie powalały i zawsze rozbawiały do łez, suzi, suse bo je zawsze myliłam :-D

wiecie co dziewczyny? zdalam sobie sprawe ze my juz tu tak gadamy ponad rok!! ja jestem z wami od pazdziernika ( we wrzesniu dowiedzialam sie o ciazy) a wy od kiedy? i dlaczego akurat tutaj zdecydowaliscie sie zajrzec??
Ja akurat tu waladowalam bo wiem od kolezanki ze udzieala sie na forum mam bb i tak zaczelam szukac forum bb i majowek- pamietam ze pierwsza co do dzis jest poznalam suzi i czarnula :) reszty jakos nie kojarze :)
Nie mam kolezanek tu gdzie jestem a chcialam sie komus wyzalic, zapytac o rade, uspokoic gdy cos mnie niepokoilo - ciesze sie ze tu jestem :) ciekawe jak dlugo jeszcze bedziemy sie tu udzielac :)
Andav ja jestem od początku, nawet pisalam w podforum maj, ale nie miałam śmialości zaczynać, znałam juz Martaik :tak: Doskonale pamiętam Wiki :(, Dusia, She no i nasza kochana i piękana Andav ;-) (też jestem fanką Twojej urody:-p) i jeszcze kilka innych dziewczyn, bo potem to juz mnie byłam na forum z racji ciągłych pobytów w szpitalu :zawstydzona/y::-(
musialam dziecko spac polozyc i wstawic mu zupke :)
andav, ja myslalam ze Ty pozniej dolaczylas bo nie pamietam Cie od poczatku. albo sie malo udzialas, albo przez jakis czas Cie nie bylo albo mialas inny obrazek :) za to nnajbardziej z poczatkow tego watku pamietam As, suzi, fiore, czarnule i martaik. byla tez wiki ale ona stracila swoje malenstwo :(
DOkładnie jak pisze She ;-)

My dalej walczymy ze ścianami :angry:, wylewkami :angry: itd!:wściekła/y:
Miłego dnia życzę Wszystkim :*

reklama
Ja od listopada zaczęłam swoiją przygodę ze szpitalem, ale wtedy miałam jeszcze małe przerwy. Natomiast "stały" pobyl w szpitalu rozpoczęłam w lutym:zawstydzona/y: i juz tylko były "ucieczki do domku" na pare godzin :tak:;-) więc malo sie w tym czasie udzielalam. Głownie byłam w kontakcie smsowym z As i Fiore :* :* :*
No ale i tak dziękuję Bogu że Aluś jest z nami :tak: Pamiętam jak dziś slowa lekarza aby dotrwać chociaż do stycznia :-( Matko kochana to był bardzo trudny czas dla nas :dry: ehhhh nie chce o tym dalej pisac bo zaraz rycze...

No i bardzo sie ciesze że Was "mam" :-D

Ojjj :zawstydzona/y: post pod postem, przepraszam :*

Do góry