reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Droga Bibi wszystkiego co najlepsze Ci życzę w dniu urodzin. Przede wszystkim dużo zdrówka, uśmiechu i spełnienia marzeń. Życzę Ci, żeby upragniona Fasolka pojawiła się jak najszybciej, a Filipek odwiedzał Cię codziennie w snach. Sto lat kochana.

Aniołki (*)

reklama
Bibi, każdy Ci życzy co tylko może,
spełnienia marzeń daj dobry Boże,
zdrowia i kasy wciąż bezustannie
kąpieli w szampańskiej wannie, lecz
jedno czego, najbardziej Ci życzę
byś jak najszybciej urodziła dzidzię.

bukietslubny11.jpgtort.jpeg

Aniołku alexi, rocznicowe światełka
[*]
[*]
[*]

EWUS spelnienia marzen i samych szczesliwych dni, Ty wiesz kochana czego zycze Ci najbardziej;*
images

Przedszkolaczki (*)
Coreczko, kocham na zawsze (*)
Fasolki, zdrowka ***

MILEGO DNIA ;)

Gosiu pytalas o aniolka, nie zrobilam to znaczy forme juz mam ale kupic zima w PL gipsowke grzaniczy z cudem i w jednej kwiaciarni babka mi powiedziala ze maja zima jej malo bo to nie sezon i jest sprowadzana kosztuje 4-5 zl za galazke a ja potrzebowalabym ze 30 moze wiecej tych galazek i kobieta doradzila mi zrobic tego aniolka latem bo jest pwlno polskiej gipsowki po pare groszy nawet babcie na ryneczkach sprzedaja wiec poczekam do lata...

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki

Ostatnio rzadko tu zaglądam, ale nic się mnie nie trzyma. Cierpię na chroniczny brak czasu. Po powrocie z pracy jestem tak zmęczona, że odsypiam, potem staram się nadgonić robotę w domu, ale i tak ciągle jestem ze wszystkim do tyłu.

Witam nowe aniołkowe mamusie. Tak mi przykro, że kolejne mamy straciły swoje Dzieciątka.

Bibi kochana wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń

Aniołeczki [***]

Ewuś wszystkiego co najlepsze!!!
Dużo szczęścia i radości,
które niechaj zawsze gości
w dobrym sercu, jasnej duszy
i niech wszystkie żale głuszy!!! Spełnienia tego największego marzenia!!!
images

Aniołeczki [***]

Bibi kochana- wiele radości i spełnienia marzeń, a także tego, by w niedługiej przyszłości pojawił się MALY-WIELKI KTOŚ, kto swoją obecnością rozjaśni Twoje życie i sprawi że wróci jego sens... Zyczę Ci szczęścia z całego serca Kochana:*

reklama
Dla wszystkich Aniołeczków (*)(*)

Dziękuję kochane :*

Aga_cina Tobie też życzę wszystkiego naj naj w dniu urodzin :* mam nadzieje, ze podczytujesz ;)

Ostatnia edycja:
Do góry