mąż czy pierogi???mafu, awersja - noooooooo pycha......
hihihi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
mąż czy pierogi???mafu, awersja - noooooooo pycha......

coz ja mam poczać? Nic mu przeciez nie zmienialam w rytmie dnia a tu taki zonk. Cos bede musiala wymyslec bo tak się nie da
Tylko ze juz nie pamietam co miałam komu napisac:-(To skrobne tyle co w łepetynie zostało.
Trzymaj się tam jakos.
jesli przekręciłam twój nick to przepraszam.
Pepti dałam tylko raz z ciekawosci czy on nie głodny wieczorami skoro mnie tak mamle ciągle,a ze spał po nim krócej niż na cycu to mnie nie kusi dokarmiac, Z reszto w 19dni przybrał 500g wiec chyba mu wysta
nigdy nie robie bo mój pan nie lubi a Alan uczulony kiedys był a teraz to nie wiem moze mu mineło i by nic nie było.
Dam rade.