Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)

bo jeszcze parę dni temu śniło mi się,że mi 8 wypadła a wiadomo,że zęby oznaczają śmierć
:-(
W sumie to ja sprzątam na ostatnią chwilę bo to tak jak piszecie z tymi zębami i czekoladą

badania jakie miala wykonanae ok. Ja smoczki,butelki,mleka zmienialam i nic zero poprawy...
doberek dziewuszki w ten sądny dzionek
plan na dziś jest taki:
-poprasować
-poodkurzać
-poprać
-wymienić żwirek w kuwecie u królika
-zrobić zakupy
-ufarbować siwą łepetynę, tzn. odrosty siwe;-)
-zmienić pościel
noooooooo z planowych zajeć wykonałam tylko pierwsze
i zasiadłam przed lapkiem na BB :-)
i lenistwo mnie ogarnęło totalne
a wczoraj na wieczór czytała sobie do poduszki o śmierci łóżeczkowej
napisali w mądrej książce,że to się zdarza najczęściej między 1 a 4 miesiącem życia, w domu, w łóżeczku, w chłodny dzień miedzy 12 a 8 rano
no i spać nie mogłam, do dzieciaka non stopo latałambo jeszcze parę dni temu śniło mi się,że mi 8 wypadła a wiadomo,że zęby oznaczają śmierć
:-(
boję się....
na poczatku ignor, ale potem sie zaczyna wkrecac, ze ktos tam jest. Potem sobie ubzduralam ze slysze dziecko na gorze, ale przez sluchawke juz nie, jakby w innym pokoju byl
myslalam, ze popuszcze ze strachu. Poszlam, sprawdzilam, wsadzilam smoczka i juz mi przeszlo, ale matczyna wyobraznia jest zdecydowanie zbyt duza. 
Ja za to wczoraj mialam paranormal activity. Ustawilam ta nianie, siedze, odciagam mliko, a tam Adas cos marudzi, ok.. a potem jakies szumy...na poczatku ignor, ale potem sie zaczyna wkrecac, ze ktos tam jest. Potem sobie ubzduralam ze slysze dziecko na gorze, ale przez sluchawke juz nie, jakby w innym pokoju byl
myslalam, ze popuszcze ze strachu. Poszlam, sprawdzilam, wsadzilam smoczka i juz mi przeszlo, ale matczyna wyobraznia jest zdecydowanie zbyt duza.
![]()

WTF?! Okazało sie, że sąsiadka nastawiła nianię na ten sam kanał co ja i słyszałam jej płaczącą córeczkę