reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Fasolka ja ostatnio zmieniałam garderobę, bo przechodziliśmy na 62 - 4 reklamówki poszły do koleżanki, która ma termin na marzec i 3 pudła schowane na potem,
a po 3 tygodniach niektóre 62 już były za małe i kolejna reklamówka do oddania i 2 pudła dla kolejnego potomka ;)

Tygrysq ty zawsze o mnie pamiętasz
wózio arte alu, przednie koła zaczęły tak wężykować, że trzęsło wózkiem
mam nadzieję, że w tym roku dostanę go spowrotem

Smoczki raz na miesiąc wymieniam ;) teraz mamy 2.

a dziś wyszłam z małą w chuście i 2 polary na sobie, ale było mi zimnoooooooo :szok:

Dolores moja własnie długo ''chodziła'' w 56 potem 62 krotko i teraz 68:-)tyle dobrze ze ja ciuszkow mam do roku ful tylko wymieniam mniejsze na wieksze:-p:-D smoki ja tez 2 od3-6 mies,,,

anusienka można jeść grzyby i w ogole wszystko można jeśc karmiąc piersią, o ile oczywiście Maluszek nie ma żadnych problemów z brzuszkiem. Ale dużo czytałam na ten temat i wynika z tego, iż dieta mamy karmiącej tak naprawdę nie ma tak wielkiego wpływu na kolki/brzuszek malucha jak sie powszechnie sądzi...

a my jeszcze miedzy 62 a 68 ale np niektore bluzeczki mam newborn i za duze sa :szok: albo 68 i dobre sa. teraz przed swietami wymieniam garderobe na 3-6msca :) a te mniejsze sprzedam lub oddam komus.

no i za chwile smoki tez 3-6msca LOVI antykolkowe.

ja to w ogole mierze sobie dziecia sama ale juz nie zwaze bo mi waga zle pokazuje... :(

Witajce;-)
Czytalam ale co chwile czasu mi brakowało zeby co naskrobać. U nas zimno, tez zrezygnowaliśmy ze spacerku. Arturo w ogole chyba odsypia wczorajszy dzien nadaktywnosci, tak że mam wiecej czasu żeby cos porobic:tak:

Tygrysku- dasz rade, kto jak nie Ty? Boże ale masz sliczną córe..ciagle sie nia zachwycam..ale na prawde sliczna jak z obrazka:-)A napis ekstra! haha:-)
A co do tego czy jesc czy nie jesc we Wigilię- Drogie mamy karmiące u mnie w rejonie takie powiedzenie panuje ze wigilijne nigdy nie zaszkodzi:-):-)hehe
Ayni- my tez wczoraj jeździliśmy meblami po pokoju, i chyba przez to ze inaczej Artur poszedl spac o 23:wściekła/y:
Axarai- jak fajnie ze jesteś, jak tak nie pisalaś to powiem Ci ze nie to forum
Patrysia- z calego serducha życze sil Tobie i zdrowia w rodzince:tak:
Risia- No fakt od jakiegos czasu już zmagasz sie z tymi chorobskami..Oby ten okropny okres szybko minął..Zdrowia!!:tak:
Cloudynka- A juz sie martwilam że Cię nie bedzie w ogole...To mialas przejscia:-(
Doloress- Tez prowadzę taki pamiętnik. Fajna sprawa:-)
Maluszek- pokaże ale jak sobie jakie wyjściowe foto cykne bo tak to bym jeszcze Was przestraszyła. Ale za to Ty pokaż siebie w nowej odsłonie:tak:
Gorgusia- to fajnie ze synek tak pieknie się rozwija! Oby tak dalej:-)
Future- Zdrowia życze!. Ale Ci dobrze, kurde ale to musi byc dobre hmmm musze chyba kiedys takie zrobić..narobials smaka:-p

Jestem.

Ucieszylam sie dzis jak glupia bo znalazlam tanie bilety na marzec do Tunezji i mysle sobie ze tyle juz mamy. Gadam z moim M a on mnie uswiadomil , ze przeciez jeszcze lekko z tysiaka musimy miec na hotel/apartament+ wydatki jesli nie mam ochoty mieszkac z tesciami (na co oczywiscie nie mam ochoty bo tam chata zawsze pelna, ruch jak w Rzymie) no i rozczarowawszy sie rzucilam sie w wir zakupow. Kupilismy nianie elektroniczna, nosidelko BabyBjorn, samochodzik swiecaco-grajacy, butle i pojemniczki aventowskie, czapeczke i torbe do wozka bo nie mialam :/ a sobie tylko bluzke i farbe do wlosow. No, ale od razu sie jakos lepiej czuje :D M jak zwykle nic sobie nie kupil, on nic nie chce, przeciez ma, no super, wiecej dla nas
sorry2.gif

Dalam dzis 2 lyzeczki soku z jabluszka, krzywil sie, ale polykal nie wyplul nic. Twardy facet.

No i co, mamy wieczor, maz do pracy a ja sama bede rzadzic znow. Ale to juz jego ostatnia nocka i witaj wolnoscio- od dziecieca i pomoco domowa
wink2.gif

Ja smoczki i nakladki zmieniam co 6 tyg ze wzgledow higieniecznych ale i bezpieczenstwa, jesli chodzi o smoki to material z ktorego jest wykonany zmienia swoja elastycznosc a potem dzieci moga nawet przegryzc i sie zakrztusic ( nie nasze jeszcze, chyba :D) i wlasnie dlatego ze wzgledow bezpieczenstwa trzeba wymieniac. Wiadomo, ze jak sie wyparza to sie smoczki bardxziej gietkie robia.

reklama
Do góry