reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
Dziewczyny, może Wy mi pomożecie...
Szukam bodziaków na długi rękaw dla Filipa (mniej więcej rozmiar 86), gładkich, bez nadruków, w różnych kolorach, dobrych jakościowo i w przystępnej cenie.

Aneta - przy tych wymiarach zrezygnowałam z bodziaków dla Antka, bo nie było już w czym wybierać. Te z C&A fajne jakościowo tylko mnie te zakładki na ramionach denerwowały, bo wiecznie się robił duży dekolt.

Może lepiej takie bluzeczki i je powkładać do rajtuzek? http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Niemowlęta//Kolekcja/T-shirty i polo/93441/3

No właśnie nie chciałabym żeby mu cycochy wychodziły. A body muszą być, bo denerwuje mnie wiszący pampers niemalże na połowę ud :no:

Aneta: ja proponuje zwykłe bluzki, a pod to jak nie chcesz zby miał na wierzchu plecy to podkoszulki białe bez rękawów :)

ja Mai tez juz dawno nie kupuje bo nie było w czym wybierać a jak bylo to jedno body 50 zł :|

z resztą ja tylko zakładalam Mai body jak juz była większa zeby jej pielucha nie spadała, ale potem zrezygnowałam na rzecz majtek :p

a jeszcze mi sie przypomniało, zawsze możesz kupić takie białe body na ramiączkach najzwyklejsze i zakładać pod bluzke, wtedy plecki zakryte i pampers nie zjedzie :)
ale ogólnie to ja bym tak ciepło nie ubierała :p ale to zawsze jakieś rozwiązanie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry