• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja kupiłam podkłady Belli, nie zastanawiałam się jakoś bardzo nad nimi, używłam ich przy porodzie z Ami i byłam zadowolona (o ile można mówić o zadowoleniu jak się z Ciebie leje ;-)), jeśli chodzi o majtki ja jak Bishopka kupowała będę te siatkowe majtki, jak dla mnie rewelacja :tak:

mamakruszynki, wkładki laktacyjne polecam wielorazowego użytku Aventu (ja miałam z Ami, i mam po Ami te same) rewelacja, jeden wydatek, pierzesz i znów korzystasz są super :tak:

reklama
Agnieszkaj dzięi za info. sama jeszcze nie kwasiłam, tylko ze slyszenia wiedziałam. JAk gorzkei to znaczy ze sie nie da...:-( czyli dupa. a ja myślałam że serek bedzie mozna z teo robic, bo teraz jak kupie to wypijam z młodym...

Kurde dziewczyny,już tak piszemy o wkładkach poporodowych i całych wyprawkach,a to oznacza że zbliżamy się do mety:szok: Jeju,coraz bardziej boję się porodu,przed pierwszym nie wiedziałam co mnie czeka,teraz niestety wiem,i wcale mnie to nie cieszy.Ehhh trzeba będzie przetrwać te kilka godzin,i jak najszybciej zapomnieć:-)

no, no czuć już w powietrzu, że poród zbliża się wielkimi krokami:tak:
ja w weekend prałam i pasowałam tetry, flanelki i reczniki.... niby ok. pół godz. przy żelazku, ale kręgosłup juz mnie bolał, bo wcześniej coś nad garami postałam.

Nie ma co odkładać takich rzeczy na ostatnią chwilę, bo sił coraz mniej:sorry2:

majra
madan

trzymajcie się dziewczyny:tak:

Nef dobrze, że przypomniałaś mi o bolącyk kręgosłupie,miałam odłożyć pranie rzeczy na luty, ale skoro mówisz, że już ledwo stoisz to może jednak zrobię teraz to pranie, w końcu w szczelnie zamkniętej komodzie się nie zakurzy, prawda?

eevciaa - Ty weteranka zestrachana:-), a co ja mam mówić, to moje pierwsze, rodzice i teściowie daleko:baffled:. Mam tylko męża z dobrymi chęciami i zerowym doświadczenie:-Dm

majra - teraz rozumiem;-), ale chyba nie wyobrażam sobie chodzenia z tym bez gatków:confused:

Dzięki Dziewczynki za wsparcie, niestety moja teściowa to chodząco zgaga wszystkie wie lepiej ode mnie... i jest nadopiekuńcza a jak jej coś powiedzieć delikatnie to obrażona a mój M niestety mnie nie wspiera.. mówi zebym to olałą bo tak już jest i bedzie tzn ja mam się podstosowac do niej...Oj szkoda biadolenia...
Ja chyba też się muszę brać za kompletowanie wyprawki M mówi ze jeszcze za wcześnie ale nie daj Boże coś się stanie luz chodzić mi będzie ciężko to wole mięć wszystko skompletowane.Na razie staram się nie myśleć ale ksiązaka mi sie sama otwiera na rozdziale o porodzie wczoraj trochę poczytałam i strasznie się boje....
Majra, madan-3maj Cie się kochane jeszcze trochę!!!!!!!!

Shy, nie bój się...dasz radę, a pród nie jest taki straszny jak go piszą...główka do góry, a co do wyorawki...faceci nigdy nie zrozumieją nas...rób jak czujesz potrzebę będziesz spokojniejsza i zajmiesz się czymś, nie będziesz myślała o porodzie :tak:

reklama
witam kobitki dzieki za pocieszenie IP nie było obeszło sie bez dzis zobaczyła ze małą obrucona jest plecami do srodka i tak kopie sie przeciaga ito mniej czuc jak kopała mnie w pecherz i wnetrznosci
za lezace trzymam kciuki jak tez juz dwa miesiace w domu poleguje
Sky jestes jeszcze na etapie przejowania sie zdaniem tesciowej ja juz nie wogóle jej obecnosc mnie drazni i lepiej zeby sie nie madrzyła do mnie bo i tak jej nawet głowa nie pokiwa za duzo mi zdrowia juz zżarła i za duzo łez wylałam i tak usłyszłam ze ona nie ma sobie nic do zazucenia
laugh.gif

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry