reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
cześć dziewczyny, jestem, jestem, w ubiegłym tygodniu byłam na wizytce- mały ważył 930 g, ale szyjka niestety znowu o parę milimetrów się skróciła, na razie ma ok 2,5 mm, wczoraj się bardzo wystraszyłam, ponieważ twardniał mi brzuch okropnie (mimo że fenoterol ma zapobiegać) mam nadzieję, że się uspokoiło

madan- z doświadczenia (10 dób pod kroplówami z fenoterolem, na początku musiały lecieć dość szybko, bo jak leciały standardowo 12 kropel/minute to nic nie pomagało) wiem, że organizm się trochę przyzwaczaja i po jakimś czasie już tak nie telepie, chociaż ja teraz biorę tabletki i niestety czasem jakieś pół godziny po zażyciu serducho wali jak oszalałe, o spaniu nie ma mowy wtedy, ale czego się nie robi dla maluszka, &&&

też zaczynam się zastanawiać nad wyprawką dla małego i dla mnie, rzeczywiście podkłady belli to beznadzieja, Hartman wygląda lepiej, ale ma paski kleju pod spodem i zastanawiam się czy to będzie wygodne jeżeli nie będzie można nosić majtek po porodzie (w moim przypadku cc), natomiast co do samych majtek- odradzam siatkowe, nie przepuszczają powietrza a gumki mocno obciskają brzuszek, ja to chyba nakupie sobie takich rynkowych bawełnianych po 2 zł, żeby nie żal było wyrzucić

Cześć brzuchatki

Madan i majra trzymajcie się jak najdłuzej w dwupaku, trzymam &&&

No a niestety my już coraz wyzej w ciążach i musimy sie liczyć z róznego rodzaju bólami, ja tez mam dzisiaj jakies takie ukłucia w prawym boku nad jajnikiem bardzo bolesna hmmm

madan, majra - trzymajcie sie kochane.. Obyscie wytrzymaly do bezpiecznego terminu!

Ja juz zamowilam majtki, podklady i inne takie. Te hartmana sa przyklejane, ale to chyba dobrze. Mozna przykleic, ale nie trzeba.. A majtki. Ja ostatnio mialamnkilka rodzajow. Najgorsze chyba byly takie nie siatkowe, a z takiego ceniutkiego materialu, ktory przepuszczal powietrze. Gumki sie wrzynaly w skore.. chyba baby one. Zobacze jak te co zamowilam.

Maly odztawiony do zlobka. Maz ma jakies spotkanie. Ja sie bycze. Podlogi chcialam umyc :p... ale jakos checi brak :p

AgnieszkaJ przepis na karkówkę będzie, ale w następną niedzielę. Pozwolisz, że odpocznę sobie trochę od teściówki:-)

majra, madan leżeć i się nie poddawać. No i myśleć pozytywnie.

Ja też już zainspirowana waszym światłym przykładem zakupiłam podklady hartmanna i majciochy z siatki babyone. Kurde, to oznacza, że zbliża się już wielkimi krokami końcówka :szok: boim!!!!
u mnie dzisiaj właśnie stóweczka- jak pamiętam od studniówki do matury to szybko poszło hehe :-D

reklama
tiramisu- zbliza się końcówka oj zbliża, zleci jak nic:szok:

dziewczyny kiedy rozbieracie choinkę? bo ja mam mieszane uczucia. chciałabym zostawic jeszcze, ale mój pies powoli zaczyna bombki zjadać podczas naszej nieobecnosci- chyba sugeruje juz rozbiórkę:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry