reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
madan- dobrze ze sie odezwalas tez myslalam o was:) jak najbardziej kazdy jeden dzien jest wazny dla was ,pamietaj ze jestes pod dobra opieka i to jest najwazniejsze!!! wypoczywaj i powoli juz mozesz robic liste wyprawkowa;P

reklama
Również dołączam się do podziękowań White i Tiramissu, ja już założyłam sobie folder, zbieram informacje z Waszych doświadczeń, nawet Was cytuję, żeby później ze wszystkim się połapać, no i zaraz ruszy fala zakupów :biggrin2:
Shy
teściowie do końca stycznia???:szok: o matko to mnie po weekendzie tak już w kolanach kręci brrrr:-D trzymaj się kochana, stopery na uszy i jakoś zleci!!!
Zozzolka nie ma co panikować, w moim przypadku też jest podobnie, w jeden dzień częste ruchy w drugi totalne lenistwo i prawie nic...zawsze możesz podejść do szpitala i się zbadać
Pianka super że asortyment rośnie ;-)
Ella zazdroszczę Ci napływu zakupowego szaleństwa :biggrin2: drzwi się jutro nie zamkną :-D
Tasia ale rozbawiłaś mnie z tą karkówką :-D u moich teściów to samo, normalnie rarytas :-p
Madan ściskam najmocniej jak potrafię, trzymaj się kobitko, będzie dobrze...mam nadzieję że się ułoży wszystko :tak:
Phel ja też daję z kartonika.... najlepsze że zaczęłam kupować pasteryzowane z Lidla w butelce i data ważności jest kilkudniowa, ale po otworzeniu tylko 24h, a trzymałam do końca daty ważności więc i tak i tak źle :-)

Phel - takiego pasteryzowanego mleka UHT z kartonu nie trzeba gotowac. Ono jest tak przetworzone, ze ciezko o jakies bakterie i inne zarazy w nim. Takie mleko o krotkim terminie waznosci juz gotuje. Nie jest tak przetwarzane jak to z kartonu przez co ma wiecej skladnikow odzywczych... Nam pediatra przy wprowadzaniu mleka malemu kazala kupowac wlasnie takie w butelkach, a nie kartonie, bo ponoc zdrowsze.

zgadza sie, ja wr wrocku czasami upoluje to z mlecznej budki, ale poki co wszedzie mam daleko...na kozanowie bede miec jedno na petli więc na spacerki z malenstwem po mleko bede chodzić :-) nawet podobno daje sie z niego zrobić kwaśne mleko,,,jej jak ja dawno dobrych ziemniaków z kwaśnym mlekiem nie jadalam mrrrrrrrrrrrrr takie zasmażane z cebulką...

Dziewczyny co mysliscie o watku "Polecamy ,Odradzamy" ze wzgledu iz jest sporo mam które juz maja dzieciaczki napewno pomoga mamą "początkujacym" poradzic w zakupie:) Wydaje mi sie ze w watku zakupowym to wszystko sie gubi co wy na to?

A mi M przywiezie wieczorkiem Mc Donalda a co tam:PPPP

Phel ja się zgadzam na wszystko co będzie dla nas pożyteczne :-) tym bardziej że już zaczyna się robić gorąco, blisko finish :-p

Tasia karkówka, yummmy :-D

A ja się znowu nawpierdzielałam słodyczy u przyjaciółki, a na końcu przyszli nasi panowie z pizzą :zawstydzona/y: nie mogę na siebie patrzeć :((((((((((((

Ostatnia edycja:
reklama
Tasia - heheh ja poprosze o przepis na ta karkóweczke :) moja tez dziwna ale na cale szczescie mieszka daleko i widuje ja raz na 5 lat :D ale przez skype tez potrafi zdenerwowac :P hihihi

madan - trzymam kciuki !!!!!! ja lezalam w 26tc na podtrzymani w szpitalu(rozwarcie 3cm), ale jak skurcze ustaly zalozyli pesar, dali leki i puscili do domu. dotrwalam do 38tc !!! Trzymam kciuki

Felidae - te z mlekomatu da sie zkwasic ale niestety jest gorzkawe są dobre ale i tak pasteryzowane ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry