reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nef ja miałam i biorę L a tyłek mam duży a raczej biodra one super się dopasowują i rozciągają

ja to patrze jaki mam rozmiar normalnie i ile wynosił mniej więcej obwód przed ciążą

i nie są tak bardzo wysokie jak się wydają

reklama
O to ja jeszcze zapytam jakie kupujecie podkłady. Ostatnio miałam Belli i nie polecam. Beznadziejne - takie jak te które w szpitalu używają. Patrze na te Hartmana, ale tam jest kilka rozmiarów. Na tej aukcji są podane rozmiary wraz z chłonnością:

14szt PODKŁADY POPORODOWE Hartmann wkłady MIDI (2917359788) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I ile ich kupujecie? Ja ostatnio miałam 2 paczki Belli i poszły szybciutko.
Może kupię teraz te Hartmana - 1 midi i 1 mini...
Kurcze sama nie wiem :sorry2:

witam kobitki
jak wma mija dzien bo mi stresujaco przez cały dzien czuje bardzo słąbe ruchy maluszka wczoraj była bombardacja a dzis cos czuje ale mało bardzo mało powiedzcie jak to u was jest? gin wam kaze jakos liczyc ruchy? cos wam mowił na ten temat ja ostaanio jak byłam na wizycie to tez mowiłąm ze do południa nie czułam ruchów ale jak dojechałąm do lekaza to juz bombardacja był
eh jeszcze miałąm taki dziwny sen i sie nakrencam

Hej kochane ja dopiero teraz zasiadłam przed kompem i ogarniam wątki. Myślałam ze po nowym roku będzie więcej czasu na posiedzenia na BB ale niestety tak nie jest. Dużo się dzieje i dopiero wieczorami zasiadam żeby was poczytać.
My już po mału kompletujemy wyprawkę dla malutkiej. Kupiłam na razie przez neta zestaw butelek, podgrzewacz do butelek i termometr. Ale ile radochy przy tym jest to tylko my wiemy :tak: We wtorek jedziemy po wózek do znajomych, czyli tu już zaczynają się poważne rzeczy.

Dzisiaj byli u nas moi rodzice także miłe popołudnie i wieczór zaliczone :-D

Mnie też strasznie kręgosłup boli jak dłużej pochodzę albo postoję np. w kuchni. Masakra a tu jeszcze 3 m-ce przed nami :szok:

Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamuśki, miłej niedzieli życzę

Dziękuję Kobietki za wsparcie, nikt tak nie zrozumie Kobiety jak druga kobieta. Po prostu ja nie czuje się spełniona bo ona nic mi nie daje robić, męża też wie jak lepiej ubrać itp...Większość czasu mam to w dupie ale teraz jak jestem w ciąży i wiem że będę także odpowiedzialna za moje maleństwo ona będzie zawsze mi za plecami gderać i boje się jakiejś depresji.
Pogoda Okropna dalej szaro, buro.Musze zmobilizować męża na zakupy dla bobaska bo oprócz ubranek od siostry nic nie mam.
3maj Cię się udanej niedzieli.

dziewczyny tak sobie tylko was podczytuje, ale piszcie jak najwiecej takich rzeczy w stylu wlasnie, ze "podklady Bella sa do d.... i lepiej inne" :-) bardzo przydatna rzecz, bo ja wszedzie tylko widzialam w listach wyprawkowych podklady Belli i nawet pewnie nie przyszloby mi do glowy kupic inne:-p a tu widze, ze lepiej Baby Ono lub Hartmann, a majteczki siateczkowe Hartmann. notuje w liscie zakupowej :-) i czekam na wiecej takich rad :D

Shy - popracuj nad mężem, to on powinien odciąć pępowinę (i nie reagowac jak ona chce go ubierać, decydowac w kwestii dziecka itd.), Nawet jesli u niej mieszkacie to nie jest do tego uprawniona. Mój M był maminsynkiem na maxa wogóle tego nie widząc. Każdy urlop najchętniej u rodziców, mama ważniejsza ode mnie (i to nie moje subiektywne odczucie, poprostu mi to powiedział), niewiele brakowało a telefon od rodziców odbierałby nawet w trakcie skesu. Ale postawiłam warunki jemu i teraz doszło do tego, że jak ja zaproponowałam, żeby teściowa wpadła na tydzień po porodzie do pomocy, to M powiedział, że on weźmie urlop i mi pomoże, a z mamą pogada i ją "odwoła". :-D

Dołączam się do podziękowań White Orchid- też mnie bardzo cieszą takie wzmianki :-D byłam na weekend u kuzynki i zakupiłam sporo używanych ciuszków dla bejbola :-D bo miała od koleżanki do sprzedania! Moje pierwsze kroki wyprawkowe. Dodatkowo dostałam od szwagierki matę edukacyjną i łóżeczko- także dzięki za cynk z tymi prześcieradłami z IKEI Dotkass. Na pewno będę o tym pamiętać. Jakby ktoś miał gdzieś jakąś listę wyprawkową sprawdzoną (bo wiem, że mnóstwo ich w necie) to niech podrzuci, co jest na pewno potrzebne. Do wątku zdjęciowego dorzucę fotki, które mi zrobiła moja kuzynka. Buziaki dziewczyny! Miłej niedzieli

reklama
Dzień dobry!

Shy nie daj się teściowej, pogadaj z mężem, wytłumacz mu, że jak się dziecko urodzi to to będzie Wasze dziecko i niech da mamusi do zrozumienia, że nie może się tak wtrącać. Powiem Ci, że ja na szczęście z moją teściową nie mieszkam i ogólnie dzieli nas 100 km, ale po tym jak po naszym weselu powiedziała komuś jak ją zapytał o wnuczkę, że to nie jest jej problem tylko nasz, to nie mam zamiaru nigdy zostawić z nią Małej. Tylko niestety może się okazać, że czeka nas przeprowadzka, na szczęście do moich rodziców, ale automatycznie będę skazana na częstsze kontakty z teściową. No a póki mieszkam w Lublinie zawsze możesz mnie odwiedzić :) siedzę teraz całymi dniami w domu.

Dziewczyny ja też dziękuję za rady co jest dobre a co nie, ja mam ostatnio schizy i postanowiłam skompletować rzeczy potrzebne do szpitala, tak żeby już czekały sobie w domu.
Moja Mała też ostatnio bardziej spokojna, kręci się, ale rzadziej i tak się nie wypycha, więc ja się zamartwiam, a mąż tylko mi mówi, że jak spałam to go skopała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry