reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam na chwilę. Z sesji nici :-( okazało się, że jest cała masa ukrytych kosztów, a gwarancji na sukces nie ma. Wkurzyłam się, bo nikt wcześniej o dodatkowych kosztach nie informował, miał byc tylko jak to Dotka nazwała abonament. Ale to nic, jeszcze zrobimy taką sesję.
madan, trzymam kciuki &&&&&
A te prześcieradła z ikei to są takie nieprzemakalne???

reklama
Madan trzymaj się dzielnie, ważny jest każdy dzień, także się nie denerwuj i odpoczywaj!
Królewna ja bym się zgłosiła do lekarza, lepiej dmuchać na zimne
Dotkass, Alex koniec gadania o słodyczach!
Bishopka tak to niestety jest z tymi sesjami, jak byłam mała też miałam taką mieć, ale dokładnie tych ukrytych kosztów było tyle.

Wiecie co ja zakupy typu podkłady, gaziki to będę kupowała w aptece bo mam niedaleko taką tanią aptekę i myślę, że będzie bardziej opłacalne niż na allegro płacić za przesyłkę, wybieram się po niedzieli na takie zakupy już tak na wszelki wypadek.

Paulina- to masz fajnie ze taka apteka niedaleko :tak:.

Ja nie mieszkam w miescie a w miejscowych aptekach kasuja niezle a skoro bede zamawiac inne rzeczy na allegro to fajnie by bylo przy okazji i te rzeczy z apteki tez miec z glowy. I np. wole zamowic wszystko w internecie, zaplacic przesylke niz jechac do miasta (koszt dojazdu=kurier) i po nim biegac by wszystko kupic, tym bardziej ze czesto jest tak ze w sklepie wybor okrojony i zmuszona jestem kupic cos co mnie w pelni nie zadawala. Wygodnicka jestem w ciazy :-D.

No nic, pozostaje sie zdecydowac na jakiegos sprzedawce ale z zakupami sie wstrzymam do 15, poczekam na przyplyw gotowki ;-).

Ale nuda.
Meza nie ma, nie mam kogo podenerwowac :-D

eevciaa ja kupowałam na all u wasal83... może nie jest super tani, ale miał w ofercie wszystko, czego potrzebowałam, tez kupowałam drobnice i wyszło mi trochę ponad 300 zł

zamawiałam wczoraj w nocy, a dzisiaj wysłali już kuriera, powienien być w pn.

porównywałam ceny z innym sprzedawcą, który miał niektóre towary taniej, inne drożej, ale nie miał wszystkiego co potrzebowałam i w efekcie musiałabym u kogo innego znowu płacić za przesyłkę, więc bez sensu

królewna uspokój się choć pewnie to nie łatwe

Dotkas ja też planuje zakup podkładów ale już nie belli tylko tych PODKŁADY POPORODOWE ** MIDI **__HARTMANN__30 szt. (2905127082) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i majtek wielorazowych hartmanna z rzeczami typu szczotka do włosów, flanelki, ręcznik itp

a ja kupiłam podkłady babyono i majty hartmana i mam trochę obawy, czy bedzie się to dobrze trzymac, bo to bardziej takie spodenki niż typowe majtki
BABYONO PODKŁADY poporodowe GINEKOLOGICZNE 10szt (2866437408) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

poprzednio miałam cegły belli - wielkie, grube, a tu lato i mega upał - w ogóle nie korzystałam, tylko leciałam na takich cienkich ligninkach, które wydawali w szpitalu

hey!!!
ja mam brak czasu na forumowanie na fcb.. i wogole na wszystko ostatnio
synek pojdzie do przedszkola to moze bede miala wiecej czasu dla siebie
ogolnie mam straszne napady glodu..
ciagle zachcianki.. pieke cos co 3 -4 dni ...
i musze chyba przestac bo to juz mnie zaczyna przerazac
od jutra obiecalam sie wziac za siebie troche i nie przesadzac tak bardzo

Nef
woooow ale malo przytylas! pozazdroscic!!!:-))naprawde

ewafoto
3mam kciuki za usg

madan tryzmam kciuki za was!!!!bardzo mocno

krolewna
bardzo wspolczuje tych skurczy!dbaj o siebie jeszcze tylko kilka tygodni!!!!

dotkass tez mam takie noce czesto:( dlatego wspolczuje, wiem jakie to stra
szne...
pchla
moj maluch ostatnio tez jakos mniej sie jakby ruszal .. a jak sie ruszal to az czasem bolalo... pewnie sie jakos dziwnie ulozyla
phelania co ty sobie kochana wkrecasz!!! dzidzius napewno ma sie dobrze ja tez czasem slabiej czuje..to nOrmalne
nasze maluszki maja juz malo miejsca, duzo spia...:)

alex jasne ze sobie odijesz:D ja sobie kupilam juz kilka ciuszkow na wiosne/wakacje.. zeby miec cos nowego i fajnego po porodzie:D jakos sie nie moge doczekac az sie zmieszcze w te nowe ciuszki!!:Daaaib

bishopa
​3mam kciuki!!!!:)))

hej

Nef majtki hartmanna mam przetestowane i były super i jak dla mnie to były takie bardziej zabudowane majtki ale nie szorty i super dopasowują się do ciała i super podtrzymywały podkłady belli więc brałam je w ciemno:tak:

Fifi dziś wstał lewą nogą i jak tylko otworzył oko to zaczął płakać i marudzić chyba pogoda i siedzenie w domu wychodzi bokiem mam nadzieję, że będzie tylko siedział do przyszłej niedzieli w domu bo inaczej zwariuję :baffled:

Łuki nadal chory :baffled:

A ja mam już dość tego szpitala i opieki nad nim

Humor mi dziś nie dopisuje polecę do sklepu i nakupię sobie słodkości co by humor się poprawił

miłej soboty dziewczyny

Ostatnia edycja:
witajcie,

Nef dzieki za namiary na sprzedawce all - juz przejrzałam i ma wszystko co potrzebuję więc lada moment i ja złożę zamówienie :-). chyba też zaczynam czuc presję czasu... niby jeszcze tyle go, a boję się ze jak zawsze będę robić wszystko na ostatnią chwilę i połowę rzeczy zapomnę :-D
u nas w domu tez chorubsko :angry:... póki co się trzymam... ale Męzczyzna ma się coraz gorzej. już tydzień walczy... niby miało być lepiej... oj nie lubię...
za to pogoda piękna...
miłego weekendu :happy2:

reklama
Madan, królewna-współczuje Wam Kochane!!!!!I wspieram w myślach..
Nie dam rady nadrobić.. kiepsko ze mną ostatnio wszystko mnie wkurza do tego maż wraca z pracy po 23 i siedzę z teściami po prostu super i tak do końca stycznia... Nie mam juz siły.Ale to ja jako kobieta według mojej teściowej powinnam koło niego stac i go wspierać a kto wesprze mnie...3maj cie się kochane dużo zdrówka!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry