reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Krolewnazmarcepana weź no-spę i magnez i się połóż i jeszcze melise wypij. Spróbuj się uspokoić! Mam nadzieje, że wszystko szybciutko minie!

Madan trzymaj się i leż dzielnie!

juz mi przeszło.. ale powiem wam ze zdarzyło mi sie to juz drugi raz, choć dzis to było raczej malenkie kłócie
w sobote po świętach wracalismy z pizzeri i miałam w samochodze chyba 5 takich skurczów jak przy porodzie, aż sie darłam z bólu myslałam ze nie wytrzymam.. ale to trwało jakieś 15 minut i jak dotarlismy do domu to sie położyłam i nic juz nie bolało, mała sie ruszała ale całą noc spałam jak na szpilkach, juz sie do szpitala pakowałam :-(

hej dziewczynki
witam się w Nowym Roku, dopiero po sylwku zjechalismy do domu, mnie i Gosi nie było ponad 2 tyg., a Mka od świąt... chatę trzeba odgruzować, mnóstwo prania, a ja fizycznie coraz słabsza - dokucza mi kręgosłup i spojenie łonowe.

No i w końcu coś przytyłam na święta, było +3kg, ale dzisiaj już tylko +2. To obzarstwo swiąteczne powoli mi mija. W sumie na swięta miałam wszystko podsuwane pod nos - to jadłam. Teraz jak wróciłam do domu i trochę się zmęczę codziennymi obowiązkami, to nawet mi sie nie chce jeść.

wybaczcie nie nadrobię

madan
królewna

trzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze, trzymajcie sie dziewczyny:tak:

Madan-trzymaj sie i odpoczywaj!!!
królewna- to nas wystraszylas uwazaj na Siebie i sie nie denerwuj.....

Dziewczyny wysprzatałm cale mieszkanie na glans:))))az mały zaczał mi sie ruszac (wlasnie odpoczywam:)nie duzo sie rusza ale zawsze cos :)Moze poczekam do wizyty która mam we wtorek ...juz nie bede sie ciagac z M.

Ale sie stesknilam za moim maluchem no mowie wam jakbym go z tydzien nie widziala:szok:

Phelania ja też idę we wtorek i Ala też mało fika ale coś tam fika dlatego ja nie panikuję, a wczoraj jak nie chciała się ruszać to zaczęłam rękom trochę brzucho potrząsać to za karę, że jej przeszkadzam dostałam porządnego kopa w pęcherz i poszła dalej spać:-)

Dziewczyny uważajcie na siebie

Dzień doberek :) szaro, buro, głowa boli bo się przegłodziłam, więc spijam piankę z kawki :-) Ja jak zwykle zaliczam same puste przebiegi, zaliczyłam dwa sklepy w Zielonej Górze i Lubinie i nic nie kupiłam...:-(
Bishopka chyba mała gwiazda rośnie w rodzinie, super :biggrin2:
Tiramissu my nie mamy typowej sypialni, mamy rozkładane łóżko ikeowskie Beddinge, jak mały podrośnie to my out do salonu, a jak pojawi się drugie bobo na horyzoncie to zmieniamy mieszkanie!!!
Ella to zaszalałaś z zakupami :biggrin2: super
Dotkas ja też mam nieodpartą ochotę na słodycze, zazwyczaj nie mam z tym problemu ale tyle ich w domu że cały czas o nich myślę :wściekła/y:
królewna mam nadzieję że nic się nie stało, a co piesio zbroił??? dobrze że już się uspokoiło!!!
madan będzie dobrze, trzymam kciuki całusy :*
Phel maleństwo wysłuchało i dało się poczuć :biggrin2: ja też tak czasem ma, ale staram się nie nakręcać!!! Dobrze że nie pojechałaś, zdrówko ważniejsze, a niedługo wróci Aluś :biggrin2: Jak byłam na 3d to w ogóle nie czułam ruchów a mały cały czas wymiatał break'a ale lekarz powiedział że to wszystko uzależnione od ułożenia!!!

zonqa nie słyszałam o tych podkładach :zawstydzona/y: i jakoś tak belle kupiłam z miejsca bo w sumie byłam zadowolona z nich jak za pierwszym razem :tak:

madan, trzymaj się dzielnie, dobrze, że jesteś pod opieką lekarzy, możesz być spokojniejsza...całuję

Phelania, jak tak dobrze Ci poszło sprzątanie, nie masz ochoty do mnie podskoczyć? ;-) mi się tak nie chce a przydałoby się, jeszcze psu muszę pazury obciąć, bo już tupie jak by na szpilkach chodził :no:

hehehe, Alex, no właśnie...chyba trzeba wszystkie zjeść, żeby nie kusiły

reklama
Dotkass- moge wpasc:p takiego powera dostalam jak nigdy moze dlatego ze bardzo rzadko mam okazje byc sama i ogranac wszystko tak jak trzeba:) M jeszcze siedzi w tej Łomży:wściekła/y:przed chwilka z nim rozmawialam to mowił ze nie chca isc wypuscic poki nie zjedza obiadu i ciasta:szok:a ja tu czekam...ciekawe ile sie im zejdzie a do Warszawy jadą 2h:nerd:...

Ide sobie fryty zrobic a co tam:PPPP tyle kalori stracilam przy sprzataniu hahahaha

Alex-wrzucaj szybko foty maluszka:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry