reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam piękne Panie w sobotni poranek:-)
shy- co do teściowej to jednym uchem......;-) nie martw się , my Cię będziemy wspierać, jak nie ma komu, damy radę;-)

reklama
madan odpoczywaj i bądź dobrej myśli

królewna mam nadzieję, że dziś już lepszy nastrój. Trzymaj się dzielnie

majra dawno się nie odzywałaś... daj znak......

shy
pomyślałabym, że mamy tą samą teściową;-) Podejście średniowieczne, ale nie warto się złościć lepiej tak jak pisze muro jednym uchem wpuścić innym wypuścić

alex udanego weekendu

Widzę, że temat zakupów jest wszechobecny, ale w sumie lepiej teraz niż później biegać na sam koniec. Też musiałabym się zainteresować tymi wszystkimi duperelkami.... niby takie nic, a nie dość że potrzebne to jeszcze kosztuje...

Do mnie właśnie dotarła przesyłka zakupów spożywczych:-) Teść ma sklep spożywczy i mamy zakupy na telefon, bo nasz samochód odstawiliśmy na stałe do garażu.

Witam porannie z kawą :happy2:
alex, udanego weekendowania z przyjaciółmi.
Shy, współczuję, ja swoją teściową toleruję, ale wkurza mnie na każdym mozliwym kroku, z tym, że moja teściowa, to taka typowa baba z pgr-u. Ogólnie, to się nie daję i mam ją gdzieś, Tobie też to proponuję.
Iśku, Hartmana to są majtki, a podkłady baby ono :-) Piszę Ci to, bo jak ja poszłam do apteki i poprosiłam pieluchy z belli, mając na mysli podkłady, to pan dał mi pieluchy dla dziecka :-D
Tym razem też zakupię podkłady z baby ono i gaciory hartmana. Tylko zastanawiam się czy kupić w aptece, czy na allegro. W zasadzie to nic więcej nie potrzebuję, więc taniej mi chyba wyjdzie w aptece :confused:

Bishopka Hartmanna też są, ktoś tu wklejał wcześniej ten link, zobacz: PODKŁADY POPORODOWE ** MIDI **__HARTMANN__30 szt. (2905127082) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wyglądają fajnie, a te Baby Ono jakie są? podasz link?

O to przepraszam :zawstydzona/y: dałam d..y :-) Baby ono wyglądają tak jak te hartmana, ale są tańsze, o wiele. Za paczkę hartmana, masz o 10 więcej baby ono.
PODKŁADY POPORODOWE BABY ONO (2908275373) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Hej! Ja dzisiaj troszkę muszę zasiąść do nauki bo terminy się zbliżają..:-(
zonqa Współczuję domowego szpitala..zjedz sobie czekoladę należy Ci się :-)
alex Udanego weekendu :tak:
Shy Współczuję..takie gadanie musi być męczące..trzymaj się kochana;-)
anila To uważaj na siebie, żeby Ciebie też nie wzięło!! ;-)

Piszecie o tych podkładach i gatkach..a ja kompletnie nie w temacie :szok: Muszę poczytać Wasze rady , żeby wiedzieć co najlepsze!

Miłej soboty mamuśki!

Witam sie weekendowo,

Co ja sie wczoraj z malym mialam jak go odebrałam ...polozylam go spac o 21 o 22.30 wstał z takim rykiem az sie zanosił i płakał non stop przez 2h- nosilam go ledwo co zipilam do tej pory ciagnie mnie w brzuchu.Nie wiem co mu bylo dalam po neurofen i po 1h czyli ok 1 w nocy był spokoj usnał mi na rekach z misiem...Albo brzuch albo zęby albo jakis koszmar,juz bylam w takiej rozpaczy ze dawalam mu swoj tel i pilot nie chciałjeszcze gorzej plakał az sie zgrzał ale nie miał goraczki.....Juz dzwonilam do M zeby przyjechał z pracy bo nie wyrabiam z brzuchem...ale jakos sie udało i nie musiał przyjezdacOstatni raz go oddałam ...czuje ze to sprawka odwiedzin u Cioci:)...

W poprzedniej ciazy uzywalam belli ale one sa strasznie nie wygodne:szok:i mi sie odparzało z deka co nie co:sorry2:tez pomysle nad Hartmanem i Baby Ono...a majtko zakupie jednorazowe bo nie chce mi sie prac:-DA tez słyszalam o samych plusach tych siateczkowych hartmana;)

Alex-udanego weekendu...

reklama
Byliśmy dzisiaj w centrum handlowym i ja po 1 godz. już wymiękam, tak mnie boli kręgosłup
:baffled: ogólnie denerwują mnie te wyprzedaze, przeceny małe, a tylko transparenty dużeJa już wolę zakupy przez net

zonqa
a jak z rozmiarówką tych majtów hartmana?
L jest opisane od 70 do 120 cm, a XL do 160 cm

Ja już teraz mam 105 cm w brzuchu, a widzę, że to takie majtki wysokie- na brzuch, więc wzięłam XL, bo poprzednio brzuch miałam duży i po porodzie powoli mi sie obkurczał, terazx bedzie pewnie podobnie. No i lubię ciasnych gaciorów:-D Mam nadzieję, że mi to XL nie bedzie z tyłka spadało, na wszelki wypadek wzięłam tylko 4 szt i mam jeszcze 2 paczki jednorazowych babyono, jakieś 10-14 szt. po poprzednim porodzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry