reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczynki miłej i leniwej niedzieli życzymy !!
Ja wczoraj przywiozłam ciuszki od siostry po jej synkach i dokładając uniseksy po córci już nic nie kupuję no chyba że coś mnie natchnie i zachwyci ;-)dostałam jeszcze od przyjaciółki podkłady które jej zostały fakt że Bella ale darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda..tak więc zostanie chyba tylko smoczek i pampersy+kosmetyki dla bobaska:-)
Wszystkim których teściowe posiadają miotły w zestawie tak jak moja serdecznie współczuję i niestety ale jedyna rada to postawić się i wytarmosić swoje siłą..moja na początku potrafiła wygonić mnie z kuchni jak robiłam K śniadanie twierdząc że ona lepiej to zrobi bo wie co on lubi..:wściekła/y:teraz zwykle wystarczy moje spojrzenie i już jej nie ma na horyzoncie:-Dpostawiłam się i przeważnie mam spokój choć czasem coś tam próbuje się sapać nawet przez telefon, na szczęście mieszkamy daaaleko od siebie i widzimy się na żywo góra dwa razy w roku - niestety wtedy są wizyty długoterminowe :-p

reklama
Dżem dobry;-)
Witam leniwo i niedzielnie...dziśmamy kompletny dzień lenia. Nic mie się nie chce i M to samo. Juliś tez się snuje po domu bez ładu i skłądu...ciekawe co będzie dalej.
Od jutra pewnei zaczie przychodzić pocztą moje zakupowe szaleństwo- nie mogę się doczekać:-D
Miłej niedzieli Brzucholki!

Shy-
nie daj się i walcz o swoje!!!:cool2:

Beti - mnie plecy normalnie nie bolą lae jak postoję ciut dłużej w kuchni to też już takie odrętwienia czuję...ahh..kochana ciąża!:sorry::eek:

zozolka- ja 2 dni temu miałam w brzuchu istną dyskotekę a wczoraj tylko się mała przeciągała co parę h. Tak już mają te szkraby. Spokojnie.:tak:

Za "podkładowe" rady także dziękuję bo też na belle byłam skazana i niezadowolona.

Witamy sie i my niedzielnie,

U nas tez leniuchowo:/ Młody sobie drzemie M w pracy bedzie pracował do rana a ja sama w domku:sorry:Wyjelam sobie makowca z zamrazalki i zjem jak sie tylko rozmrozi razem z herbatka;)Jutro jade po wyniki badan na mocz morfologie i Toxo ciekawe jak wyszly,jeszcze musze doniesc jeden wniosek do złobka bo chce Alanka oddac od wrzesnia ,jak tylko Marcelek sie urodzi i bedzie miał pesel w przyszlym roku tez go zapisze bo w tym juz nie da rade.No i do pracy bo kasssyyy brak:(((

zozolka- ja ostatnio tez marudzilam dziewczyna ze nie czuje ruchów tak jak wczesniej juz mialam jechac na IP :) ale od wczoraj dyskoteka i dzis tez:-Dspokojnie;)

Mam pytanko czy moge pic mleko z kartonu?czy musze je przegotowac ?jak to jest?chce sobie zrobic platki czekoladowe a nie chce mi sie wstawiac mleka...

ja uzywalam zwyklych podpasek belli...

jak ja sie czuje .... ponad miesia zaziebiona jestem i nic nie pomaga - mam dosc tej zimy !!!

do tego odebralam wyniki i mam za duzo leukocytow w moczu... skonczy sie antybiotykiem;(

Phel ja piję z kartonika i się nad tym nie zastanawiałam czy można:zawstydzona/y:

Tak sobie na teściowe narzekamy, a ja za godzinkę na obiad do teściowej. Standardowo będzie pewnie karkówka:-D. Mąż już mi zakazał w domu robić, bo co niedzielę jemy to samo. Karkówka z żurawiną. Bardzo dobra jest no ale ile można... U mnie najgorsze jest to, że ja z teściową nie mam o czym rozmawiać. Jej podejście do życia jest specyficzne, zainteresowania także, a na jej wszystkich chorobach świata się nie znam.

Hej dziewczyny, u nas też leniwa niedziela będzie chociaż powinno być wręcz odwrotnie..
zozzolka Spokojnie, ja też tak mam :tak: Wczoraj sobie pomyślałam..kurczę coś ten mój synuś mało się rusza..no i jak zasadził kopa to przez 5 min czułam haha !
Felidae Ja na M nie liczę w tej kwestii bo pewnie przywiózł by mi pampersy a nie podkłady :-D
beti Mnie niestety też boli ale musimy jakoś dać radę!!
Shy Nie możesz brać tego do siebie, bądź dzielna! Twoje dziecko-Twoja sprawa!!
white Ja się dołączam do Twojej prośby!:tak:
Paulina Ja też sobie zdałam sprawę , że tu coraz mniej czasu.. muszę w końcu kupić wszystko :-)
Pianka nie strasz bo ja jeszcze nie wiem jak to będzie pod jednym dachem haha
Ela Zazdroszczę łupów !!
Phelania Alanek będzie się dobrze bawił w żłobku na pewno :tak:
AgnieszkaJ Mam nadzieję, że się obędzie bez antybiotyku ;-)
Tasia Smacznej karkóweczki! :-D

Madan- jak tam sprawy????:confused::confused::confused: 3mam kciuki!!!

Majra- a jak u Was???:confused::confused::confused: Mam nadzieję że nadal trzymacie się dzielnie w dwupaku!

Królewna
- u Ciebie mam nadzieję nic nie wróciło i jest ok?? A nieznośny piesiunio?

Witam i ja, choc tak zerkam bo właśnie szykuję obiad.
Pogoda barowa, bylismy na cmentarzu i teraz zjemy i do łóżek :-D
Phelania, mleko w kartonie jest pasteryzowane, więc spokojnie możesz je pić prosto z niego.
W sprawie teściowej napisałam już swoje kredo i więcej sobie nie będę palców niszczyć na klepanie o niej w necie :-)

Ella kochana dzieki za pamiec, ja ok ale brzuch mnie ciagnie po bokach, ale skurczy brak
a pies no coz albo on sie wyniesie albo ja i maja
wszelka moja sympatia do zwierzat poszla gdzies...

reklama
Hej dziewczynki :)
ja dalej w szpitalu, podłączona do kroplówki co najmniej do jutra. Ale jest lepiej, choć teraz wszystkie mięśnie i kości mnie bolą od tego leżenia, bo mogę wstawać tylko do toalety...
Zmienili mi magnez na fenoterol i trochę od tego serce mi kołacze i ręce drżą, ale dostaję na to jeszcze isoptin. DOdatkowo przez kaszel przenieśli mnie do izolatki, więc mam jednoosobowy pokój z łazienką, ale jest strasznie nudno. Nie mam na nic siły od tego leżenia.

Muszę zacząć myśleć o wyprawce, bo to niewiadomo kiedy urodzę... ważny jest każdy dzień.
Chciałabym być już w domu....
Miłej niedzieli i dużo zdrówka dla Was i Waszych maleństw! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry