• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Shy ja z moim wcale nie rozmawiam o wyprawce, jak przyszedł fotelik to się popukał po głowie:dry:, ee tam faceci

Madan, majra &&&&&&, będzie dobrze, dacie rade

ja miałam podklady z belli i nie narzekam, no może teraz jak będę zamawiać przez all to wezmę z babyono, dużej różnicy w cenie nie ma, a majtki miałam siateczkowe, jak dla mnie rewelacja.Tylko że jak tal planuję pod koniec lutego kupić to wszystko no ale ja mam termin pod koniec kwietnia.

Dzisiaj byłam w lumpku i kupiłam cudną koszulę, taką maleńką, juz ciuchów nie kupuje, bo już i tak mam za dużo:zawstydzona/y::szok:.

Coś sobie dzisija naciągnęłam jak podnosiłam koszyk więc do wieczora tylko leniu****ę.

pozdrawiam kobitki

reklama
Porodu każda się boi czy to rodzi po raz pierwszy czy kolejny. Ja się boję że znów Ł nie będzie przy mnie i w ogóle jak dam sobie radę bo wiem co już miej więcej mnie czeka, i czy znów będzie dłuższy pobyt w szpitalu i w ogóle tysiące innych obaw

Ale jak weszło to i musi wyjść nie ma rady.....:-D:-p

Witam się poniedziałkowo ;-)
też ostatnio trochę czytałam o porodach, w sumie, na razie się nie boję, bardziej dziwi mnie to i zastanawia, jak główka dziecka może przejść przez 10cm rozwarcia, no ale nic zobaczymy, jakoś to będzie :-D Felidae, a gdzie czytałaś o porodach na wesoło? też bym poczytała ;-)
co do teściowej, to ja mam spoko teściową :szok:, może dlatego że 200km od nas :-D więc widujemy się od święta. Chociaż w sumie, czasem ona też potrafi coś palnąć ;-)

jejku, Wy tu już pozaopatrywane, a ja jedyne co mam to jakieś ciuszki spadkowe, śpiworek i kocyk, szaleństwo :-D ale chyba jeszcze z miesiąc poczekam ;-)

lenka Ty na siebie uważaj

Shy ja sobie poczytałam porody na wesoło i mi ciut zelżala obawa. Ale ogólnie tez sie boję :/
podaj stronkę z tymi porodami, chętnie poczytam :-)

Ale jak weszło to i musi wyjść nie ma rady.....:-D:-p
hmmm, nie wiem jakiego rozmiaru masz zamiar urodzić dziecko, albo co lepsze nie mam pojęcia jakich rozmiarów Twój mąż ma to co weszło, ale u mnie niestety to co weszło a co wyjdzie to diametralna różnica, na niekorzyść oczywiście wielkościowo :-D;-)

Hejka :biggrin2: ale mam refleks witam się o 17.00
Kurna naprawdę robi się już ciepło w gaciach, jak tak piszecie to się jeszcze bardziej nakręcam :baffled::szok:

majra, madan trzymajcie się tiróweczki, mocno ściskam!!!
Dotkas super że już finishujesz z wyprawką :tak:
Bishopka rozłożyłaś mnie tą "brochą" na łopatki :szok::-D
Evciaaa uuuuuuuu 500stówek, aż mnie zabolało!!!!!!:baffled:
Nef jak dłużej postoję i coś porobię to też mnie kręgol pobolewa, więc teraz już częste przerwy muszą być :tak:
Lenka uważaj na siebie ;-)
margot haha na bank przejdzie główka, jak nas rozerwie to i pewnie dwie przejdą!!!

WItam się i ja :)
Dziękuję bardzo za trzymanie kciuków i wsparcie, dziś jest dużo lepiej. Odstawili mi kroplówki, teraz biorę tabletki i za dzień, dwa mam wyjść, o ile nic nie stanie na przeszkodzie, ale jestem optymistką, więc wierzę, że wkrótce będę w domku :)

Ja dalej boję się porodu, ale już nie panikuję :) Silne babki z nas, to sobie poradzimy :D

Witam i ja.

Dziś mam dzień leżenia plackiem bo brzuch mi twardnieje jak tylko wstaję po cokolwiek. Powiem szczerze to mnie to martwi bo coś się uspokoić nie chce a jutro czeka mnie siedzenie u okulisty i u gina...oj zobaczymy co to będzie...:confused:

Madan- super wieści- mam nadzieję że wrócisz do domu i tam doczekasz szczęśliwego finału w kwietniu:tak:

Majra- trzymaj się nadal dzielnie! Musimy wszystkie dać radę jeszcze trochę!!!:tak:

Przpraszma, ale reszcie nie odpiszę bo nie moge przy kompie dziś być przez te bóle.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry