lenka21*
2+3 = MY
Shy ja z moim wcale nie rozmawiam o wyprawce, jak przyszedł fotelik to się popukał po głowie
, ee tam faceci
Madan, majra &&&&&&, będzie dobrze, dacie rade
ja miałam podklady z belli i nie narzekam, no może teraz jak będę zamawiać przez all to wezmę z babyono, dużej różnicy w cenie nie ma, a majtki miałam siateczkowe, jak dla mnie rewelacja.Tylko że jak tal planuję pod koniec lutego kupić to wszystko no ale ja mam termin pod koniec kwietnia.
Dzisiaj byłam w lumpku i kupiłam cudną koszulę, taką maleńką, juz ciuchów nie kupuje, bo już i tak mam za dużo
.
Coś sobie dzisija naciągnęłam jak podnosiłam koszyk więc do wieczora tylko leniu****ę.
pozdrawiam kobitki
, ee tam faceciMadan, majra &&&&&&, będzie dobrze, dacie rade
ja miałam podklady z belli i nie narzekam, no może teraz jak będę zamawiać przez all to wezmę z babyono, dużej różnicy w cenie nie ma, a majtki miałam siateczkowe, jak dla mnie rewelacja.Tylko że jak tal planuję pod koniec lutego kupić to wszystko no ale ja mam termin pod koniec kwietnia.
Dzisiaj byłam w lumpku i kupiłam cudną koszulę, taką maleńką, juz ciuchów nie kupuje, bo już i tak mam za dużo

.Coś sobie dzisija naciągnęłam jak podnosiłam koszyk więc do wieczora tylko leniu****ę.
pozdrawiam kobitki

ale mam refleks witam się o 17.00