klaudia011
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
, dobrze, że o majtkach napisałaś, bo ja udo mam ostro masywne i pewnie by mi nie weszły...dzięki 

. Mimo wszystko nie wiem co mnie czeka tym razem, jak porod przebiegnie itp. A boje sie pierwszych dni po porodzie bo ostatnio bylo ciezko i za bardzo nie czulam ze moge na kogos liczyc :-(. Maz w nocy spal jak zabity i nigdy mi nie wstal. Pamietam taka sytuacje chyba pierwszej nocy po powrocie ze szpitala- Lili sie obudzila z wrzaskiem głodna i obudzila Kamilke- ta jeszcze nie byla nauczona i tez zaczela na calego plakac a ja nie wiedzialam czy uspokajac jedna czy przystawiac do cyca druga. A meza ruszalam, ruszalam i dobudzic nie moglam
(mimo tego wrzasku). Teraz sie z tego smieje ale wtedy mi do smiechu nie bylo... W dzien jak zombie chodzilam bo coraz bardziej snu brakowalo a przespac sie nie mialam kiedy, dzidzia ciagle na cycu wisiala. No ale przetrwalam te trudne dni (no troche ich bylo) i bylo coraz lepiej :-). A tym razem wierze ze bedzie inaczej- maz mi powiedzial ze teraz bedzie mi pomagal, zebym sie nie martwila- mysle ze tak bedzie bo widze jaki teraz jest
.
.
.
.
.
. Nie wiem czy wytrzymam do 22 z kupieniem czegos, spokoju mi to nie daje ze nic nie mam
.
po południu planuję kino, Hobbita!!! No i pyszne lodziki koniecznie!!!
mam nadzieję że wózio będzie gicior
sama nie moge się doczekać aż przyjdzie do Ciebie