A ja mowie dzien dobry po nieprzespanej polowie nocy... tak mi brzuch napitalal,glownie na wys pepka ze nie moglam spac... S donosil mi tylko magnezy,nospy,espumisany,wode... jest lepiej,ale nie moge gwaltownych ruchow wykonywac bo czuje... postanowilam wlasnie polezec w wannie z 10min...
3majcie kciuki coby nie wracalo... milego dnia,ja poleze jeszcze chwile i ide kawe robic...
kciuki!
Doskonale cie rozumiem Aska,tez mam dosc,a juz po takiej nocce jak dzis to masakra!
Ale rano po kapieli zagazowalam chalupe,chwile temu mnie przeczyscilo wiec mysle ze te bole i twardy brzuch od gazow... oby! Jest lepiej poki co,ale niewyspana jestem na maxa!
oby..
witac matki!
patrze przez okno i nie widze dwoch metrow sniegu
w ogole nie widze sniegu..dlaczego my tak zwlekalismy z ta przeprowadzka na poludnie to nie wiem..
kiedys zjezdzajac z promu mielismy 1300 km do domu, a teraz godzina i jestesmy, mozna jezdzic do pl co dwa tygodnie

och jak cudownie, pogoda na plusie, pada deszcz, ze czlowiek sie moze cieszyc z deszczu i chlapy..
ale jak czlowiek mial przez osiem miesiecy snieg i minus 30 przez 6, to sie teraz cieszy;-)

Jestem po śniadanku, obiecałam, że jak skończe pisać na forum to pobawię się z psem, pozytywnie nastroję i biorę za ten parszywy mgr!