reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

A ja mowie dzien dobry po nieprzespanej polowie nocy... tak mi brzuch napitalal,glownie na wys pepka ze nie moglam spac... S donosil mi tylko magnezy,nospy,espumisany,wode... jest lepiej,ale nie moge gwaltownych ruchow wykonywac bo czuje... postanowilam wlasnie polezec w wannie z 10min...
3majcie kciuki coby nie wracalo... milego dnia,ja poleze jeszcze chwile i ide kawe robic...

kciuki!

Doskonale cie rozumiem Aska,tez mam dosc,a juz po takiej nocce jak dzis to masakra!
Ale rano po kapieli zagazowalam chalupe,chwile temu mnie przeczyscilo wiec mysle ze te bole i twardy brzuch od gazow... oby! Jest lepiej poki co,ale niewyspana jestem na maxa!

oby..

witac matki!
patrze przez okno i nie widze dwoch metrow sniegu:-D w ogole nie widze sniegu..
dlaczego my tak zwlekalismy z ta przeprowadzka na poludnie to nie wiem..
kiedys zjezdzajac z promu mielismy 1300 km do domu, a teraz godzina i jestesmy, mozna jezdzic do pl co dwa tygodnie:-D
och jak cudownie, pogoda na plusie, pada deszcz, ze czlowiek sie moze cieszyc z deszczu i chlapy..
ale jak czlowiek mial przez osiem miesiecy snieg i minus 30 przez 6, to sie teraz cieszy;-)

reklama
Cytryna jest w ciągu :-D Jak zasiadłam do pisania magisterki, to szrajbnęłam 2,5 strony w godzinę... Takie tempo pracy zdecydowanie mi się podoba :-) :cool2:

och tak, och tak:-D

wiecie co, jeszcze jeden news..
mielismy brac slub 6 lipca..pozniej okazalo sie ze jestem w ciazy , pozniej , ze dwojka..i mielismy, tzn ja mialam przelozyc ten slub..
ale jak przyszlo co do czego, to nic z moich planow nie wyszlo..
pojechalismy ja, S i moja mama do tej lesniczowki, wyszlo na to, ze organizatorka tak to wszystko ustawila, ze dzieci beda mialy opiekunke, na sobote i cala niedziele, pielegniarke, pokoj naprzeciwko tej sali weselnej
i S i moja m tak mnie zakrecili, ze wyszlo, ze panikuje a wsystko bedzie ok..

a tu zdjecia obiektu..20 km od miasta, dlatego wszyscy beda mieli nocleg, glusza, cisza i las..
wesele na tej sali, tylko stoly beda inaczej ustawione niz na zdj
poprawiny na powietrzu, przy basenie, jest jeszcze kort tenisowy i boisko do siatki, wiec stroj bedzie obowiazywal luzny i kogo moce nie opuszcza bedzie korzystal:-D

wiec kochane, bierzemy slub 6 lipca, a niech tam..;-)

p7.jpgp5.jpgp4.jpgp3.jpgp2.jpg4.jpgp8.jpgp1.jpg23.jpg

Ostatnia edycja:
Cześć mamuśki...
A ja dziś właśnie dziś się w miarę wyspałam..może dlatego że małż miał nockę a ja łóżko dla siebie...gdyby nie moja gadająca i śpiewająca całą noc kotka było by jak w raju...

Nanu nie zazdroszczę takiej nocy bo też już taką przeżyłam..mąż jechał w nocy do apteki i pani dała mu herbatkę koperkową...i o dziwo pomogła....

Citrus jak w takim tempie będziesz pisać pracę to może jakąś ciekawą książkę machniesz dla nas...chętnie poczytamy....

A mi zapowiada się cudny dzień..wreszcie kosmetyczka i fryzjer..już nie mogę się doczekać... a w czwartek ....do gina.... kurcze jeszcze dwa dni..a ja już bym chciała wiedzieć co się tam dzieje..bo nic nie czuje....

Kaja ale czad...sama bym chciała taką impreze... w tak pięknych okolicznościach przyrody :-)

Ostatnia edycja:
Kaja miejsce suuper, no i cała oprawa, tylko pozazdrościć:szok:

Cytryna ale żeś się rozpędziła, :-);-);-) pisz, pisz to może i za mnie napiszesz;-) tak z rozpędu:happy2:

No i super:) my bierzemy 7 wrzesnia i wesele tez z opiekunka,2 dni w gorach opawskich z noclegiem dla wszystkich....:)

razniej mi, ze jest nas dwie:-)

Kaja miejsce suuper, no i cała oprawa, tylko pozazdrościć:szok:

Cytryna ale żeś się rozpędziła, :-);-);-) pisz, pisz to może i za mnie napiszesz;-) tak z rozpędu:happy2:

no wlasnie ta oprawa mnie zaczarowala, lesniczowka, kominek...nie ma tam nic co jest "modne" co jest bulke przez bibulke...ech, teraz to i ja sie nie moge doczekac:-D

a CYTRYNA to sie do mnie nie odzywa czy jak:szok::-D..

reklama
No widzę śluby się szykują- gratuluję już dzis!

Cytryna nie szalej tak;P

Miłego dnia!

Ja miałam dziś mnóstwo snów, nie za ciekawych....obudziłam się w strachu i Madzia chyba to poczuła, od razu zaczęła kopać, aż zasnąć nie mogłam! :tak: Jestem po śniadanku, obiecałam, że jak skończe pisać na forum to pobawię się z psem, pozytywnie nastroję i biorę za ten parszywy mgr!

Do góry