reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

No właśnie co do zwalania z nóg, to ja właśnie padam, idę do wyrka, bo zaraz zasnę na kanapie i jutro będę nie do życia.

Nanu ja dziś na Facebooku oglądałam zdjęcia Twoich poczynań kulinarnych, i powiem Ci że szczerze Cię dziś nienawidziłam bo oglądałam te zdjęcia w pracy i byłam tak głodna a te zdjęcia tak pyszne, że dostałam ślonotoku .... tak, właśnie ślina ciekła mi po brodzie:-p

Ostatnia edycja:
reklama
no włąsnie tego się boję kaja - ale mam nadzieję to jutro rozwiać:p bo nie wytrzymie no!!!!

Aśka - hehe :) też nie lubię tego albumu jak głodna jestem:) ale uwielbiam gotować!!!!

no włąsnie tego się boję kaja - ale mam nadzieję to jutro rozwiać:p bo nie wytrzymie no!!!!

Aśka - hehe :) też nie lubię tego albumu jak głodna jestem:) ale uwielbiam gotować!!!!

oj, malenka, to kciukasy, coby wyjasnilo sie ze nie ma to znaczenia i spokojnie mozesz isc na to l4

ja tez nie wyobrazam sobie jakbym miala wrocic do pracy, w pl jak mialam isc do jednej babci, mieszkajacej w kamienicy na drugim pietrze, to zanim wlazlam to zasapalam sie jak mops..
na kolacji wigilijnej ledwie siedzialam..

permanentne wykonczenie:-D

Ciasto się studzi, nabrało ładnego koloru od cynamonu:blink: Będę jeść jak troszkę przestygnie. Ale nie ma zakalca:-) Ja to teraz chodzę spać późno, wszyscy mi mówią, że potem córa będzie późno chodziła spać ;-) No, ale śpię też minimum do 10.00. Własnie Madzia chyba poczuła zapach ciasta, bo zaczęła mnie drapać:-)

Edytuję: ciasto mniam! :)

Ostatnia edycja:
reklama
AISHA, ale Ci zazdroszcze tego ciasta, az leze zrobic przeglad szafek kuchennych, ciekawe co tam znajde:-D

a pozniej dobrej nocki misiaczki, do juterka

Do góry