Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety też:-( tak samo biore dopegyt 3x dziennie. Nie mam szans rodzić naturalnie. W 1 ciązy skończyło się cc przy ciśnieniu 180/120, groziła mi rzucawka, a malutkiej zamartwica płodu. Niestety nabawiłam sie też gronkowca przez co rana po cięciu jest osłabiona i podczas naturalnego porodu mogłaby eksplodować...do tego spora wada wzroku i chora trzustka, która odzywa sie przy każdym większym stresie i dużym wysiłku fizycznym.kitka tak córeczka- Madzia :-) A u Ciebie???? Tez masz nadcisnienie? Moja dr tez mowila, ze byc moze wczesniej sie wszystko zacznie, a bierzesz leki? Ja dopegyt 3 razy dziennie! A mówil Ci dr cos o cc? Czy mówil, ze jest szansa rodzic naturalnie???

Łoooo w końcu się odezwała :/
Kaja co Ty nie miałaś dostępu do netu, żeby cokolwiek naskrobać?? Ja rozumiem, że święta, ale żeby taka cisza .... wstydź się:-)
Mów lepiej, co słychać o naszych jedynych bliźniaków??