Kasienkadg
Fanka BB :)
Co do J&J to odpadaja napewno - nawet ja dostalam uczulenia po oliwce w zelu

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Hej dziewczyny mogę do Was dołączyc? Jestem w 21 tygodniu mam termin na 20 maja![]()
To moje drugie dziecko bo w domku mam już 5-letniego synka, z końcem roku 2013 będzie miał 6 lat.
Nieeeeeeeeeeeech już będzie maj, bo oszaleję...
Maluch chyba cierpi na bezsenność, bo od rana mi daje równo po brzuchu![]()
A ja moją córkę myłam mydłem Bambino a do wody zawsze dodawałam krochmalu (taki robiony z mąki ziemniaczanej) i nigdy nie miała suchej skóry i żadnych wysypek, krostek. Do tej pory pamiętam jej delikatną skórę ... hmm rozmarzyłam się
Na tyłek sudocrem i tormentiol w razie odparzeń i do tego grzeszyłam zwykłym proszkiem dla dorosłych;-)
.
. Mój pierworodny to w brzuszku był mega leniuch ja dopiero na sam koniec ciąży wiedziałam, ż ektos tam mieszka jak juz mu ciasno było, a teraz córeczka to szalona jest. Dopiero w tej ciąży się dowiedziałam co to znaczy ruchy dziecka i kopniaczki.