• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Zapominajka no az tak stary to on nie był.. ja podejrzewam ze komus przeszkadzał... wiec jak sie znajdzie albo jak kupie nowy to bedzie zabezpieczenie zrobione do niego i tyle...choc tu w bloku nigdy klopotu z tym nie było....

Hehs czasem maze o małym zapyziałym domq bez sasiadów ... nc mnie tak nie dobija jak ludzie obok mnie... bo czasem mozna pasc trupem z powodu niektórych zachowan...

hej dziewczęta,

Witaj tylko_chwilka ,
mysiak ludzka złośliwość nie znam granic, współczuje
katargina szybko wracaj do zdrowia dużo leż, żeby wypocić to choróbsko

Za mną też noc średnio udana, coś mnie serducho pobolewało i przez to spać nie mogłam większość nocy, małżonek wkurzony bo i on przeze mnie nie spał. No ale dziś nowy dzień nastał, taki słoneczny aż się żyć chce :)

Hej hej :happy:

Ja piszę z pracy, mam wolną godzinkę, bo rozchorował się uczeń indywidualny.
Dyrektorka nadal chora, gdybamy co będzie z jutrzejszą konferencją. Oby nam na ferie nie przełożyła...

mysiak co za chamstwo! Uważam, że gorzej być nie może, niż ukraść coś dziecku...

tylko_chwilka witaj :happy:

tylko_chwilka witaj :)

u moich rodziców w dzielnicy (domki jednorodzinne) kradzieże wózków są na porządku dziennym... dlatego nigdy nie zostawiam dziecka w wózku np. pod sklepem...

Powiem Wam dziewczyny, że czytam Was codziennie od kilku miesięcy więc jestem zorientowana w wątku, tlyko tak jakoś ciężko było się zebrac by sie odezwac wreszcie. :blink:

Współczuję z powodu wózka i to akurat na takim etapie, kiedy będzie tak potrzebny... Heh oto Polska własnie, szkoda słów moich rodziców sąsiedzi kiedyś dwa razy okradli więc ja już nauczona doświadczeniem za każdym razem będąc w Polsce u nich zabierałam wózek na górę po schodach i chowałam w ich mieszkaniu.

reklama
Ja też bym malucha pod sklepem nie zostawiła.
Raz złapałam na tym męża :wściekła/y:
Zabrałam wózek z młodym i poszłam.
Byście widziały tę panikę jak wyszedł :-D Nauczkę miał na całe życie.

A co do kradzieży. Moim rodzicom 2x ukradziono wycieraczkę spod drzwi. I jeszcze żeby ona jakaś super była...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry