• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

Kurna, mnie zostaje tylko jedno kolokwium w tym semestrze i jedno w przyszłym, ale to kolejne na pewno będę zaliczać ustnie. I to JEDYNA rzecz, którą muszę przed obroną zaliczyć. Czuję, że psychicznie nie dam rady :dry:

reklama
tak was czytam i czytam, i widze,ze ja to nie mam prawa narzekac...bo i magister za mna,i na zwolnieniu siedze....dzielnoty Wy,ja bym pewnie nie podołała ze studiami ,praca przy tym jak obecnie sie w ciazy czuje:szok:

Witam sie z nad kawki;))

Ooojjj studentki wspolczuje:-p A mnie jeszcze niedawno nachodzila mysl co by na studia isc... Na POŁOŻNICTWO;D Głupia ja:confused: Przeciez uczyc by mi sie pewnie juz nie chcialo... Ale teraz gdybym mogla cofnac czas, to odrazu po ,maturze poszla bym na studia wlasnie na położnictwo:tak:

9
Co do spania to przerazacie mnie:-D Ja akurat lubie spac na lewym boku i zawsze tak zasypiam (chociaz w mojej ulubionej pozycji lekko na brzuchu z rozjechanymi nogami:-) juz sie nie da), ale do jasnej ciasnej przeciez NIE MAMY WPLYWU na to jak spimy w nocy:-p I jestem pewna, ze jak sobie pospimy na plecach, prawym boku czy jeszcze inaczej to dziecku nic nie bedzie - dla niego najwazniejsze jest, zeby mamusia byla wyspana:-) Nie dajmy sie zwariowac z tymi zakazami i nakazami ciazowymi:-p

Ja do pizzerii dopiero na 16 jezdze sobie, wiec mam sporo czasu jeszcze;) Nie ma to jak wlasny biznes hyhy:-p A tak wgl odkad jestem na L4 w pracy, to jeszcze nie zdazylam poczuc co to znaczy siedziec w domu na chorobowym:dry: Ale dopoki moge to jezdze klepac ta pizze i pomagam mezowi i wspolnikom. Bo jeszcze troche i bede musiala dac sobie siana - chociaz smialam sie ostatnio do wspolniczki, ze ja to chyba tam urodze bo do samego porodu bede przyjezdzac:-)

A swoja droga powiem wm, ze nie moge sie juz doczekac maja;)
Moj synus w sobote wieczorem dal taki popis swoich umiejetnosci w brzuchu, ze ho ho:-D Az sie dziwnie czulam jak bym miala jakiegos tasiemca w srodku plywajacego czy cos:-D Polozylam reke na brzuchu a on mi centralnie pod nia plywal jak rybka i kopal na zmiane:-p W czwartek mam wizyte u swojego gina a w piatek rano genetyczne;D Nie moge sie doczekac:-)

a ja od rana zła jak osa..

Od 3 lat stał nasz wozek na dole... nikt go nie ruszał i dzisiaj schodze a go nie ma... ktos go podpierdzielił... akurat wtedy kiedy bede go potrzebowac.... ja wiem ze był stary, ale był najwspanialszym jaki miałam , innego nie chce.. grrrrr

Gadałam z sasiadem lujkiem ma sie zorientowac kto ukradł, bo on umie wyciągnąc to od ludzi i moze sie uda ze wroci, ale ja juz w to wątpie....

cześć z rana! parszywa noc za mną, pozycję zmieniałam chyba z milion razy i pamiętam każdą godzinę z zegarka. nie ma co, rozłożyło mnie na łopatki, plecy połamane całe bolą, gardło masakrycznie zapuchnięte...grypa jakaś? któraś z was niedawno pisała zestaw medykamentów na ciążę, powtórzcie, bo muszę coś łyknąć inaczej padnę...

Bry;
ja znowu po koszmarnej ncce. Ledwo na oczy widzę.

a ja od rana zła jak osa..

Od 3 lat stał nasz wozek na dole... nikt go nie ruszał i dzisiaj schodze a go nie ma... ktos go podpierdzielił... akurat wtedy kiedy bede go potrzebowac.... ja wiem ze był stary, ale był najwspanialszym jaki miałam , innego nie chce.. grrrrr

Gadałam z sasiadem lujkiem ma sie zorientowac kto ukradł, bo on umie wyciągnąc to od ludzi i moze sie uda ze wroci, ale ja juz w to wątpie....

Ale jaja. Żeby wózek kraść :szok:
Autentyczny szok.

cześć z rana! parszywa noc za mną, pozycję zmieniałam chyba z milion razy i pamiętam każdą godzinę z zegarka. nie ma co, rozłożyło mnie na łopatki, plecy połamane całe bolą, gardło masakrycznie zapuchnięte...grypa jakaś? któraś z was niedawno pisała zestaw medykamentów na ciążę, powtórzcie, bo muszę coś łyknąć inaczej padnę...

Juz ci piszę to o czym wiem:
Ziółka typu rumianek,
herbatka z majeranku (rewelacyjna na kaszel)
Hedelix- ziołowy syrop wyrztuśny
Tantum verde na gardło
Rutinoscorbin
Paracetamol
syrop z cebuli, czosnek
Sinupred rewelacja na katar i wszelkie zatokowe problemy

Podobno świetnie działa podgrzany sok pomarańczowy z wit. C

reklama
kartagina dodam do tego -- sok z malin (kupujesz mrozone maliny, zasypujesz cukrem i stawiasz w ciepłym miejscu az pusci sok... i coziennie do herbatki lub z wodą takie malinki podjadaj.
--sok z czarnej porezczki niezastąpione źródło wit C...robisz tak samo jak z malinkami (tylko ciezej kupic)
--sol fizjologiczna do nosa wypłukuje gile, zabezpiecza nos przed rozwojem bakterii, szybciej ustępuje infekcja

Zapominajka.. gdyby to byl jeszcze nowszy wozek, a to moja stara ruinka, ale jakze kochana.... X-landera nowego sprzedałam a kupiłam taki uzywany bo o niebo lepszy..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry