Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A mnie jeszcze niedawno nachodzila mysl co by na studia isc... Na POŁOŻNICTWO;D Głupia ja
Przeciez uczyc by mi sie pewnie juz nie chcialo... Ale teraz gdybym mogla cofnac czas, to odrazu po ,maturze poszla bym na studia wlasnie na położnictwo
Ja akurat lubie spac na lewym boku i zawsze tak zasypiam (chociaz w mojej ulubionej pozycji lekko na brzuchu z rozjechanymi nogami:-) juz sie nie da), ale do jasnej ciasnej przeciez NIE MAMY WPLYWU na to jak spimy w nocy
I jestem pewna, ze jak sobie pospimy na plecach, prawym boku czy jeszcze inaczej to dziecku nic nie bedzie - dla niego najwazniejsze jest, zeby mamusia byla wyspana:-) Nie dajmy sie zwariowac z tymi zakazami i nakazami ciazowymi
A tak wgl odkad jestem na L4 w pracy, to jeszcze nie zdazylam poczuc co to znaczy siedziec w domu na chorobowym
Ale dopoki moge to jezdze klepac ta pizze i pomagam mezowi i wspolnikom. Bo jeszcze troche i bede musiala dac sobie siana - chociaz smialam sie ostatnio do wspolniczki, ze ja to chyba tam urodze bo do samego porodu bede przyjezdzac:-)
Az sie dziwnie czulam jak bym miala jakiegos tasiemca w srodku plywajacego czy cos
Polozylam reke na brzuchu a on mi centralnie pod nia plywal jak rybka i kopal na zmiane
W czwartek mam wizyte u swojego gina a w piatek rano genetyczne;D Nie moge sie doczekac:-)a ja od rana zła jak osa..
Od 3 lat stał nasz wozek na dole... nikt go nie ruszał i dzisiaj schodze a go nie ma... ktos go podpierdzielił... akurat wtedy kiedy bede go potrzebowac.... ja wiem ze był stary, ale był najwspanialszym jaki miałam , innego nie chce.. grrrrr
Gadałam z sasiadem lujkiem ma sie zorientowac kto ukradł, bo on umie wyciągnąc to od ludzi i moze sie uda ze wroci, ale ja juz w to wątpie....

cześć z rana! parszywa noc za mną, pozycję zmieniałam chyba z milion razy i pamiętam każdą godzinę z zegarka. nie ma co, rozłożyło mnie na łopatki, plecy połamane całe bolą, gardło masakrycznie zapuchnięte...grypa jakaś? któraś z was niedawno pisała zestaw medykamentów na ciążę, powtórzcie, bo muszę coś łyknąć inaczej padnę...