• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

Zapominajka.. oj chciałabym zobaczyć mine meza jak zobaczyl, ze wozka nie ma.... ja tez nigdy wozka z Asią nigdzie nie zostawiłam... i nigdy bym tego nie zrobiła, tyle sie trąbi o porwaniach dzieciaczków...

Ja ogolnie mieszkam w bloku ale na wsi, wszyscy sie znają, sa kamery wiec i tak bede wiedziała kto zajumał... jak sie nie znajdzie to przejrze nagrania z kamer i nie bede sie przejmowac, sprawa na policje trafi... bo to napewno ktoś z bloku zrobił...

reklama
mysiak- to macie pecha z tym wozkiem, moze sasiad pomoze, oby... napisz kartke w bloku czy moze ktos niby przez przypadek nie przestwil moze ktos cos widzial i sie zglosi... jesli macie kamery to napewno zarejstrowano kto z wozkiem wychodzil

ja wozka tez nigdy nie zostawialam, jak w jakims sklepie byly schody to nie wchodzilam, ale u mnie z reguly sklepy przystosowane do wozkow, tez mieszkam w bloku na razie wozek stoi u nas na naszym skrzydle na pietrze ale w naszym skrzydle mieszkamy tylko my i starsza pani obok wiec raczej nikt nie powinien wziac, wozek dla malej stoi zamkniety w piwnicy

tylko_chwilka- witaj, w de tez duzo polakow, rosjan i ogolnie asocjalnych wiec tez trzeba pilnowac choc nie az tak jak w pl :)
czasem przykro z tego powodu ze z kradzioezami akurat nasi rodacy sie kojarza...

Zapominajka- ja tez w zyciu dziecka w wozku samego bym nie zostawila, ale dalas nauczke mezowi :)

a ja dzis na wyprzedazach zaszalalam, wydalam cala kase ktora mi t pod choinke dala i nawet fryzjera zaliczylam :) dla malej nic nie kupowalam i chyba z ubran to nawet nie musze jej nic kupowac, dzis kolezanka powiedziala ze ma w piwnicy kilkanascie kartonow po swojej trzylatce i moge wszystko odebrac, czesc mam po malym czesc po corci mojej sis wiec wszystko chyba bede miala oprocz fotelika do samochodu :)

Kitka, w razie remontu służę chłopem mym, bo on w tym robi od lat i dopasowuje całą robotę do różnych wariantów finansowych ;-)

Dziękuje Kochana :) ale mój mąż siedzi w tym fachu od 16 roku życia :) obecnie pracuje w innej branży ale i tak z remontami jest na porządku dziennym :) rodzinka i znajomi dbają o to by nie wypadł z wprawy :)

Szczerze, gdyby nie to, że mam w domu złotą rączkę to byśmy chyba bankrutami byli albo połowy rzeczy byśmy nie mieli.

Dobry :szok:
Ciekawe jak się tym steruje.

Ja o spaniu chyba nie powinnam pisać, bo zmieniam pozycję milion razy. A wczoraj wzięłam taką olbrzymią poduchę z kanapy, wsadziłam sobie pod zgięte kolano i spałam prawie na brzuchu w pozycji na "rozjechaną żabę" i było mi cudnie...

Buahaha ja na rozjechana żabę non stop spałam do przedwczoraj:-D teraz już jakoś niewygodnie. Lewy bok ostatnio też mi nie pasi:no:

a ja od rana zła jak osa..

Od 3 lat stał nasz wozek na dole... nikt go nie ruszał i dzisiaj schodze a go nie ma... ktos go podpierdzielił... akurat wtedy kiedy bede go potrzebowac.... ja wiem ze był stary, ale był najwspanialszym jaki miałam , innego nie chce.. grrrrr

Gadałam z sasiadem lujkiem ma sie zorientowac kto ukradł, bo on umie wyciągnąc to od ludzi i moze sie uda ze wroci, ale ja juz w to wątpie....

Współczuję....niestety w Polsce nic mnie już nie zdziwi, a w 3mieście kradzieże wózków to juz na porządku dziennym. Looompy kradną i potem zasuwają z puszkami, kartonami załadowanymi do wypasionych wózków;/ Przed świetami łaził u nas jakiś facet, który rzekomo szukał pokoju na wynajem. Siostra go spławiła, więc poszedł do sąsiadki, a tam pod drzwiami stał garnek z gulaszem. Gościu zajomał garnek i w nogi;/

Witam nową forumkę:-)

zdjełam wczoraj kartony z ubrankami ze strychu i jestem zrozpaczona... część ubranek mi zżółkła... nie wiem co tym zrobić... czy w ogóle da się coś zrobić??

ubranka w rozmiarze tiny baby oddałam córci dla lalek (mała przeszczęśliwa)
pooglądała ubranka i mówi: "Ale ja byłam taki mały kurczak" :-D

Kochane jesteście dziękuję wamm bardzo. cieszy mnie że tantum verde można (a propos: polski odpowiednik i zamiennik: Hasco sept, skład identyczny a połowę tańszy!!!, zawsze mam w domu:)
a malinki i pożeczki, czosnek i cebulę mam z własnego ogródka więc też nie będzie problemu:)zaraz się biorę robić mikstury choć tak mi się nie chce...spałam 2 godziny i cała jestem zlana potem...

tylko_chwilka witaj!

Żeby połakomić się na wózek to już szczyt chamstwa...dziecku odbierać jedyny środek transportu....

Ja znowu się nie wyspałam...już nie wiem jak mam się ułożyć żeby wygodnie było .. kurcze mam za twarde łóżko i sie nie dopasowuje do mojego biodra....zawsze spałam na brzuchu i to mi nie przeszkadzało...

Właśnie się dowiedziałam że siostra spakowała wszystkie rzeczy i zabawki po swoim 3 latku i już zamówiła kuriera (mieszkają w Irlandii)..więc niebawem dojdzie do mnie prawie cała wyprawka aż do 3 roku...jak się cieszę...bo z kasą to coś marnie ostatnio.....

Aaaaaa przeklęta skleroza mnie dopadła;/ chciałam sprawdzić ile mamonki mam na koncie i co? i zapomniałam identyfikatora:szok: nosz za cholere nie mogę go sobie przypomnieć:no:

reklama
tylko_chwilka też mam termin na 20 maja:tak: Witaj!

A ja dziewczyny dziś to bym się nie budziła, jak zawsze koszmary, tak dziś?>- jeeeeeju! Byłam w Paryżu, leciałam samolotem, kupowałam pamiątki, byłam gdzieś nad oceanem atlantyckim, w Egipcie (chyba), w Lublinie, jjjjjjeeeeeeju jak ja uwielbiam podróże!!!!! Aż żal było się obudzić!!!!! Ja tam chcę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry