reklama
DzikaBez
Fanka BB :)
Aśka1987
Guzik putina ale mnie to rozśmieszyło 

mama wikusi2010
dzika i ty masz niespełna roczne dziecko?? Ależ z ciebie chudzinka
Ładnie wróciłaś do formy po pierwszym porodzie 
Dziewczyny w kompleksy wpadam przy Was :-)
DZIKA - przy Tobie to w szczególności :-). Piękna chudzinka
i piękny brzuszek z guziczkiem :-)
Może wieczorem mój M. da radę pstryknąć mi jakieś zdjęcie to też wkleję mojego giganta :-).
DZIKA - przy Tobie to w szczególności :-). Piękna chudzinka
Może wieczorem mój M. da radę pstryknąć mi jakieś zdjęcie to też wkleję mojego giganta :-).
DzikaBez
dzięki dziewczyny, brzuch nie duży ale wiem że urośnie jeszcze sporo, wieczorem będe u siebie to wkleję zdjęcie ze stycznia zeszłego roku, jak je dzis zobaczyłam to nie mogłam uwierzyć ze za 20 tygodni będę tak wyglądać, nie wiem w ogóle jak sie wtedy przemieszczałam
natis- ja bym nawet wolała zeby był wiekszy bo skóra ma wtedy więcej czasu zeby sie rozciągnąć odpowiednio i łatwiej uniknąć rozstępów, ale ja mam takie dobre geny więc licze ze i tym razem uniknę rozstępów
natis- ja bym nawet wolała zeby był wiekszy bo skóra ma wtedy więcej czasu zeby sie rozciągnąć odpowiednio i łatwiej uniknąć rozstępów, ale ja mam takie dobre geny więc licze ze i tym razem uniknę rozstępów
Ostatnia edycja:
teri114
Dziaka taki to miałam czasem i bez ciązy jak dobrze pojadłam i wzdęcia męczyły
;-) ale pępek super mi wogule nie wychodzi z pierwszym też mi nie wyszedł rozstępów tez puki co nie mam smaruje brzuszek zwykłą oliwka dla dzieci z pierwszym tez tak robiłam i brzuszek pozostał czyściutki 

reklama
Palindromea
Dzika, zgrabna jesteś, tylko pozazdrościć. A aparatu trochę szkoda - swój zniszczyłam w dokładnie takiej samej sytuacji i też obiektyw. Co prawda można zrobić nim zdjęcia, ale tylko tak jak się włączy - zbliżeń czy oddaleń już nie łapie.