reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Miłego dnia życzę:-):-)
Ja robię krokiety z grzybkami,kapustką i cebulką:-D
A wieczorem fitnesik,bo Wusia tyje oj tyje po ślubie:-D

Chorowitkom zdróka:*

Ja po wizycie. Mały waży 2900g czyli więcej jak Natanek się rodził bo on miał 2770 w 37+3. Mój gin jest z Poznania i nie miałam zamiaru rodzić w Poznaniu tylko bliżej siebie w Ostrowie, ale on mi zaproponował bym w sobotę przyjechała do Poznania bo akurat ma dyżur i mam rodzić. Rozwarcie na 2cm. Przeraża mnie ta myśl bo nie liczyłam się z tym że będe rodzić 110km od domu.
No ale niewiadomo czy dotrwam do soboty. Jak się coś będzie działo wcześniej to rodzę w Ostrowie a jak nie to pojadę w sobotę do Poznania bo chcę już mieć kruszynkę przy sobie. Napewno dam Wam znać jak urodzę :)

Dziewczyny z Poznania,mam pytanie rodziłyście na Polnej?? bo chciałabym wiedzieć jak tam faktycznie jest no i co koniecznie muszę zabrać - bo każdy szpital ma swoje wymogi.

Dziewczyny z Poznania,mam pytanie rodziłyście na Polnej?? bo chciałabym wiedzieć jak tam faktycznie jest no i co koniecznie muszę zabrać - bo każdy szpital ma swoje wymogi.

A czemu akurat Polna? Może to jest dobry szpital pod względem sprzętu, ale jeśli chodzi o "obsługę" to jest tam masakrycznie.

Na stronie www szpitala znajdziesz informację co masz ze sobą zabrać, kiedyś widziałam, że mają takie informacje

Hej laseczki, mam od środy 5 dni wolnego już się nie moge doczekać :-) Idziemy na tor saneczkowy, cieszę się jakbym miała 6 lat :-p:-p:-p

nadiczko trzymam kciuki za szybki i idealny poród, już teraz możemy ci tego życzyć :-)&&&& Kochana a dlaczego lekarz chce żebyś tak daleko jechała, szpital w Ostrowie nie jest dobry czy jako lekarz prowadzący wolałby przy porodzie być?

Perfecta jak się czujecie???

A dla wszystkich styranych mamusiek filmik na pociechę (niestety tylko w wersji angielskiej)

[video=youtube;eNVde5HPhYo]http://www.youtube.com/watch?v=eNVde5HPhYo[/video]

Ostatnia edycja:
kasiulka Polna dlatego że tam pracuje mój lekarz prowadzący i mi zaproponował żebym właśnie tam rodziła (co mnie samą zdziwiło bo przy pierwszej ciąży nic na ten temat nie wspominał)
koriander ja ze szpitala w Ostrowie byłam zadowolona, tymbardziej że pracuje tam kilka znajomych pielegniarek i położna i obsługę miałam super. Mnie tak zdziwiła ta propozycja gina bym przyjechała do niego na dyżur do szpitala do Poznania rodzić że nawet nie zapytałam dlaczego.

kasiulka Polna dlatego że tam pracuje mój lekarz prowadzący i mi zaproponował żebym właśnie tam rodziła (co mnie samą zdziwiło bo przy pierwszej ciąży nic na ten temat nie wspominał)

Tylko jak zaczniesz rodzić a go nie będzie to co? Tam często nie przyjmują z braku miejsc. A jak się nazywa Twój lekarz?

reklama
kasiulka gin to Tomasz Olejniczak, ja jestem z nim umówiona na sobotę do porodu więc będzie na 100% ale w sumie wolałabym rodzić w Ostrowie i chyba sobie zacznę teraz więcej chodzić by wcześniej się ruszyło i wtedy pojade do Ostrowa.
kasiulka a na polnej się chyba płaci za poród rodzinny??
Po wczorajszym badaniu wieczorem pojawił się śluz z nitkami krwi, dzisiaj też rano troche było a pamiętam że jak byłam z Natanem to miałam podobnie i po 6 dniach rodziłam.

Ostatnia edycja:
Do góry