reklama
mama kubulki
Fanka BB :)
nadika jak sie masz? jeszcze w dwupaku?
milusia pokaz jakis fotki
mąż zdecydował, ze sam nie pojedzie na narty, za to wybierzemy sie razem odwiedzic rodzicow w sanatorium, jesli oczywiscie moj brzuszek na to pozwoli
mialam poznac jutro pleć dziecka, ale nie mozna wchodzic do szpitala przez swinska grype: Świńska grypa w Lublinie: W szpitalu przy ul. Staszica choruje już 6 osób. Jedna zmarła - Kurierlubelski.pl
eh i znow musze czekac,
sciskam Was mocno babeczki
milusia pokaz jakis fotki
mąż zdecydował, ze sam nie pojedzie na narty, za to wybierzemy sie razem odwiedzic rodzicow w sanatorium, jesli oczywiscie moj brzuszek na to pozwoli
mialam poznac jutro pleć dziecka, ale nie mozna wchodzic do szpitala przez swinska grype: Świńska grypa w Lublinie: W szpitalu przy ul. Staszica choruje już 6 osób. Jedna zmarła - Kurierlubelski.pl
eh i znow musze czekac,
sciskam Was mocno babeczki
nadika
Ja po wizycie. Mały waży 2900g czyli więcej jak Natanek się rodził bo on miał 2770 w 37+3. Mój gin jest z Poznania i nie miałam zamiaru rodzić w Poznaniu tylko bliżej siebie w Ostrowie, ale on mi zaproponował bym w sobotę przyjechała do Poznania bo akurat ma dyżur i mam rodzić. Rozwarcie na 2cm. Przeraża mnie ta myśl bo nie liczyłam się z tym że będe rodzić 110km od domu.
No ale niewiadomo czy dotrwam do soboty. Jak się coś będzie działo wcześniej to rodzę w Ostrowie a jak nie to pojadę w sobotę do Poznania bo chcę już mieć kruszynkę przy sobie. Napewno dam Wam znać jak urodzę
Dziewczyny z Poznania,mam pytanie rodziłyście na Polnej?? bo chciałabym wiedzieć jak tam faktycznie jest no i co koniecznie muszę zabrać - bo każdy szpital ma swoje wymogi.
No ale niewiadomo czy dotrwam do soboty. Jak się coś będzie działo wcześniej to rodzę w Ostrowie a jak nie to pojadę w sobotę do Poznania bo chcę już mieć kruszynkę przy sobie. Napewno dam Wam znać jak urodzę
Dziewczyny z Poznania,mam pytanie rodziłyście na Polnej?? bo chciałabym wiedzieć jak tam faktycznie jest no i co koniecznie muszę zabrać - bo każdy szpital ma swoje wymogi.
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
A czemu akurat Polna? Może to jest dobry szpital pod względem sprzętu, ale jeśli chodzi o "obsługę" to jest tam masakrycznie.
Na stronie www szpitala znajdziesz informację co masz ze sobą zabrać, kiedyś widziałam, że mają takie informacje
koriander
Hej laseczki, mam od środy 5 dni wolnego już się nie moge doczekać :-) Idziemy na tor saneczkowy, cieszę się jakbym miała 6 lat 

nadiczko trzymam kciuki za szybki i idealny poród, już teraz możemy ci tego życzyć :-)&&&& Kochana a dlaczego lekarz chce żebyś tak daleko jechała, szpital w Ostrowie nie jest dobry czy jako lekarz prowadzący wolałby przy porodzie być?
Perfecta jak się czujecie???
A dla wszystkich styranych mamusiek filmik na pociechę (niestety tylko w wersji angielskiej)
[video=youtube;eNVde5HPhYo]http://www.youtube.com/watch?v=eNVde5HPhYo[/video]

nadiczko trzymam kciuki za szybki i idealny poród, już teraz możemy ci tego życzyć :-)&&&& Kochana a dlaczego lekarz chce żebyś tak daleko jechała, szpital w Ostrowie nie jest dobry czy jako lekarz prowadzący wolałby przy porodzie być?
Perfecta jak się czujecie???
A dla wszystkich styranych mamusiek filmik na pociechę (niestety tylko w wersji angielskiej)
[video=youtube;eNVde5HPhYo]http://www.youtube.com/watch?v=eNVde5HPhYo[/video]
Ostatnia edycja:
nadika
kasiulka Polna dlatego że tam pracuje mój lekarz prowadzący i mi zaproponował żebym właśnie tam rodziła (co mnie samą zdziwiło bo przy pierwszej ciąży nic na ten temat nie wspominał)
koriander ja ze szpitala w Ostrowie byłam zadowolona, tymbardziej że pracuje tam kilka znajomych pielegniarek i położna i obsługę miałam super. Mnie tak zdziwiła ta propozycja gina bym przyjechała do niego na dyżur do szpitala do Poznania rodzić że nawet nie zapytałam dlaczego.
koriander ja ze szpitala w Ostrowie byłam zadowolona, tymbardziej że pracuje tam kilka znajomych pielegniarek i położna i obsługę miałam super. Mnie tak zdziwiła ta propozycja gina bym przyjechała do niego na dyżur do szpitala do Poznania rodzić że nawet nie zapytałam dlaczego.
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
kasiulka Polna dlatego że tam pracuje mój lekarz prowadzący i mi zaproponował żebym właśnie tam rodziła (co mnie samą zdziwiło bo przy pierwszej ciąży nic na ten temat nie wspominał)
Tylko jak zaczniesz rodzić a go nie będzie to co? Tam często nie przyjmują z braku miejsc. A jak się nazywa Twój lekarz?
reklama
nadika
kasiulka gin to Tomasz Olejniczak, ja jestem z nim umówiona na sobotę do porodu więc będzie na 100% ale w sumie wolałabym rodzić w Ostrowie i chyba sobie zacznę teraz więcej chodzić by wcześniej się ruszyło i wtedy pojade do Ostrowa.
kasiulka a na polnej się chyba płaci za poród rodzinny??
Po wczorajszym badaniu wieczorem pojawił się śluz z nitkami krwi, dzisiaj też rano troche było a pamiętam że jak byłam z Natanem to miałam podobnie i po 6 dniach rodziłam.
kasiulka a na polnej się chyba płaci za poród rodzinny??
Po wczorajszym badaniu wieczorem pojawił się śluz z nitkami krwi, dzisiaj też rano troche było a pamiętam że jak byłam z Natanem to miałam podobnie i po 6 dniach rodziłam.
Ostatnia edycja: