reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
Iza, ​z boku po prawej jak jesteś na naszym forum, zjedź niżej, są nowości w blogach i tam się ta dziewczyna ogłasza: szydełkomania, rękodzieła... wchodziłam tam, ma nawet jakieś zamówienia, ale też straszą bidulę skarbówką, ludzie...

ja to sie dzisiaj zlałam po sklepach... ale mała obkupiona po pachy:]

.

Druga siostra miała Peg-Perego i był znacznie lepszy w ogólnym ujęciu.
ja mam peg perego pliko 3 i jestem przezadowolona, uwielbiam go i nie zamieniłabym na żaden inny- jest nie do zajechania. Ale niestety będe go musiała zastąpić na jakiś czas i rozważam PHIL&TEDS lub BRITAX dual (nie pamietam dokładnie moedelu:p)

jejjjj dziewczyny czy wam też jest tak zimno? normalnie nie wychodzę spod kołdry, mam nadzieję, że to nie zwiastuje nic złego? :(

Nie powiem ale zdziwiło mnie bardzo ze kazał mi odstawić kwas foliowy cos możecie powiedziec na ten temat??? a i dostałam antybiotyk bo mam CRP podwyzszone a niewiadomo gdzie ten stan zapalny:(((( a i jeszcze ból pleców dokucza a to dopiero poczatki
jesli kazał ci brac antybiotyk, to bierz bez gadania. Kiedys powiedział mi lekarz, że w niektorych sytuacjach większe zagrożenie dla płodu ma infekcja niż lek.

Uffff nadrobilam!

AGATA na szczecie (tfu tfu przez lwe ramie) i mi mdlosci przechodza ;) za to zaczynaja sie migreny...:crazy:

AGNIS a co ci wyszlo przy pierwszym badaniu na toxo?

MARGOOO babooo! O 10 ?! Nie denerwuj wiecznie nie wyspanej hahah
ps.swoja droga zazdraszczam...uroki pierwszej ciazy :) korzystaj!

KICIABP gratulacje Juniora :)

MARZYCIELKA super ze z tesciowa dobrze poszlo :)

QUINCY ja przy pierwszej ciazy mialam strasznie niski cukier. Jedynym sposobem bylo jedzenie co pol godziny

DAMAGI zimno zimno jak cholera :)

MARGO prawda prawda. W I trymestrze lepiej bez znieczulenia... Wprawdzie sa specjalne dla ciezarnych bez adrenaliny, ale nie ma dowodow ze to bezpieczne...

Dobra to teraz zinnej beczki dobry krem na rozstepy !

NIE MA :-D Jak masz miec to i tak sie pojawia ;) smaruj sie oliwka lub balsamem dosc czesto i wydaj kase na cos pozyteczniejszego :)

pisalyscie o tym ze laske skarbowka strasza, ta co na szydelku robi... Mnie tez straszono :D maile normalnie dostawalam! Ale na szczescie jestem w holandi sesese

Iza- a Ty w ogóle planujesz sprzedawać swoje falbaniaste w Polsce?

Kicia - szkoda, że lekarza nie spytałaś czemu masz kwas odstawić. Mój nic o nim nie wspominał, więc póki co biorę.

Chyba czas spać. Jutro jadę na zajęcia rano. Buuuu! Miałam tydzień przerwy i się rozleniwiłam jak mops. Mam tylko nadzieję, że dojadę przez ten lód, który opanował Wrocław. Aaaaa! Tylko w co ja się ubiorę???

CWIETKA w kombinezon i lyzwy :D

KICIA mi genetyczka kazala brac kwas do konca ciazy...a w I trymestrze nawet podwojna dawke(ale to za sprawa choroby synka)

reklama
Aaaa i apropo kwasu!

Przy jego zazywaniu nie zaleca sie picia zielonej herbaty bo niweluje jego dzialanie ;)

osobiscie polecam roiboss. Bez kofeiny. I dziala super na niedobory zelaza. Przez cala ciaze pilam i mialam wyniki jak nie-ciezarna :)

Do góry