reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
ale dziś cisza...wszystkie jeszcze śpią czy jak ...
Z ciekawości zerknęłam ile stron naprodukowały styczniówki to coś ponad 1100 także jesteśmy dobre :)
Ja się zbieram do dentysty, byłam 2 tyg temu sprawdził powiedział, że wszystko ok ale mnie wciąż boli ząb powiedział ze po ciąży wszystkie bóle miną i trochę mu nie wierze więc idę do innego sprawdzić czy na pewno nic tam się nie dzieje, bo tak bez powodu bolałby przez ponad 2 tyg? nie sądze no ale zobaczymy

dzien dobry,
dziecie i maz juz wybyli, ja zaraz siadam do ksiazek wy juz tak daleko ze swoimi pracami a ja w lesie z moimi przygotowywaniami...

ja z alkoholi tez wino, ewentualnie szampan, ale w ciazy jak dla mnie absolutny temat tabu :)

Mdla- ja juz wieki takiej kolacji z m tez nie mialam... choc w walentynki u nas nadarzy sie okazja, gdyz dziecie w przedszkolu ma projekt noc i z 14 na 15 lutego maja nocowac w przedszkolu, ciekawe tylko czy w nocy dzwonic po nas nie beda... ale i tak z m sie cieszymy na ten wieczor :)
jak mi sie tak marzy miec moich rodzicow gdzies obok zeby Nielsa podrzucic... z kolezanka planowalysmy sobie tak dzieci podrzucac, raz ich cora do nas raz nasz do nich, niestety zawsze cos jakies chorobsko... itp dopadnie
zdrowka dla cory, ale temp 37-37,5 to jeszcze w granicach normy, wspolczuje jej bolu ucha, umeczy sie mala

kartagina- na co te globulki?

Jeeeeee, ja wczoraj wieczorem skończyłam Macmiror, będzie seks! :-D :sorry: Już nawet wczoraj zapowiedziałam mężczyźnie memu, żeby szykował swoją nibynóżkę, bo przecież tak być nie może, że dwa tygodnie bez seksu! :-D

Spimpam do notatek. Jakby co, to walić w gong i przybiegnę :-D

citrus no to ładna wymiana...też miałaś macmiror;-) tylko że ja seksu ani przed ani po, a teraz jak mi założą pessar to pewnie trza będzie przywyknąć na stałe do jakichś globulek...

Nia globulki to na odkażenie pochwy. biorę już 3 raz-teraz to przed założeniem krążka na szyjkę, wcześniej przed założeniem szwu i raz mnie coś tam piekło a że akcja skurczowa może się zacząć z powodu infekcji (już raz tak miałam) to lepiej nie lekceważyć...
Fajne przedszkole macie! dzieci w grupie lubią być to może dzwonić po ciebie nie będą:)a który rok już w przedszkolu? Moja córa dziś ma bal przebierańców a jutro babci i dziadka.

o tym alkoholu żeście nagrezdały aż ślina wycieka!!! ja robię zawsze jesienne nalewki więc jest zapas, wódki nie cierpię a winko...mniam! kolacja z M to u nas tradycyjnie spaghetti z winem-tak się zaręczaliśmy:)

wikki powodzenia u dentysty!;-)

kartagina- moj syn juz ponad 2 lata w przedszkolu, zaczal swoja edukacyjna przygode majac 10 miesiecy, wiec to dla niego drugi dom, zreszta niezmiennie od prawie 2 lat ma swoja stala narzeczona, ktora kocha z wzajemnoscia i sa w tej samej grupie :) mam nadzieje ze spedzi ta nocke tam, choc nie wiadomo gdyz od stycznia chodzi dopiero do starszakow i jest tam najmlodszy i najkrocej, wczesniej byl w grupie maluszkow, ale nie mozna tracic nadzieii :)
a u nas nie obchodza w przedszkolu ani dnia babci ani dziadka ani nawet mamy ani taty, tylko 8 lutego maja bal przebierancow

Heloł;

O Zapo widze ze ty moj klimat hehehe;D
:-D

też bym się napiła, a nawet upiła!!! :D

Nic nie mów! Są dni, że autentycznie sie trzesę. A najlepsze to, że wcześniej % raczej sporadycznie.
Ale nic. Odbiję sobie te braki potem.;-)

dobrze, że marzenia nic nie kosztują :p
my na wesele prosiliśmy o wino zamiast kwiatów i teraz mam duuzo wina i jeszcze swoje robione no ale im starsze tym lepsze, wiec co się nie odwlecze to nie uciecze :)
ale i tak mam mega ochotę na drinka malibu mniam

a tak w ogóle dzień dobry :)

Chciałabym mieć miejsce, żeby własne winko robić...
Na razie pozostaje to w sferze marzeń.

Moja mała Gabryśka takie tańce mi wyczynia, że takich kształtów brzucha to nawet trudno sobie wyobrazić.

Ja tez mam od czasu do czasu imprezę w macicy.

Nia fajny pomysł z ta nocą w przedszkolu.

Ja miałam dziś fatalną nockę. Śniły mi się takie pierdoły, że szok. Obudziłam się zapłakana.

reklama
dzień dobry!
ja dziś z S własnie dyskutowałam odnośnie złobków itp...
Sprawa wygląda tak,że s pracuje już lata całe na umowę o dzieło (jak całe rzesze architektów w PL). Niestety dla przedszkoli/żłobków tata na umowie o dzieło=tata siedzący w domu (czyt. mogący zająć się dzieckiem). Tak więc bierzemy się chyba na poważnie za założenie działalności na S. Nadal będzie u swojego pracodawcy pracował, ale po prostu zamiast rachunków będzie mu wystawiał faktury, do tego wszystkie nasze zlecenia na projekty też będą już szły na firmę...
do tego muszę wymyślić projekt strony internetowej i znaleźć wszelkie informacje nt kosztów działalności i niezbędnych formalności... zrobimy stronkę (tzn s zrobi), rozreklamujemy się, trzeba w końcu rozkręcić to wszystko!

Do góry