reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Rekordy rekordow bijecie... :-) Myslalam,ze z Wami przysiade,bede miala w koncu czas a tu izba chorych na calego.I dom wariatow w jednym.Oszalec mozna!
Mloda chora.Wyje z powodu bolu ucha(jutro lekarz),bolu glowy i goraczkuje.Podalam jej-czy raczej metoda pertraktacji wmusilam- ibufen dla dzieci.Pomoglo.Ale jest i tak marudna a temperatura mimo wszystko utrzymuje sie na poziomie 37-37,5°C :szok:
Pies gania kota ale kot sie postawil i jak sie wkurza to gania psa.Pies nieskrepowanie szczesliwy w zaistnialej sytuacji.Jest przekonany,ze to fantastyczna zabawa.Natomiast kot wkurrrzony :-D Jak sie wscieknie to ja przepedza,pozniej i tylko czeka az mu podskoczy...Przysiegam-dom wariatow!
Czytam,ze macie juz problemy z ubieraniem.Mi po 6 miesiacach zdychania nareszcie odpuscilo.I ciesze sie calkiem dobrym samopoczuciem!Ubieram siebie bezproblemowo i do mamy na 4 pietro tez wbiegam bez problemu.Moj ojczym-nalogowy palacz-ma z tym znacznie wieksze klopoty.:tak: I z taka zadyszka wpada do domu jakby mial pasc na pysk za progiem.

Balam sie tych chlopiecych problemow bo tego nie przerabialam.Wiem,ze u dziewczynek tez sie zdarza-niestety czesto z powodu zaniedban rodzicow.Tak nam mowili w szkole rodzenia.Zeby od poczatku przystapic do dokladnej pielegnacji i sprawdzac czy wszystko ok.

A z powodu 1000 winszowac i oby tak dalej.Ciekawe ile bedzie w maju? :-D

ale impreza dziewczyny, co?:-D u mnie w brzuchu też, tylko ułożenie mi nie sprzyja...

dziś znów zaczynam macmiror- nienawidzę tych globulek a mam aż 12 sztuk!! i jak się zaczynają rozpuszczać to piecze...

Ja uwielbiam wino i czasem nos "maczam" w kieliszku meza.Ale nie pije.Niby maly kieliszek nie zaszkodzi ale jakos nie chce.Nie chce sie draznic :-D

Ale kolacja z mezem przy owocach morza i winie to marzy mi sie od dawna...Mloda najchetniej u babci,my,duuuuzo wina,duuuzo robali morskich i jakis przyjemny,nieglupi film...mmmm...

reklama
dobrze, że marzenia nic nie kosztują :p
my na wesele prosiliśmy o wino zamiast kwiatów i teraz mam duuzo wina i jeszcze swoje robione no ale im starsze tym lepsze, wiec co się nie odwlecze to nie uciecze :)
ale i tak mam mega ochotę na drinka malibu mniam

a tak w ogóle dzień dobry :)

Do góry