Rekordy rekordow bijecie... :-) Myslalam,ze z Wami przysiade,bede miala w koncu czas a tu izba chorych na calego.I dom wariatow w jednym.Oszalec mozna!
Mloda chora.Wyje z powodu bolu ucha(jutro lekarz),bolu glowy i goraczkuje.Podalam jej-czy raczej metoda pertraktacji wmusilam- ibufen dla dzieci.Pomoglo.Ale jest i tak marudna a temperatura mimo wszystko utrzymuje sie na poziomie 37-37,5°C

Pies gania kota ale kot sie postawil i jak sie wkurza to gania psa.Pies nieskrepowanie szczesliwy w zaistnialej sytuacji.Jest przekonany,ze to fantastyczna zabawa.Natomiast kot wkurrrzony

Jak sie wscieknie to ja przepedza,pozniej i tylko czeka az mu podskoczy...Przysiegam-dom wariatow!
Czytam,ze macie juz problemy z ubieraniem.Mi po 6 miesiacach zdychania nareszcie odpuscilo.I ciesze sie calkiem dobrym samopoczuciem!Ubieram siebie bezproblemowo i do mamy na 4 pietro tez wbiegam bez problemu.Moj ojczym-nalogowy palacz-ma z tym znacznie wieksze klopoty.

I z taka zadyszka wpada do domu jakby mial pasc na pysk za progiem.
Balam sie tych chlopiecych problemow bo tego nie przerabialam.Wiem,ze u dziewczynek tez sie zdarza-niestety czesto z powodu zaniedban rodzicow.Tak nam mowili w szkole rodzenia.Zeby od poczatku przystapic do dokladnej pielegnacji i sprawdzac czy wszystko ok.
A z powodu 1000 winszowac i oby tak dalej.Ciekawe ile bedzie w maju?