Noelle1986
Fanka BB :)
no niezla lista
Mi własnie przywizli to łózeczko z całymi tymi dodatkami.No to maja tempo.
Mi własnie przywizli to łózeczko z całymi tymi dodatkami.No to maja tempo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
własnie przyszły te co wczoraj zamówiłam, wyglądają super, porządnie... wprawdzie na zewnątrz nie są z milutkiego mat a innego, ale wewnątrz kolorowe wkłądy, z boku osłonki zabezp przed wyciekaniem, kolorowe, przypina się wkłady na zatrzaski, wydają się ok...
co do wkładów nie wiem właśnie nie zastanawiałam się jeszcze... ale może ze 2 dodatkowe do każdej z pieluch? czy to za dużo?
Na forach piszą też że super sprawują się takie małe ręczniczki z ikea jako wkłady.... może tego też spróbuję...
jak przemia przyjdzie to zamawiam kolejne, na razie mam tylko 4szt...
kolejna partia ciuszków się suszy, zaktualizowałam listę ciuszkową i wygląda tak (nie wiem czy widac, a pdfa nie da się tu załączyc):
Zobacz załącznik 531366
No ja właśnie też nie wiem. A o ręcznikach czytałam. One na początek może i będą ok, ale potem jak maluch się zacznie wiercić i ruszać, to trochę marnie to widzę. Musiałabym mu na szelkach to mocowac
Dlatego ja kupuję one size, ale sio. Wydają mi się praktyczniejsze.
Choć może się mylę...