reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Cześć z pracy!miałam dziś sen,byłam jedną z 9-ciu dziewczyn po transferze i miałyśmy wyniki w jednym czasie i wszystkie potwierdziły ciąże bliźniacze:-D

martka273- to był z pewnością proroczy sen!!! Hmmm... ja i Sony również jesteśmy w Gyncetrum, więc może się załapiemy do szczęsliwej gromadki z Twojego snu :-D:-D:-D

reklama
Martka :-) sny się spełniają :tak: najpierw marzenia spełniają się w snach a później w rzeczywistości :-):-D:-) trzeba bardzo bardzo chcieć i wierzyć,że się uda i wtedy się spełnią, więc trzymam kciuki za proroczy sen &&&& i wierzę,że się spełni :-)

Sony...zycze ci z calego serducha, zeby akurat te dwa male bable zostaly u ciebie!! skoro one przetrwaly tzn, ze sa silne!! juz jutro bedziesz mamusia!!

Sony - no to to jest tak dwojka, na ktora czekalas cale zycie i ktora jest Ci pisana!

Ty jutro o 12 , a ja o 13:30 - caly czas idziemy ramie w ramie (albo bardziej brzuch w brzuch).
do mnie tez dzwonili przed chwila - mam 5 ludzikow! Nie zapytalam ile mi podadza - ale chyba dwa...

Adus - trzymam &&&& za bete
Tequila - dobrej wizyty
Agapl - Ty tez dzisiaj masz chyba wiyzyte, prawda? &&&&

i wszystkim dobrego dnia!

Lawendowy_sen - mam nadzieję, że zdążymy jeszcze wypić czekoladę:-) jak przyjedziesz do Wawy to koniecznie daj znać :) A na razie stwierdziłam, że gdyby coś się miało stać, to bym sobie nie darowała... Niech coś będzie wiadome, stabilniejsze, bo na razie to się czuję jak na cienkim lodzie...
Sony
- to te zarodki, które miały zostać :-) Trzymam kciuki &&&&&&&&&*****************!
Martka - oby to był proroczy sen! :-)

Wanda - kiedy masz transfer? Jutro? Ja dziś jadę po receptę na Lutinus, bo mam już resztki...

Aduś - co u Ciebie kochana? Jak betka dziś?

Gotadora - Tobie zostały już tylko 3 dni do przyjazdu m :) Widzisz, jak szybko leci? :-)

Dziewczyny, życzę Wam miłego dnia!

Dzień Dobry :-)
Sony kciuki za 2 Maluchy! Jutro bierzesz je do domu na całe 9 miesięcy!!!

wanda a jak u Ciebie? Kiedy transfer???

domat
trzymam kciuki za jutrzejszą punkcję. Moja rada: bądź w szpitalu wcześniej. Nawet tak 30 min!!! Nie wiem jak teraz sytuacja w B-st, ale przed Izbą jest strasznie mały parking i jak było duuuużo śniegu to nie było gdzie zaparkować. Poza tym trzeba przejść przez rejestrację na Izbie Przyjęć i bywa tam tłok. A trzeba się jeszcze przebrać, pogadać z anastazjologiem i chwilkę zrelaksować przed spankiem :tak:

darii nie wiedziałam, że nas tak dużo z tą paskudą:eek: Wśród moich znajomych jestem jedyna z endo i jak mówię, że nie idę do kina bo mam okres patrzą na mnie jak na wariatkę:szok:

martka
a kiedy testujesz??? ja w sobotę i chętnie będę jedną z tych 9 :-D

Ja dziś dla odmiany nie mogę narzekać na brak objawów... ale raczej mało ciążowych. Wczoraj wieczorem zaczęło mi się coś w brzuchu wiercić a dziś od rana wyglądam jak mały balonik.

Sony, 2 dwa piękne zarodki z embryogelem mają duże szanse!trzymam kciuki! A może ktoś wie, co to znaczy jak śni się liczba 9? Żeby był to sen proroczy.mam półmetek i już nie mam siły się stresować.będzie co będzie.Oglądałyście wczoraj webinarium o programie rządowym in vitro na bocian.pl?

reklama
Mikimo, Pingwinku - jutro moj wielki dzien T.

Domat - &&&& za punkcje!

tak sie ciesze, ze juz jestem w tym miejscu i ze jutro moje ludziki (przynajmniej czesc z nich) beda ze mna...

Do góry