Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
kochana u nas na poczatku morfologia była 7% ale spadła do 0 po tamoxifenie i undestorze,mam nadzieje ze w marcu znow bedzie chociaz te 4%Dzięki Gotadora za miłe słowo:-)
Dziwi mnie tylko to, że w dniu transferu mówią, że są piękne 2 zarodki a wczoraj przy 3 weryfikacji kobieta mówi, że to przez słabe nasienie i proponuje mi 2 in vitro z nasienia dawcy troche nie na miejscu!!!
Dodam tylko, że dostaliśmy się do programu in vitro bez ryzyka i mieliśmy naprawde dużo dodatkowych badań. Fragmentacja męża też wyszła bardzo dobrze. Robią człowiekowi wodę z mózgu już nie wiem co mam o tym myśleć:-(
Chicka a gdzie podchodziłaś??? Może w laboratorium mieli jakiś problem???
miliaa ło matko z córką!!! 21??? Ładna z Ciebie nioska. Ja myślałam, że te moje 17 to już nadmiar szczęścia przy endo... zwłaszcza, że debil z Polnej straszył mnie, że u mnie to mam być szczęśliwa jak 2 będą...szkoda słów. A co do ból okresowych to wiem wiem...5 dni z życia. Potem jeszcze z 3 w okolicach owulacji i tak miesiąc za miesiącem... Ale najważniejsze, że Wam się udało!!!! I tak właśnie doczytałam, że Ty świeża mężatka jesteś to podwójne gratulacje!!!