mikimo - ja leczę się u dr Domitrza. Jestem zadowolona, to konkretny lekarz. Będzie robił mi punkcję w piątek. Mam niestety tylko około 5 dojrzałych komórek więc cudów nie będzie. Oby była chociaż jedna silna bo chcę podać jeden zarodek. A w którym dniu podali Tobie??
reklama
Drogie Invitrzanki,
chyba jednak mnie ta punkcja dzisiaj mocno zmeczyla i powoli odpadam. Sony, a jak Ty sie czujesz?
ide poogladac film i jesli nie zasne w trakcie to zaraz po laduje do lozka.
Za wszystkie trzymam kciuki, bo kazdego dnia u ktorejs z nas cos wielkiego i nierzadko stresujacego sie wydarza. Niech jutro bedzie laskawe...
&&&&&
chyba jednak mnie ta punkcja dzisiaj mocno zmeczyla i powoli odpadam. Sony, a jak Ty sie czujesz?
ide poogladac film i jesli nie zasne w trakcie to zaraz po laduje do lozka.
Za wszystkie trzymam kciuki, bo kazdego dnia u ktorejs z nas cos wielkiego i nierzadko stresujacego sie wydarza. Niech jutro bedzie laskawe...
&&&&&
Załączniki
pingwinek75
Fanka BB :)
Nie pojechałam jednak do Elbląga. Zważyłam wszystkie za i przeciw i stwierdziłam, że za wcześnie, na tym etapie łatwo coś zepsuć - podróże zostawię sobie na później.
Aduś - kochana, każdy organizm jest inny, a Ty się wciąż zamartwiasz, że przyrost za mały... Mi też kilka dni temu powiedzieli, że się nie udało, a jednak coś tam się dzieje... Nie martw się tym, co Ci mówią, bo ludzkiego organizmu nie da się ująć w sztywne ramki... Masz super betę i będzie na pewno rosnąć!
Aduś - kochana, każdy organizm jest inny, a Ty się wciąż zamartwiasz, że przyrost za mały... Mi też kilka dni temu powiedzieli, że się nie udało, a jednak coś tam się dzieje... Nie martw się tym, co Ci mówią, bo ludzkiego organizmu nie da się ująć w sztywne ramki... Masz super betę i będzie na pewno rosnąć!
Ostatnia edycja:
lawendowy_sen
Pingwinek, podjęłaś bardzo dobrą decyzję, chociaż nie ukrywam, że fajnie byłoby się razem napić czekolady
i przy okazji poplotkować
Dbaj o siebie i Maleństwo.
i przy okazji poplotkować

lawendowy_sen
I na mnie już pora. Żegnam Was. Śpijcie dobrze i dłuuugo. Ja niestety 5:30 - pobudka.

lawendowy_sen
Ja już na nogach, a Wy pewnie smacznie śpicie i przewracacie się na drugi bok
Wyśpijcie się za mnie :-)
Życzę Wam miłego dnia i niech Wam się ziszczą wszystkie marzenia.
A poniżej coś dla obecnych i przyszłych rodziców.

Życzę Wam miłego dnia i niech Wam się ziszczą wszystkie marzenia.
A poniżej coś dla obecnych i przyszłych rodziców.

Dzień dobry wszystkim 
Lawendowy sen poprawiła Ci się trochę atmosfera w pracy?
Mimiko, Agapl - czyli we trzy walczymy z tą paskudą - endometriozą. Miliaa udowodniła, że można ją przechytrzyć i pokonać! Mimiko trzymam za Ciebie kciuki, że i Tobie się uda
I każdej po kolei - wygramy! Nie dosyć, że tak uprzykrza nam życie na co dzień, to jeszcze tak utrudnia nam bycie mamami :-( No, ale ją pokonamy i dobijemy
jak Miliaa
Mimiko kiedy testujesz????
Agapl - przywiało śnieżek do Ciebie?
TeQuila jak po wizycie?
Lilonka złapałam sobie troszkę Twoich fluidków bliźniaczkowych ;-)
Aduś będzie dobrze! trzymam kciuki za Ciebie!
Życzę Wam wszystkim kochane miłego dnia!!!
Lawendowy sen poprawiła Ci się trochę atmosfera w pracy?
Mimiko, Agapl - czyli we trzy walczymy z tą paskudą - endometriozą. Miliaa udowodniła, że można ją przechytrzyć i pokonać! Mimiko trzymam za Ciebie kciuki, że i Tobie się uda

Mimiko kiedy testujesz????
Agapl - przywiało śnieżek do Ciebie?

TeQuila jak po wizycie?
Lilonka złapałam sobie troszkę Twoich fluidków bliźniaczkowych ;-)
Aduś będzie dobrze! trzymam kciuki za Ciebie!
Życzę Wam wszystkim kochane miłego dnia!!!
martka273
Cześć z pracy!miałam dziś sen,byłam jedną z 9-ciu dziewczyn po transferze i miałyśmy wyniki w jednym czasie i wszystkie potwierdziły ciąże bliźniacze

reklama
Podziel się: