reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

mikimo - ja leczę się u dr Domitrza. Jestem zadowolona, to konkretny lekarz. Będzie robił mi punkcję w piątek. Mam niestety tylko około 5 dojrzałych komórek więc cudów nie będzie. Oby była chociaż jedna silna bo chcę podać jeden zarodek. A w którym dniu podali Tobie??

reklama
Drogie Invitrzanki,

chyba jednak mnie ta punkcja dzisiaj mocno zmeczyla i powoli odpadam. Sony, a jak Ty sie czujesz?
ide poogladac film i jesli nie zasne w trakcie to zaraz po laduje do lozka.

Za wszystkie trzymam kciuki, bo kazdego dnia u ktorejs z nas cos wielkiego i nierzadko stresujacego sie wydarza. Niech jutro bedzie laskawe...
&&&&&

Załączniki

• 524521_10150977750267005_1476225211_n.jpg
    524521_10150977750267005_1476225211_n.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 38
Nie pojechałam jednak do Elbląga. Zważyłam wszystkie za i przeciw i stwierdziłam, że za wcześnie, na tym etapie łatwo coś zepsuć - podróże zostawię sobie na później.

Aduś - kochana, każdy organizm jest inny, a Ty się wciąż zamartwiasz, że przyrost za mały... Mi też kilka dni temu powiedzieli, że się nie udało, a jednak coś tam się dzieje... Nie martw się tym, co Ci mówią, bo ludzkiego organizmu nie da się ująć w sztywne ramki... Masz super betę i będzie na pewno rosnąć!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry wszystkim :)

Lawendowy sen poprawiła Ci się trochę atmosfera w pracy?
Mimiko, Agapl - czyli we trzy walczymy z tą paskudą - endometriozą. Miliaa udowodniła, że można ją przechytrzyć i pokonać! Mimiko trzymam za Ciebie kciuki, że i Tobie się uda :biggrin2: I każdej po kolei - wygramy! Nie dosyć, że tak uprzykrza nam życie na co dzień, to jeszcze tak utrudnia nam bycie mamami :-( No, ale ją pokonamy i dobijemy :biggrin2: jak Miliaa
Mimiko kiedy testujesz????
Agapl - przywiało śnieżek do Ciebie? :biggrin2:
TeQuila jak po wizycie?
Lilonka złapałam sobie troszkę Twoich fluidków bliźniaczkowych ;-)
Aduś będzie dobrze! trzymam kciuki za Ciebie!

Życzę Wam wszystkim kochane miłego dnia!!!

reklama
Do góry