reklama
Waris
Fanka BB :)
Witam
Tak, ja chciałam jak moge cie prosić jak najbardziej tak.
Dopiero co wróciliśmy, byliśmy na kuligu od 14. Najpierw był kulig, później zatrzymaliśmy się w lesie napaliliśmy ognicho, zjedliśmy żurek, kiełbaskę z ogniska, grzaniec i wracaliśmy już wieczorkiem z pochodniami. Klimacik bardzo fajny. Jak nam kolega zgra zdjęcia to coś tak wstawię.
Póki co idę myć małą.
w galerii krakowskiej tylko trzeba poszukac bo ja je zawiesilam na koncu coby moze wytrzymaly do jutra dwie paczki
niemniej jesli Waris chcesz moge je kupic i wyslac Ci bezposrednio![]()
Tak, ja chciałam jak moge cie prosić jak najbardziej tak.
Dopiero co wróciliśmy, byliśmy na kuligu od 14. Najpierw był kulig, później zatrzymaliśmy się w lesie napaliliśmy ognicho, zjedliśmy żurek, kiełbaskę z ogniska, grzaniec i wracaliśmy już wieczorkiem z pochodniami. Klimacik bardzo fajny. Jak nam kolega zgra zdjęcia to coś tak wstawię.
Póki co idę myć małą.
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Właśnie popełniłam drugi SKALPEL i o dziwo poszło mi jeszcze lepiej i nawet w połowie nie jestem tak zmęczona jak wczoraj, a endorfinki poszybowały w górę, podobnie jak wiara we własne siły!!! 
kasia.natka
witam wieczorowo :-)
przyjemnie się nadrabia taki spokojny dzień ;-) u nas - nocka raczej kiepska bo Misia obudziła się chyba koło 1 i za nic nie chciała spać tylko wyła więc wzięliśmy ją do nas do łóżka i myślę że po około 1h zaczęła zasypiać więc mąż ją odniósł no i spała do 8
chociaż tyle... a potem zakupy i mąż do pracy a my na spacer
mam jeszcze kilka dni urlopu więc chcę spacerowo nadrobić
za to kąpiel dziś masakryczna - wycia od początku do końca bo... trzeba leżeć na plecach
ja już siły nie mam i wyć mi się chce bo co mam zrobić
macie jakieś pomysły/sposoby???
przyjemnie się nadrabia taki spokojny dzień ;-) u nas - nocka raczej kiepska bo Misia obudziła się chyba koło 1 i za nic nie chciała spać tylko wyła więc wzięliśmy ją do nas do łóżka i myślę że po około 1h zaczęła zasypiać więc mąż ją odniósł no i spała do 8
chociaż tyle... a potem zakupy i mąż do pracy a my na spacer
mam jeszcze kilka dni urlopu więc chcę spacerowo nadrobić
za to kąpiel dziś masakryczna - wycia od początku do końca bo... trzeba leżeć na plecach
ja już siły nie mam i wyć mi się chce bo co mam zrobić
macie jakieś pomysły/sposoby???podwójne gratulacje!Hello,
Aaa kończymy dziś 9 miesięcy i wyszła nam ostatnia jedynka.![]()
gdzie ta stronkaWitam z rana![]()
Nowa dostawa opasek dzis na stronce, lece wlasnie powrzucac fotki, zdradze tylko, ze karnawalowo bedzie ;-)
Rysica mówisz,że czwóreczki wychodzą koło 1,5 roku? Ciekawe kiedy Antkowi wyjdą biorąc pod uwagę,że jedynka mu wyszła jak tylko 3 miesiące skończył.
agaundpestka
Witam wieczornie
synek wykąpany śpi, ale jakiś taki marudek z niego chyba ząbki idą. Niedziela leniwie nawet nie poprasowałam :/ ozdobiłam mu ściany w pokoiku naklejkami i bardzo mu się podobają 
I nie wiem co się, ze mną dzieje
widziałam fajne buty, ale oczywiście nie mam kasy i mam tyle innych, ze było mi szkoda, a poszłam do coccodrillo i co wróciłam z zestawem czapka- chusteczka i rękawiczki
i tam jakoś kasę miałam
no i są przeceny -70%.

I nie wiem co się, ze mną dzieje
Zazdroszczę- jeszcze nigdy nie byłam na takimDopiero co wróciliśmy, byliśmy na kuligu od 14. Najpierw był kulig, później zatrzymaliśmy się w lesie napaliliśmy ognicho, zjedliśmy żurek, kiełbaskę z ogniska, grzaniec i wracaliśmy już wieczorkiem z pochodniami. Klimacik bardzo fajny. Jak nam kolega zgra zdjęcia to coś tak wstawię.
Póki co idę myć małą.
No to jestem pełna podziwu- gdzie moje ambicje- półtorej roku temu chodziłam do fitness klubu 5razy w tyg. aerobiki itp, plus 45na siłowni, plus codziennie minimum 35km na rowerze, a terazWłaśnie popełniłam drugi SKALPEL i o dziwo poszło mi jeszcze lepiej i nawet w połowie nie jestem tak zmęczona jak wczoraj, a endorfinki poszybowały w górę, podobnie jak wiara we własne siły!!!![]()

Sunshine6
Właśnie popełniłam drugi SKALPEL i o dziwo poszło mi jeszcze lepiej i nawet w połowie nie jestem tak zmęczona jak wczoraj, a endorfinki poszybowały w górę, podobnie jak wiara we własne siły!!!![]()
Szacun
obys jutro nie zdychala :-)Dopiero co wróciliśmy, byliśmy na kuligu od 14. Najpierw był kulig, później zatrzymaliśmy się w lesie napaliliśmy ognicho, zjedliśmy żurek, kiełbaskę z ogniska, grzaniec i wracaliśmy już wieczorkiem z pochodniami. Klimacik bardzo fajny. Jak nam kolega zgra zdjęcia to coś tak wstawię.
Póki co idę myć małą.
Ale super! zazdroszcze
u nas wczoraj byl snieg dzis sladu po nim nie ma
dobrze, ze wczoraj mloda na sanki zabralismy i fotki zrobilismy to zdarzylam sie pochwalic w "galerii"KAsia.natka- My Little Sunshine | Facebook :-)
aylin- dzieki
:-) daj znac jak cos wpadlo w oko
i Tobie rowniez zazdroszcze tego kuligu :-aga- priorytety sie zmienily
i tyle w tym temacie(mam tak samo sobie nic niuni wszystko)A to ja pozale sie na moje dziecie
od wczoraj marudzi baaaa histerie urzadza jak ma isc na popoludniowa drzemke :-( tylko zdlizamy sie do lozeczka placz, widac wymuszany i mozna ja tak zostawic zeby sie wyplakala ale nic placze tak dlugo az ktos przyjdzie. Ale to nic zabiera sie ja z lozeczka banan na buzi, zanosze do pokoju chce polozyc na kocyku i sie z nia pobawic placz, podnosze radosc, klade placz i tak w kolko
Nie ma pojecia co jej dolega
Rano nie ma problemu zasypia sama budzi sie o 12 i do 17 moze nie spac 
Kapiel o 19, kolacja i zasypia sama
Wiec o co chodzi???kasia - a dlaczego podczas kapieli trzeba leżeć na plecach? Ja z moją juz dawno przestałam walczyc. Bo ja ja na plecy a ona myk i na brzuszek. Więc kapiemy się na brzuszku.
Idę spać.
Sunshine - wszystkie
hehe ale musze zobaczyc w jakich kolorach mam sukienki wiosenno letnie
Idę spać.
Sunshine - wszystkie
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hej, hej babiszonki moje kochane :-)
Dzisiaj 2 dzień mojej diety i już 0,5 kg na minusie
Jutro fitness z koleżanką i tak 3 x w tygodniu. Musi się udać! :-)
Pamka gratulacje dla Julka! Niedalej jak dwa dni temu liczyłam sobie w głowie ile on już ma i coś mi te 9 m-cy chodziło po głowie ;-)
My dzisiaj też mieliśmy pobudkę niewiele później, bo o 5.30
Najbardziej wkurzające jest to, że nie jest głodny, a za godzinkę i tak robi się śpiący i idzie w kimono.
Pamka, Maćku ja też sobie nic z łaszków nie kupuję, w ramach kary za nadbagaż
Wizja szału zakupów, którym się oddam jeszcze bardziej mnie mobilizuje do odchudzania ;-)
Aga ogarnęłaś prasowanie? Ja jeszcze nie

Zaza masz takiego małego braciszka? Ale czad :-)
Waris zazdroszczę kuligu, musiało być ekstra! U nas póki co tylko sanki i zjeżdżanie z górki
Kasia.natka po długości Twoich postów od razu widać, że urlopujesz :-) Korzystaj! Ja jeszcze nie zdążyłam się zmęczyć pracą, więc nie jestem zazdrosna ;-)
Sposobu na kąpanie bez leżenia na plecach nie znam, bo mój tylko w tej pozycji i na razie się nie buntuje. Ale on jeszcze nie siedzi.
Dzisiaj 2 dzień mojej diety i już 0,5 kg na minusie
Jutro fitness z koleżanką i tak 3 x w tygodniu. Musi się udać! :-)
Pamka gratulacje dla Julka! Niedalej jak dwa dni temu liczyłam sobie w głowie ile on już ma i coś mi te 9 m-cy chodziło po głowie ;-)
My dzisiaj też mieliśmy pobudkę niewiele później, bo o 5.30
Najbardziej wkurzające jest to, że nie jest głodny, a za godzinkę i tak robi się śpiący i idzie w kimono.Pamka, Maćku ja też sobie nic z łaszków nie kupuję, w ramach kary za nadbagaż
Wizja szału zakupów, którym się oddam jeszcze bardziej mnie mobilizuje do odchudzania ;-) Aga ogarnęłaś prasowanie? Ja jeszcze nie

Zaza masz takiego małego braciszka? Ale czad :-)
Waris zazdroszczę kuligu, musiało być ekstra! U nas póki co tylko sanki i zjeżdżanie z górki
Kasia.natka po długości Twoich postów od razu widać, że urlopujesz :-) Korzystaj! Ja jeszcze nie zdążyłam się zmęczyć pracą, więc nie jestem zazdrosna ;-)
Sposobu na kąpanie bez leżenia na plecach nie znam, bo mój tylko w tej pozycji i na razie się nie buntuje. Ale on jeszcze nie siedzi.
reklama
Kasieńka ja tez poproszę te pajace. Rozm. 80 lub 86. Kolor tez mi obojętny. Może być i róż.
Kasia polecam kapiel na brzuszku.
Rysica szacun dla wytrzymałości.
Waris zazdroszczę kuligu.
Jutro zamawiam sanki dla młodego. Wyczailam takie co sie pchs jak wozek. Ze spiworkiem w komplecie. Mały sam juz siada wiec kupuje w tym roku bo tak planowalam za rok.
Kasia polecam kapiel na brzuszku.
Rysica szacun dla wytrzymałości.
Waris zazdroszczę kuligu.
Jutro zamawiam sanki dla młodego. Wyczailam takie co sie pchs jak wozek. Ze spiworkiem w komplecie. Mały sam juz siada wiec kupuje w tym roku bo tak planowalam za rok.