• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

A ja wczoraj podejrzewalam, ze skalpel to jakiś sposób wyzycia się na mężu np. ... :-P

No to gratulacje:-)

hahahaha - nie no mój aż taki niedobry nie jest :P

Pamka - kto rano wstaje... dopowiedz sobie ;)
gratuluję 9 m-cy i kolejnego ząbka!!!! :)

Hatszept - linka jeszcze wrzucę kiedyś (:
Nie pracuj dzisiaj, niedziela jest!!! odpoczynek Ci się należy!!! Fajnie z odwiedzinami siostry :D

a pytacie jak dzisiaj mięśnie - no więc lekko mnie uda bolą, aż "się zawiodła" bo myślałam, że cała będę w zakwasach a tu lipa, nie ma wytłumaczenia "nie zrobię bo mnie wszystko boli" :P nie mogę się doczekać powtórki z rozrywki jak dziciaki pójdą spać - wciągające to to ;) a póki co idziemy na pierwszy rodzinny zimowy spacer hahahahaha

reklama
Rysica mówisz,że czwóreczki wychodzą koło 1,5 roku? Ciekawe kiedy Antkowi wyjdą biorąc pod uwagę,że jedynka mu wyszła jak tylko 3 miesiące skończył. Mam nadzieję,że da nam trochę odetchnąć. Chociaż jak patrzę na jego dziąsełka to miejsca 4 ma jakby opuchnięte,albo ja już przewrażliwiona jestem.:)
Rysica Ty chyba pisałaś,że dajesz Monisi soczki kubusia? Jak tak to proszę napisz mi jakie pije? Antek w ogóle nie chce soczków , może kubusie by pił,ale ja się na nich nie znam teraz tyle rodzai.

Hatszept przepis kiedys spisalam i nie pamiętam skąd. Ale prosty i juz nie raz przeze mnie modyfikowany na potrzebę chwili :-)

Sunshine muffiny waniliowe z kawałkami czekolady sa........

Rysica jutro dopiero w 100% poczujesz miesnie. Dlatego radze dzisiaj dac im.odpoczac. Muszą miec czas na regeneracje aby mogły dobrze sie rozwijac.

Rysica mówisz,że czwóreczki wychodzą koło 1,5 roku? Ciekawe kiedy Antkowi wyjdą biorąc pod uwagę,że jedynka mu wyszła jak tylko 3 miesiące skończył. Mam nadzieję,że da nam trochę odetchnąć. Chociaż jak patrzę na jego dziąsełka to miejsca 4 ma jakby opuchnięte,albo ja już przewrażliwiona jestem.:)
Rysica Ty chyba pisałaś,że dajesz Monisi soczki kubusia? Jak tak to proszę napisz mi jakie pije? Antek w ogóle nie chce soczków , może kubusie by pił,ale ja się na nich nie znam teraz tyle rodzai.

Ja robię soczek kubusia w Thermomixie sama, nie daję tych sklepowych. Po prostu mają podobny smak i konsystencję co Kubusie, ale są w 100% naturalne.

Hatszept przepis kiedys spisalam i nie pamiętam skąd. Ale prosty i juz nie raz przeze mnie modyfikowany na potrzebę chwili :-)

Sunshine muffiny waniliowe z kawałkami czekolady sa........

Rysica jutro dopiero w 100% poczujesz miesnie. Dlatego radze dzisiaj dac im.odpoczac. Muszą miec czas na regeneracje aby mogły dobrze sie rozwijac.

Młodak - zobaczę jak mi się będzie ćwiczyć, bo jest naprawdę zdumiewająco dobrze :) a planuję docelowo ćwiczyć codziennie i dodać jakiś krótki trening rano

Ale nudy... Właśnie wstaliśmy z rodzinnej drzemi ;-)
a pytacie jak dzisiaj mięśnie - no więc lekko mnie uda bolą, aż "się zawiodła" bo myślałam, że cała będę w zakwasach a tu lipa, nie ma wytłumaczenia "nie zrobię bo mnie wszystko boli" :P nie mogę się doczekać powtórki z rozrywki jak dziciaki pójdą spać - wciągające to to ;) a póki co idziemy na pierwszy rodzinny zimowy spacer hahahahaha
Też się obawiam, że dopiero jutro może zacząć boleć. Ale jak to mówią - twardym trzeba być, nie miętkim! ;-)

Dziewczyny czy ja bym mogla prosic o pw z przepisem na kisiel. Oczywiscie nie zapisalam i zapomnialam :sorry2:
A ja zrobiłam dzisiaj na oko, z mrożonymi owockami. Zosie smakowało :tak:

ale tu cichutko dzisiaj, a ja się bałam, że nie dam rady nadrobić, bo od rana nie zaglądałam :)'

dzisiaj odwiedził mnie przyrodni braciszek, ma ma 6 i pół roku, widuję go rzadko, bo mieszka 80km ode mnie i nie z moją mamą a swoim tatą :( trochę się nim nacieszyłam, ale następne spotkanie pewnie dopiero na wiosnę :(

Zaza- meza podkradam jak i Josie ale synaaaa :-D cwaniara z Ciebie mlody nigdy sie nie skapnie :-D:-D:-D
POŻYCZYŁAM:-p;-) ale skoro mówisz, że się nie skapnie, to nie wiem czy oddam:-D

Rysica trzymam kciuki, żeby ci nie brakło zapału i sił, a zakwasy największe są 2 dni po ;)

i przyznaję się bez bicia, że jak mój D był w delegacji to nie miałam czasu i sił, żeby ćwiczyć, a jak wrócił to ja nie wróciłam do ćwiczeniem

cicho jak makiem zasial :P ja tez nie bede sie rozpisywac bo czasu dzisiaj brak :)

kto chcial pajace 86 ?? bo w krakowie jeszcze w smyku widzialam co prawda rozowe ale te za 35 akurat, no bo chlopiecych w ogole nie bylo za 35 oszusci !!! Mlodak?? sa tez chyba jakies 80

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry