reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

A ja wczoraj podejrzewalam, ze skalpel to jakiś sposób wyzycia się na mężu np. ... :p

No to gratulacje:-)

hahahaha - nie no mój aż taki niedobry nie jest :p

Pamka - kto rano wstaje... dopowiedz sobie ;)
gratuluję 9 m-cy i kolejnego ząbka!!!! :)

Hatszept - linka jeszcze wrzucę kiedyś :)
Nie pracuj dzisiaj, niedziela jest!!! odpoczynek Ci się należy!!! Fajnie z odwiedzinami siostry :D

a pytacie jak dzisiaj mięśnie - no więc lekko mnie uda bolą, aż "się zawiodła" bo myślałam, że cała będę w zakwasach a tu lipa, nie ma wytłumaczenia "nie zrobię bo mnie wszystko boli" :p nie mogę się doczekać powtórki z rozrywki jak dziciaki pójdą spać - wciągające to to ;) a póki co idziemy na pierwszy rodzinny zimowy spacer hahahahaha

reklama
Rysica mówisz,że czwóreczki wychodzą koło 1,5 roku? Ciekawe kiedy Antkowi wyjdą biorąc pod uwagę,że jedynka mu wyszła jak tylko 3 miesiące skończył. Mam nadzieję,że da nam trochę odetchnąć. Chociaż jak patrzę na jego dziąsełka to miejsca 4 ma jakby opuchnięte,albo ja już przewrażliwiona jestem.:)
Rysica Ty chyba pisałaś,że dajesz Monisi soczki kubusia? Jak tak to proszę napisz mi jakie pije? Antek w ogóle nie chce soczków , może kubusie by pił,ale ja się na nich nie znam teraz tyle rodzai.

Hatszept przepis kiedys spisalam i nie pamiętam skąd. Ale prosty i juz nie raz przeze mnie modyfikowany na potrzebę chwili :-)

Sunshine muffiny waniliowe z kawałkami czekolady sa........

Rysica jutro dopiero w 100% poczujesz miesnie. Dlatego radze dzisiaj dac im.odpoczac. Muszą miec czas na regeneracje aby mogły dobrze sie rozwijac.

Mlodak- leceeee :tak: zostaw troszke :-)

Dziewczyny czy ja bym mogla prosic o pw z przepisem na kisiel. Oczywiscie nie zapisalam i zapomnialam :sorry2:

Rysica mówisz,że czwóreczki wychodzą koło 1,5 roku? Ciekawe kiedy Antkowi wyjdą biorąc pod uwagę,że jedynka mu wyszła jak tylko 3 miesiące skończył. Mam nadzieję,że da nam trochę odetchnąć. Chociaż jak patrzę na jego dziąsełka to miejsca 4 ma jakby opuchnięte,albo ja już przewrażliwiona jestem.:)
Rysica Ty chyba pisałaś,że dajesz Monisi soczki kubusia? Jak tak to proszę napisz mi jakie pije? Antek w ogóle nie chce soczków , może kubusie by pił,ale ja się na nich nie znam teraz tyle rodzai.

Ja robię soczek kubusia w Thermomixie sama, nie daję tych sklepowych. Po prostu mają podobny smak i konsystencję co Kubusie, ale są w 100% naturalne.

Hatszept przepis kiedys spisalam i nie pamiętam skąd. Ale prosty i juz nie raz przeze mnie modyfikowany na potrzebę chwili :-)

Sunshine muffiny waniliowe z kawałkami czekolady sa........

Rysica jutro dopiero w 100% poczujesz miesnie. Dlatego radze dzisiaj dac im.odpoczac. Muszą miec czas na regeneracje aby mogły dobrze sie rozwijac.

Młodak - zobaczę jak mi się będzie ćwiczyć, bo jest naprawdę zdumiewająco dobrze :) a planuję docelowo ćwiczyć codziennie i dodać jakiś krótki trening rano

Ale nudy... Właśnie wstaliśmy z rodzinnej drzemi ;-)
a pytacie jak dzisiaj mięśnie - no więc lekko mnie uda bolą, aż "się zawiodła" bo myślałam, że cała będę w zakwasach a tu lipa, nie ma wytłumaczenia "nie zrobię bo mnie wszystko boli" :p nie mogę się doczekać powtórki z rozrywki jak dziciaki pójdą spać - wciągające to to ;) a póki co idziemy na pierwszy rodzinny zimowy spacer hahahahaha
Też się obawiam, że dopiero jutro może zacząć boleć. Ale jak to mówią - twardym trzeba być, nie miętkim! ;-)

Dziewczyny czy ja bym mogla prosic o pw z przepisem na kisiel. Oczywiscie nie zapisalam i zapomnialam :sorry2:
A ja zrobiłam dzisiaj na oko, z mrożonymi owockami. Zosie smakowało :tak:

ale tu cichutko dzisiaj, a ja się bałam, że nie dam rady nadrobić, bo od rana nie zaglądałam :)'

dzisiaj odwiedził mnie przyrodni braciszek, ma ma 6 i pół roku, widuję go rzadko, bo mieszka 80km ode mnie i nie z moją mamą a swoim tatą :( trochę się nim nacieszyłam, ale następne spotkanie pewnie dopiero na wiosnę :(

Zaza- meza podkradam jak i Josie ale synaaaa :-D cwaniara z Ciebie mlody nigdy sie nie skapnie :-D:-D:-D
POŻYCZYŁAM:-p;-) ale skoro mówisz, że się nie skapnie, to nie wiem czy oddam:-D

Rysica trzymam kciuki, żeby ci nie brakło zapału i sił, a zakwasy największe są 2 dni po ;)

i przyznaję się bez bicia, że jak mój D był w delegacji to nie miałam czasu i sił, żeby ćwiczyć, a jak wrócił to ja nie wróciłam do ćwiczeniem

cicho jak makiem zasial :p ja tez nie bede sie rozpisywac bo czasu dzisiaj brak :)

kto chcial pajace 86 ?? bo w krakowie jeszcze w smyku widzialam co prawda rozowe ale te za 35 akurat, no bo chlopiecych w ogole nie bylo za 35 oszusci !!! Mlodak?? sa tez chyba jakies 80

reklama
Waris chciała.
A powiedz mi w którym smyku to siostrzenice męża podeśle :)

Sunshine - boskie te nowe opaski. 52-57 cudowne. Takie wiosenne. Masz talent

Ostatnia edycja:
Do góry