reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

w galerii krakowskiej tylko trzeba poszukac bo ja je zawiesilam na koncu coby moze wytrzymaly do jutra dwie paczki

niemniej jesli Waris chcesz moge je kupic i wyslac Ci bezposrednio :)

Pamka sto lat dla Julka !!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
w galerii krakowskiej tylko trzeba poszukac bo ja je zawiesilam na koncu coby moze wytrzymaly do jutra dwie paczki

niemniej jesli Waris chcesz moge je kupic i wyslac Ci bezposrednio :)

Tak, ja chciałam jak moge cie prosić jak najbardziej tak.

Dopiero co wróciliśmy, byliśmy na kuligu od 14. Najpierw był kulig, później zatrzymaliśmy się w lesie napaliliśmy ognicho, zjedliśmy żurek, kiełbaskę z ogniska, grzaniec i wracaliśmy już wieczorkiem z pochodniami. Klimacik bardzo fajny. Jak nam kolega zgra zdjęcia to coś tak wstawię.

Póki co idę myć małą.

My mamy kulig 9 lutego zaplanowany. Mama juz umówiona wiec mozemy jechac.
Ide sciagnac zapasy, herbatke sobie zrobie, poczytam i spac

Właśnie popełniłam drugi SKALPEL i o dziwo poszło mi jeszcze lepiej i nawet w połowie nie jestem tak zmęczona jak wczoraj, a endorfinki poszybowały w górę, podobnie jak wiara we własne siły!!! :D

witam wieczorowo :-)
przyjemnie się nadrabia taki spokojny dzień ;-) u nas - nocka raczej kiepska bo Misia obudziła się chyba koło 1 i za nic nie chciała spać tylko wyła więc wzięliśmy ją do nas do łóżka i myślę że po około 1h zaczęła zasypiać więc mąż ją odniósł no i spała do 8 :happy2: chociaż tyle... a potem zakupy i mąż do pracy a my na spacer :cool2: mam jeszcze kilka dni urlopu więc chcę spacerowo nadrobić :tak: za to kąpiel dziś masakryczna - wycia od początku do końca bo... trzeba leżeć na plecach :wściekła/y: ja już siły nie mam i wyć mi się chce bo co mam zrobić :confused: macie jakieś pomysły/sposoby???

Hello,
Aaa kończymy dziś 9 miesięcy i wyszła nam ostatnia jedynka.:-D
podwójne gratulacje!

Witam z rana :-D
Nowa dostawa opasek dzis na stronce, lece wlasnie powrzucac fotki, zdradze tylko, ze karnawalowo bedzie ;-)
gdzie ta stronka :sorry2:

Rysica mówisz,że czwóreczki wychodzą koło 1,5 roku? Ciekawe kiedy Antkowi wyjdą biorąc pod uwagę,że jedynka mu wyszła jak tylko 3 miesiące skończył.
222154194088974682_Bj42Keqz_c.jpg

Witam wieczornie :) synek wykąpany śpi, ale jakiś taki marudek z niego chyba ząbki idą. Niedziela leniwie nawet nie poprasowałam :/ ozdobiłam mu ściany w pokoiku naklejkami i bardzo mu się podobają :)
I nie wiem co się, ze mną dzieje :D widziałam fajne buty, ale oczywiście nie mam kasy i mam tyle innych, ze było mi szkoda, a poszłam do coccodrillo i co wróciłam z zestawem czapka- chusteczka i rękawiczki :D i tam jakoś kasę miałam:) no i są przeceny -70%.

Dopiero co wróciliśmy, byliśmy na kuligu od 14. Najpierw był kulig, później zatrzymaliśmy się w lesie napaliliśmy ognicho, zjedliśmy żurek, kiełbaskę z ogniska, grzaniec i wracaliśmy już wieczorkiem z pochodniami. Klimacik bardzo fajny. Jak nam kolega zgra zdjęcia to coś tak wstawię.
Póki co idę myć małą.
Zazdroszczę- jeszcze nigdy nie byłam na takim :(

Właśnie popełniłam drugi SKALPEL i o dziwo poszło mi jeszcze lepiej i nawet w połowie nie jestem tak zmęczona jak wczoraj, a endorfinki poszybowały w górę, podobnie jak wiara we własne siły!!! :D
No to jestem pełna podziwu- gdzie moje ambicje- półtorej roku temu chodziłam do fitness klubu 5razy w tyg. aerobiki itp, plus 45na siłowni, plus codziennie minimum 35km na rowerze, a teraz:cool::cool:

Szacun :tak: obys jutro nie zdychala :-)

Póki co idę myć małą.

Ale super! zazdroszcze:sorry: u nas wczoraj byl snieg dzis sladu po nim nie ma :no: dobrze, ze wczoraj mloda na sanki zabralismy i fotki zrobilismy to zdarzylam sie pochwalic w "galerii"

KAsia.natka- My Little Sunshine | Facebook :-)

aylin- dzieki :tak::-) daj znac jak cos wpadlo w oko :tak: i Tobie rowniez zazdroszcze tego kuligu :-:)sorry2:
aga- priorytety sie zmienily :tak: i tyle w tym temacie(mam tak samo sobie nic niuni wszystko)

A to ja pozale sie na moje dziecie :sorry: od wczoraj marudzi baaaa histerie urzadza jak ma isc na popoludniowa drzemke :-( tylko zdlizamy sie do lozeczka placz, widac wymuszany i mozna ja tak zostawic zeby sie wyplakala ale nic placze tak dlugo az ktos przyjdzie. Ale to nic zabiera sie ja z lozeczka banan na buzi, zanosze do pokoju chce polozyc na kocyku i sie z nia pobawic placz, podnosze radosc, klade placz i tak w kolko:wściekła/y: Nie ma pojecia co jej dolega:no::dry: Rano nie ma problemu zasypia sama budzi sie o 12 i do 17 moze nie spac :szok::eek: Kapiel o 19, kolacja i zasypia sama:unsure: Wiec o co chodzi???

kasia - a dlaczego podczas kapieli trzeba leżeć na plecach? Ja z moją juz dawno przestałam walczyc. Bo ja ja na plecy a ona myk i na brzuszek. Więc kapiemy się na brzuszku.

Idę spać.

Sunshine - wszystkie :) hehe ale musze zobaczyc w jakich kolorach mam sukienki wiosenno letnie

Hej, hej babiszonki moje kochane :-)

Dzisiaj 2 dzień mojej diety i już 0,5 kg na minusie :rofl:
Jutro fitness z koleżanką i tak 3 x w tygodniu. Musi się udać! :-)

Pamka
gratulacje dla Julka! Niedalej jak dwa dni temu liczyłam sobie w głowie ile on już ma i coś mi te 9 m-cy chodziło po głowie ;-)

My dzisiaj też mieliśmy pobudkę niewiele później, bo o 5.30 :confused2: Najbardziej wkurzające jest to, że nie jest głodny, a za godzinkę i tak robi się śpiący i idzie w kimono.

Pamka, Maćku ja też sobie nic z łaszków nie kupuję, w ramach kary za nadbagaż :-p Wizja szału zakupów, którym się oddam jeszcze bardziej mnie mobilizuje do odchudzania ;-)

Aga ogarnęłaś prasowanie? Ja jeszcze nie :zawstydzona/y::sorry2:

Zaza masz takiego małego braciszka? Ale czad :-)

Waris zazdroszczę kuligu, musiało być ekstra! U nas póki co tylko sanki i zjeżdżanie z górki ;)

Kasia.natka po długości Twoich postów od razu widać, że urlopujesz :-) Korzystaj! Ja jeszcze nie zdążyłam się zmęczyć pracą, więc nie jestem zazdrosna ;-)

Sposobu na kąpanie bez leżenia na plecach nie znam, bo mój tylko w tej pozycji i na razie się nie buntuje. Ale on jeszcze nie siedzi.

reklama
Kasieńka ja tez poproszę te pajace. Rozm. 80 lub 86. Kolor tez mi obojętny. Może być i róż.

Kasia polecam kapiel na brzuszku.

Rysica szacun dla wytrzymałości.

Waris zazdroszczę kuligu.

Jutro zamawiam sanki dla młodego. Wyczailam takie co sie pchs jak wozek. Ze spiworkiem w komplecie. Mały sam juz siada wiec kupuje w tym roku bo tak planowalam za rok.

Do góry