reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kasienka nie wiem nigdy nie masowałam tego bo zawsze miałam stan zapalny a jak się ma stan zapalny to nie można masować, a wyprawę miałaś rewelacyjną nie zazdroszczę :-D, ja wczoraj kupiłam 3 bodziaki w tesco za 30 zł :-)

Sunshine gratulacje dla Aurelki :)

ale nic Ci nie powiedziała jak to zauważyła ??? po czym poznała że trzeba to podcinać ?? !!
bo moja ma właśnie taki języczek trochę w kształcie serca i po tym niby się poznaje ale żadna z lekarek nic nie powiedziała

Szymek też ma taki jakby przedzielony języczek. mam się martwić???

Kasienka dziękuję za Twoje poświęcenie :-) i czekam na przesyłeczkę. Kasę juz powinnas miec na koncie.

Ostatnia edycja:
U nas dzień-koszmar! Monika cały dzień marudzi, pewnie ząbki, ale to cały dzień, i zasnąć jej ciężko, i każda zabawka na chwilę, nawet na rękach źle, nie chce się śmiać, albo zaczyna się śmiać i w płaczprzechodzi. Dałam jej nurofen to trochę pospała i było po obudzeniu trochę spokoju, ale potem znów marudzenie i teraz to samo... Położyłam bo śpiąca, ale kręci się, uderza piąstkami w dziąsła i zasnąć nie może... żele nie pomagają :/

Witam
a i powiem Wam ze z wyprawa po pajace to masakra jakas byla, nic ze po 1 pomylilam przystanek autobusowy i drylowalam 10 min na inny zeby dojechac do miejsca przesiadki, potem zwial mi autobus, a jak jechaly dwa ktorymi moglam podjechac to zauwazylam kanary, a mialam bilet sprzed zmiany (czyt. podwyzki) i tylko modlilam sie zeby wsiedli do tego ktory byl wczesniej :p na szczescie wsiedli i pojechalam dalej tym drugim,
nastepnie w sklepie szukalam spiochow i wybralam wszystkie ktore byly :p (zostala jedna 80 ale uszkodzona), poszlam do kasy zaplacilam poszlam na przystanek, kupilam juz prawidlowy bilet wsiadlam do autobusu, pojechalam na przystanek na ktorym mam przesiadke, tam z glupa pomyslalam sprawdze rozmiary, patrze a tam glupia pimpcia ze sklepu wlozyla mi jeden komplet za malo... no to biegne na przystanek zeby znowu podjechac do galerii, i wywalilam sie w snieg jak przeskakiwalam przez jedno takie niskie ogrodzenie, a ze rozmawialam z tesciowa ktora pilnowala malego to przyladowalam sobie telefonem pod okiem :|, dobieglam do przystanku i autobus mi zwial :| no to widze ze jakis bus jedzie to pytam ile na DWORZEC I KIEROWCA TAKI MEGA PRZYSTOJNY WZIAL MNIE ZA DARMO PODWIOZL... biegne do sklepu no i faktycznie pajace sa, oddaly a ja znoweu gonie na przestanek i do autobusu tu juz pozytywne zbiegi okolicznosci i autobus przesiadkowy juz czekal , ale zeby nie bylo to jechalam na gape pare przystankow bo 5 zł sobie zycza w autobusie, a tam rzadko kanary jezdza :p jak doszlam do domu to polozylam sie na podlodze bo mi nogi w d... wlazly... a jutro bede miec je pewnie po szyje ... nie trzeba mi treningow wystarcza wyprawy do sklepu :p

Po takich przejściach dobrze że żyjesz ;-) baaarrdddzzzzooooo dziękujemy ;-)
Młodak Tobie tez dziękujemy ;-)

Ja dziś całe popołudnie w rozjazdach, trzymajcie kciuki aby było po mojej myśli, a co? Opowiem jak się ziści ;-)

Waris trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Ale na chwilę puszczę bo muszę dziecko iść wykąpać.

A tak w ogóle to moje dziecko ma mnie dzisiaj w nosie. Praktycznie cały dzień bawił się sam. A jak podchodziłam do niego to wręcz odpychał mnie rączkami......
Gdy wyszłam na chwilę na miasto z nim to usnął w spacerówce co sie jeszcze nie zdarzało.
Ogólnie to caly dzień jest mega grzeczny, chociaż raczej nie mogę na niego narzekać tak dzisiaj to zupełnie mnie zaskoczył.
Jakże przyjemnie by było gdyby jeszcze przespał tę noc..... hmmmmm rozmarzyłam się.

Kasia.natka oj mozna mozna ... zobaczysz ze sie da jak zacznie wstawac i ganiac ... ze mozna w kazdej pozycji ... no moze poza tym kiedy leze na brzuchu... chyba ze przod na tyl ;P a tyl na przod :p

pieluche na czworaka zakladam tak ze tyl naciagam na tylek przekladam do przodu, potem przedraniem przytrzymyje mlodemu pieluche i nogi coby sie nie wymknal i probuje przyklejac od patrzac od dolu, wychodzi czasem krzywo ale dajemy rade :D
czyli generalnie jak się uda :-D
Kasienka kurcze jak czytam relację z twojej dzisiejszej wyprawy to sobie myślę że dobrze że żyjesz ;-)

Kasienka- normalnie czytalam z zapartym tchem i czekalam na zakonczenie sytuacji :-D napewno ten przystojniak tak Cie zaczarowal ze potem juz wszystko sie udalo :tak:

mlodak/rysica- moja dzis byla w polowie Szymkiem a w polowie Monisia :dry: pol dnia dziecka nie bylo a potem nic tylko placz i tylko z mamusia a i nawet to tez bylo bleeee, :confused2:

Nie mam sily ale umowilam sie z dziewczynami na aqua zumba wiec lece sie szykowac do jutra :-)

reklama
Do góry