reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Aga powiedz mi jak odkryto u Twojego Antosia to że coś nie tak jest z wędzidełkiem ???
Ostatnio na szczepieniu pielęgniarka do mnie, a to on jeszcze nie miał podciętego <ja szok> bo nikt mi wcześniej nic nie mówił, ze trzeba- no i słowa pielęgniarki podsłuchała lekarka, bo jak weszłam to zaraz zaglądnęła i od razu dała skierowanie do chirurga.

Mój marudek śpi :) a, ze mną nie wiem co się dzieje, ale mam taką ochotę na kawę, ze wypiłabym cały dzbanek:szok:

reklama
Kasienka a jak się zakłada pieluchę na czworaka albo na stojąco :szok:
Rysica bardzo jestem ciekawa jakie będą efekty tego twojego skalpela :sorry2:
maćku tzn. że masz bardzo skuteczny schowek na różności ;-)

Kasieńka zdradz prosze jak założyć pieluche na czworaka :-)

Słuchajcie czy jest sens kupować w tym roku sanki? Aga Ty oddalas bo musialas czy już używać nie zamierzasz? Ja bylam pewna że kupię dziś ale zaczęłam się zastanawiać.

Waris Mlodak wykupilam dzisiaj wszystkie 86 i osatnie 80 :p:p:p wysle dzisiaj tylko jesli ktoras z Was ma kontakt z Waris to przywolalaby ja do tablicy na bb :p:p

Mlodak ja mialam identycznie z @ a teraz to niewiele tego jest, to dobrze ze nie goraczkowal i oby nie zaczal, podziwiam za wtrwalosc w zapisywaniu :p mi by sie nie chcialo bo wolalabym isc znowu spac :p

Sunshine dobrze ze nie rozumie :p bo jakby tak powiedzial nie jem i zamknal buzie na cztery spusty to by bylo ... a dziec we wlasnym pokoju to super sprawa :)

Zaza pieknie to ujelas o powrocie ... tym bardziej ze dzieciaczki takie kumate sie robia i szkoda taka ze nie wiem ...

Rysica oni czasem tak maja, ze zapominaja :p trzymam kciuki za super efekty :):)

Maćku zazdroszcze zbitej wagi , no i nowa mozliwosc zbicia kolejnego kg przeszukiwanie szafek :p:p:p

Kifsi gratuluje kolejnego zebola!!

Aga zapraszam na kawusie, wlasnie robie bo paaaadam na ryjek

Kasia.natka oj mozna mozna ... zobaczysz ze sie da jak zacznie wstawac i ganiac ... ze mozna w kazdej pozycji ... no moze poza tym kiedy leze na brzuchu... chyba ze przod na tyl ;P a tyl na przod :p

pieluche na czworaka zakladam tak ze tyl naciagam na tylek przekladam do przodu, potem przedraniem przytrzymyje mlodemu pieluche i nogi coby sie nie wymknal i probuje przyklejac od patrzac od dolu, wychodzi czasem krzywo ale dajemy rade :D

Ostatnia edycja:
Słuchajcie czy jest sens kupować w tym roku sanki? Aga Ty oddalas bo musialas czy już używać nie zamierzasz? Ja bylam pewna że kupię dziś ale zaczęłam się zastanawiać.

Ja nie oddałam, bo siostrzenica była chora i nie wychodzili- mamy do niedzieli więc może jeszcze dziś wyjdziemy. I cały czas się zastanawiałam czy kupować czy dopiero w przyszłym roku, az pomyślałam, ze poczekam na wyprzedaże i może wtedy trafię :D a dziś się dowiedziałam, ze nie muszę, bo Ci moi kupią sobie już w przyszłym roku zwykłe sanki do ciągnięcia, a te z pchaczem nam dadzą :)
Młoda więc nie bardzo Ci pomogę, ale jak wychodziłam to też tylko na około 30min- jednak dziecko siedzi blisko ziemi i wydaje mi się, ze może być zimniej na dłuższe spacery.

Aga zapraszam na kawusie, wlasnie robie bo paaaadam na ryjek
Już pędzę- kurcze wypiłam dwie kawki myślicie, ze mogę wyjątkowo wypić trzecią?? Młodemu nie zaszkodzi?

Ostatnia edycja:
Ostatnio na szczepieniu pielęgniarka do mnie, a to on jeszcze nie miał podciętego <ja szok> bo nikt mi wcześniej nic nie mówił, ze trzeba- no i słowa pielęgniarki podsłuchała lekarka, bo jak weszłam to zaraz zaglądnęła i od razu dała skierowanie do chirurga.

Mój marudek śpi :) a, ze mną nie wiem co się dzieje, ale mam taką ochotę na kawę, ze wypiłabym cały dzbanek:szok:
ale nic Ci nie powiedziała jak to zauważyła ??? po czym poznała że trzeba to podcinać ?? !!
bo moja ma właśnie taki języczek trochę w kształcie serca i po tym niby się poznaje ale żadna z lekarek nic nie powiedziała

U nas był bardziej przyrośnięty języczek A nie podnosił go do góry za bardzo i nie wystawiał. Lekarka powiedziała o chyba trzeba podciąć wędzidełko- dam skierowanie niech chirurg zobaczy.

a i powiem Wam ze z wyprawa po pajace to masakra jakas byla, nic ze po 1 pomylilam przystanek autobusowy i drylowalam 10 min na inny zeby dojechac do miejsca przesiadki, potem zwial mi autobus, a jak jechaly dwa ktorymi moglam podjechac to zauwazylam kanary, a mialam bilet sprzed zmiany (czyt. podwyzki) i tylko modlilam sie zeby wsiedli do tego ktory byl wczesniej :p na szczescie wsiedli i pojechalam dalej tym drugim,
nastepnie w sklepie szukalam spiochow i wybralam wszystkie ktore byly :p (zostala jedna 80 ale uszkodzona), poszlam do kasy zaplacilam poszlam na przystanek, kupilam juz prawidlowy bilet wsiadlam do autobusu, pojechalam na przystanek na ktorym mam przesiadke, tam z glupa pomyslalam sprawdze rozmiary, patrze a tam glupia pimpcia ze sklepu wlozyla mi jeden komplet za malo... no to biegne na przystanek zeby znowu podjechac do galerii, i wywalilam sie w snieg jak przeskakiwalam przez jedno takie niskie ogrodzenie, a ze rozmawialam z tesciowa ktora pilnowala malego to przyladowalam sobie telefonem pod okiem :|, dobieglam do przystanku i autobus mi zwial :| no to widze ze jakis bus jedzie to pytam ile na DWORZEC I KIEROWCA TAKI MEGA PRZYSTOJNY WZIAL MNIE ZA DARMO PODWIOZL... biegne do sklepu no i faktycznie pajace sa, oddaly a ja znoweu gonie na przestanek i do autobusu tu juz pozytywne zbiegi okolicznosci i autobus przesiadkowy juz czekal , ale zeby nie bylo to jechalam na gape pare przystankow bo 5 zł sobie zycza w autobusie, a tam rzadko kanary jezdza :p jak doszlam do domu to polozylam sie na podlodze bo mi nogi w d... wlazly... a jutro bede miec je pewnie po szyje ... nie trzeba mi treningow wystarcza wyprawy do sklepu :p

Ostatnia edycja:
kurde a ja się męczę z tymi moimi plecami chyba zaraz będę musiała wziąć ketanol bo nie wyrobię inaczej :-(, a sama w domu jestem także Niuśką muszę się zająć :szok::szok::szok:

reklama
Alijenka moze jakies masaze ?

a i jeszcze cos sobie przypomnialam w zwiazku z podroza, w autobusie podawali przez glosnik ze zwial jakis czlek z psychiaryka i podawali jaki wzrost wlosy ubranie ;D jedna kobita rozglada sie wkolo i pyta "jestes tu czy Cie nie ma ?" a gosc kolo mnie zauwazyl jakiegos faceta za oknem i mowi"mysli Pani ze to ten ? bo tak sie zachowuje jak psychiczny", a ja se tylko pomyslalam ze raczej on wyglada jak ten co zbiegl a nie ten za oknem :p

Ostatnia edycja:
Do góry