Waris Mlodak wykupilam dzisiaj wszystkie 86 i osatnie 80

wysle dzisiaj tylko jesli ktoras z Was ma kontakt z Waris to przywolalaby ja do tablicy na bb

Mlodak ja mialam identycznie z @ a teraz to niewiele tego jest, to dobrze ze nie goraczkowal i oby nie zaczal, podziwiam za wtrwalosc w zapisywaniu

mi by sie nie chcialo bo wolalabym isc znowu spac
Sunshine dobrze ze nie rozumie

bo jakby tak powiedzial nie jem i zamknal buzie na cztery spusty to by bylo ... a dziec we wlasnym pokoju to super sprawa
Zaza pieknie to ujelas o powrocie ... tym bardziej ze dzieciaczki takie kumate sie robia i szkoda taka ze nie wiem ...
Rysica oni czasem tak maja, ze zapominaja

trzymam kciuki za super efekty

Maćku zazdroszcze zbitej wagi , no i nowa mozliwosc zbicia kolejnego kg przeszukiwanie szafek

Kifsi gratuluje kolejnego zebola!!
Aga zapraszam na kawusie, wlasnie robie bo paaaadam na ryjek
Kasia.natka oj mozna mozna ... zobaczysz ze sie da jak zacznie wstawac i ganiac ... ze mozna w kazdej pozycji ... no moze poza tym kiedy leze na brzuchu... chyba ze przod na tyl ;P a tyl na przod
pieluche na czworaka zakladam tak ze tyl naciagam na tylek przekladam do przodu, potem przedraniem przytrzymyje mlodemu pieluche i nogi coby sie nie wymknal i probuje przyklejac od patrzac od dolu, wychodzi czasem krzywo ale dajemy rade