Kasienka_
Fanka BB :)
ehhhh leb mnie tak boli ze az wymiotowalam... jak zaczelo wieczorem tak cala noc bolalo... tabletke wzielam rano ale tylko przygasilo ale nie przestalo calkowicie bolec... a w ciazy bylo tak pieknie bolalo raz a pomogl paracetamol ...
do tego ten maly Grzyb postanowil o 4 wstac i nie chcial zasnac ... oczy jak 5 zł noc ciemna a ten patrzy jakby conajmniej wszystko widzial... jak go wzielam na rece bo sie juz wkurzylam chcialam go ukolysac ... to ten mlody zaczal sie smiac w glos... ale chyba po godzinie w koncu zasnal i co... wstal 6:23 ... wyslalam meza coby ponosil ale kazde wlozenie do lozeczka konczylo sie rykiem wiec dostal butle i spal ale tylko do 8 i zawodzenie bo mamy nie ma .... poszlam tam z kocem i poduszka i co zawodzenie bo mama sie z nim nie bawi ... nieczule dziecko ...
a teraz wariuje i jak raczkowal, tak szybko chcial gdzies dojsc ze sie przewrocil
Rysica musialam kupic bo juz nie mamy bodziakow ... a my tylko w bodziakach
Mlodak sto lat dla Szymusia .... ahhhh za miesiac i nas to czeka

Muńka mi sie wydaje ze takie male jeszcze nie rozumie stad tak sie zachowuja
ale lepiej zeby sie dziec nie bal niz bal wszystkiego
super ze wyjazd sie udal
Pamka wspolczuje nocki, ja uciekam od meza do salonu bo on chrapie tak ze kaszlec nie musi a i tak zasnac nie moge
, mam nadzieje ze w pracy sie ulozy wszystko
Iwon kazdy dziec jest inny
jeszcze Cie zaskoczy
jak zacznie mowic majac roczek
MsMickey &&&&&&& na taxi mnie nie stac chyba ze maz mnie wozi
13 zł za 3 pajace to przeciez jak za darmo...
Alijenka z czasem oduczy sie przybijac gwozdzia
zazdroszcze spania
Kasia.natka kleiki raczej nie bo cukru nie maja
Aylin takich nie widzialam ale moj to duzy chop wiec nie powinno spadac,
a wlasnie wiecie ze w bodziakach sa innaczej wyprofilowne kolnierzyki dla dziewczynek a inaczej dla chlopcow ?? ja zauwazylam to wczo`ra bo kupilam tez takie zolto szare dla dziewczynek i chlopcy maa bardziej zabudowane a dziewczynki mniej ...
do tego ten maly Grzyb postanowil o 4 wstac i nie chcial zasnac ... oczy jak 5 zł noc ciemna a ten patrzy jakby conajmniej wszystko widzial... jak go wzielam na rece bo sie juz wkurzylam chcialam go ukolysac ... to ten mlody zaczal sie smiac w glos... ale chyba po godzinie w koncu zasnal i co... wstal 6:23 ... wyslalam meza coby ponosil ale kazde wlozenie do lozeczka konczylo sie rykiem wiec dostal butle i spal ale tylko do 8 i zawodzenie bo mamy nie ma .... poszlam tam z kocem i poduszka i co zawodzenie bo mama sie z nim nie bawi ... nieczule dziecko ...
a teraz wariuje i jak raczkowal, tak szybko chcial gdzies dojsc ze sie przewrocil
Rysica musialam kupic bo juz nie mamy bodziakow ... a my tylko w bodziakach
Mlodak sto lat dla Szymusia .... ahhhh za miesiac i nas to czeka
Muńka mi sie wydaje ze takie male jeszcze nie rozumie stad tak sie zachowuja
Pamka wspolczuje nocki, ja uciekam od meza do salonu bo on chrapie tak ze kaszlec nie musi a i tak zasnac nie moge
Iwon kazdy dziec jest inny
MsMickey &&&&&&& na taxi mnie nie stac chyba ze maz mnie wozi
Alijenka z czasem oduczy sie przybijac gwozdzia
Kasia.natka kleiki raczej nie bo cukru nie maja
Aylin takich nie widzialam ale moj to duzy chop wiec nie powinno spadac,
a wlasnie wiecie ze w bodziakach sa innaczej wyprofilowne kolnierzyki dla dziewczynek a inaczej dla chlopcow ?? ja zauwazylam to wczo`ra bo kupilam tez takie zolto szare dla dziewczynek i chlopcy maa bardziej zabudowane a dziewczynki mniej ...
współczuję bólu głowy ale ja też jak tak mam że zaczyna mnie boleć wieczorem to lepiej wziąć tabletkę bo rano może być jeszcze gorzej 

i gratuluję postępów Tomka, a choróbsko niech szybko ucieka