• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

ehhhh leb mnie tak boli ze az wymiotowalam... jak zaczelo wieczorem tak cala noc bolalo... tabletke wzielam rano ale tylko przygasilo ale nie przestalo calkowicie bolec... a w ciazy bylo tak pieknie bolalo raz a pomogl paracetamol ...

do tego ten maly Grzyb postanowil o 4 wstac i nie chcial zasnac ... oczy jak 5 zł noc ciemna a ten patrzy jakby conajmniej wszystko widzial... jak go wzielam na rece bo sie juz wkurzylam chcialam go ukolysac ... to ten mlody zaczal sie smiac w glos... ale chyba po godzinie w koncu zasnal i co... wstal 6:23 ... wyslalam meza coby ponosil ale kazde wlozenie do lozeczka konczylo sie rykiem wiec dostal butle i spal ale tylko do 8 i zawodzenie bo mamy nie ma .... poszlam tam z kocem i poduszka i co zawodzenie bo mama sie z nim nie bawi ... nieczule dziecko ...
a teraz wariuje i jak raczkowal, tak szybko chcial gdzies dojsc ze sie przewrocil :D

Rysica musialam kupic bo juz nie mamy bodziakow ... a my tylko w bodziakach :P

Mlodak sto lat dla Szymusia .... ahhhh za miesiac i nas to czeka :P:P

Muńka mi sie wydaje ze takie male jeszcze nie rozumie stad tak sie zachowuja :) ale lepiej zeby sie dziec nie bal niz bal wszystkiego :P super ze wyjazd sie udal

Pamka wspolczuje nocki, ja uciekam od meza do salonu bo on chrapie tak ze kaszlec nie musi a i tak zasnac nie moge :P, mam nadzieje ze w pracy sie ulozy wszystko

Iwon kazdy dziec jest inny :) jeszcze Cie zaskoczy :D jak zacznie mowic majac roczek :P

MsMickey &&&&&&& na taxi mnie nie stac chyba ze maz mnie wozi :P:P 13 zł za 3 pajace to przeciez jak za darmo...

Alijenka z czasem oduczy sie przybijac gwozdzia :P zazdroszcze spania

Kasia.natka kleiki raczej nie bo cukru nie maja

Aylin takich nie widzialam ale moj to duzy chop wiec nie powinno spadac,

a wlasnie wiecie ze w bodziakach sa innaczej wyprofilowne kolnierzyki dla dziewczynek a inaczej dla chlopcow ?? ja zauwazylam to wczo`ra bo kupilam tez takie zolto szare dla dziewczynek i chlopcy maa bardziej zabudowane a dziewczynki mniej ...

reklama
Uhh dziewczyny wrocilam do zywych. Na razie na pozyczonym lapku, ale juz niedlugo bede miec swoj. Tamten padl i juz sie nie podniosl. Jaka to byla meka bez internetu, bez bb.

Z nowosci: mlody raczkuje (zasuwa wszedzie i wszedzie wtyka paluszki), siada samodzielnie bez najmniejszego problemu i staje przy czym tylko moze. Oczy trzeba miec dookola glowy... Poza tym daje o sobie znac charakterek :sorry2: (na pewno po tatusiu ;-)). Na wszelkie formy "zniewolenia" (ubieranie, przewijanie, zabieranie zabawki) reaguje wrzaskiem. Ale nie daje sie, niech wie, ze mamusia wie najlepiej co dobre ;)

Zeby mamy juz 3 - dwie dolne jedynki, i gorna dwojke (ida nastepne) i juz nauczyl sie nimi zgrzytac. Aghrrr jak sobie przypomne ten dzwiek to az mnie ciary przechodza.

Co do jedzonka - z checia je papki, natomiast obiadki z grudkami raczej niechetnie. Po kilku lyzeczkach sie buntuje. Nie zmuszam go za bardzo, oferuje kilka lyzeczek, a jak nie chce to zabieram - daje mu kawalki warzyw, owocow i chrupki w miedzyczasie.

No i niestety jestesmy chorzy. Tata przyniosl jakies chorobsko i zarazil mnie i Tomka :/ Dzisiaj do lekarza.

Wybaczcie, ze tylko o sobie, ale jeszcze nie nadrobilam. Pewnie zajmie mi troche zanim sie wkrece ;) Buziole dla Was i milego dnia.

Kasia.natka moj bol glowy to migrena :( wczoraj mialam nadzieje ze wlasnie w nocy przestanie ale zludnie ... moglam wziac wczoraj bo jak zabijam w powijakach bol to zniknie, a dzisiaj to po ptokach bo kolejne dwa - piecu dni mnie bolu czeka ... juz taka glupia na przyszlosc nie bede ze moze to zwykly bol

na gorze chlopiece body na dole dziewczece
DSCF4005.jpg

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
U nas nocka znowu super :-) Zaraz lecę do Rossmana e drugi koniec miasta, coby 2,60 zaoszczędzić ;-)
A za 8 godzin i 40 minut Szymek skończy 8 miechów!!!!! Ale ten czas mi zleciał. Te 8 miesięcy temu o tej porze leżałam pod ktg i skurcze miałam konkretne, a najlepsze, że ich nie czułam. Tylko sprzęt na to wskazywał. Bałam się jak cholera, że zacznę rodzić w nocy, a cc na rano zaplanowana była.

Sto lat! :tak:

Kasienka współczuję bólu głowy :-(
A w bodziakach to nie zawsze jest taka różnica. Widocznie ten producent nie chciał, żeby chłopcom włosy z klaty wystawały ;-)

Hej,

Oczy mam na zapałkach, Leni dzisiaj spała lepiej, bo na noc dostała nurofen i zbiliśmy gorączkę do 37, ale i tak się wierciła strasznie, a ja co chwilę się budziłam, eh.. Nie chce pić, nie chce jeść, a jak mnie widzi z czymkolwiek w ręce to krzyczy, więc możecie sobie wyobrazić jak kończą się próby podawania leków lub odciągnięcia katarku :confused:

Tyle na już, bo nie mam siły..:-(

Dziewczyny a ma któraś z Was podróbkę garnuszka fishera?? bo się zastanawiam czy kupować oryginał czy wystarczy ta podróbka

Niezapominajka witaj
:-D i gratuluję postępów Tomka, a choróbsko niech szybko ucieka :-D

claudette też to przeżywałam także współczuję :-(:szok:

Kasieńka ten podkrój inny wynika pewnie z tego z jakiego modełka akurat kroili.

Alijenka nie mamy jeszcze garnuszka ale oglądałam przed świętami i wydaje mi się,że te fp mówią po polsku a te drugie tylko mają jakieś melodyjki i chyba porusza się po podłodze.

claudette współczuję niedawno też przez to przechodziłam :( skończyło się na zastrzykach i boję się bo właśnie wydaje mi się,że Antoś chyba znowu dostaje katarek wrrrrrrrrrrrrr

o jezu padam :/ znowu późno się położyłam a Monika od 5 z kawałkiem płakała - dałam jej nurofen, ale zanim zaczął działać 3 razy jej musiałam posmarować dziąsełka, jak już nurofen zaczął działać, to już miała oczy jak 5 złotych i spać nie chciała... Dzisiaj jej mąż da w nocy nurofen jak się będzie kładł, ma powiedziane, że jak jej nie da bo zapomni to sam do niej wstaje :P

reklama
mOJA nuna jak nic ząbkuje. Podanie nurofenu o 5 rano pomogło na tyle ze bawi się podobno radośnie....
A nie smęci. Szkoda tylko że w nocy nie śpi.... Ja mam oczy na zapałkach. Masakra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry