Sunshine6
Fanka BB :)
Dziewczyny właśnie wyczulam u Gosi dolną lewą jedynkę!!!! Yay!!! I cieszę się jak głupia;-)
Oczywiście pokazać mi nie mogła bo po co. Akurat stwierdzilam, że posmaruję zelem bo obudziła się z marudzeniem a tu mi się palec o coś zaczepia... taki suprajs:-):-):-)
Gochna gratulacje!!! A mamusia dumna :-)
Ehhhhh Ci faceci, trzebabylo go za szmaty i do pokoju obok!Dziś w nocy moje dzieci przeszły same siebie. Mąż chyrlał i kaszlał na mnie pół nocy, chyba po to by mi zademonstrować jaki on jest choryMłody darł się przeokrutnie by mieć 100% pewności, że się nie wyśpię. No i rzeczywiście po setnej pobudce w okolicach 2:30 włączyło mi się myślenie o pracy:-(... no i tak się wkurzyłam, jak sobie przypomniałam przeprawę z naszym transportem wczoraj, że już nie mogłam zasnąć do 4:30
(akurat jak ja nie spałam to młody spał doskonale
)
Wypiłam kawę, zjadłam owsiankę i idę do pracy. Wieczorem jak uda mi się mojego wielce chorego męża przepędzić od kompa to poodpisuję wszystkim.
Miłego dnia dziewczyny![]()

Wspolczuje nocki 
wykorzystuj meza ile mozesz jak tylko jest w domku bo Twoje plecy i psychika dlugo tego nie wytrzymajaale już dziś do mojego K mówiłam że jestem coraz bardziej zmęczona, ja ostatnio dosłownie nie funkcjonuję już wieczorami jak wykąpię mała to mam dość i aż łzy mi lecą same !!!!
a tym czasem tule, bedzie dobrze bo musi
:-) a po co tak pedzisz??? przyznaj sieDzień dobry!
U nas nocka znowu super :-) Zaraz lecę do Rossmana e drugi koniec miasta, coby 2,60 zaoszczędzić
a na paliwo czy bilety nie wydasz wiecej niz te 2,60 
o jezu padam :/ znowu późno się położyłam a Monika od 5 z kawałkiem płakała - dałam jej nurofen, ale zanim zaczął działać 3 razy jej musiałam posmarować dziąsełka, jak już nurofen zaczął działać, to już miała oczy jak 5 złotych i spać nie chciała... Dzisiaj jej mąż da w nocy nurofen jak się będzie kładł, ma powiedziane, że jak jej nie da bo zapomni to sam do niej wstaje![]()
achhhh te zeby niech juz wszytskie wyjda, a meza trenuj!
kolejna zabkujaca ojjjj boje sie co to bedzie u mojejmOJA nuna jak nic ząbkuje. Podanie nurofenu o 5 rano pomogło na tyle ze bawi się podobno radośnie....
A nie smęci. Szkoda tylko że w nocy nie śpi.... Ja mam oczy na zapałkach. Masakra
od 3 dni jest marudna ale nic nie widac
Mlodak- sto latek dla kawalera!!! :-)
Iwon- ja tez nie znosze jak cos zaplanuje/umowie sie z kims i ten ktos w ostatniej chwili rezygnuje
Ja sama staram sie dotrzymywac slowa i realizowac plany nawet jak mi sie nie chce
Aqua zumba super polecam!!!
A dzis u mnie w domku playgrupa
kolezanki przyjada z dzieciakami parka rowiesnikow czyli 1,5miesiaca mlodsze od mojej. Mam nadzieje, ze beda sie dobrze bawic :-)
(akurat jak ja nie spałam to młody spał doskonale
ta co roczek kończy biega jak szalona nie wiem ile guzów ma na głowie i co chwile coś sobie podstawia, a to zabawkę, a to wiaderko od klocków, aby tylko wejść na kanapę czy krzesło i stół.