Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Muńka, MsMickey - JA TEŻ!!!! ja tez chcę z Wami do kina 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Ja tez idę do kina i to już jutro z Antkiemrandka z synkiem w kinie
![]()
MsMickey, Muńka osz aż do GalMoku?? czy ja będę miała czym wrócić... a mogą być Złote Tarasy?? (ale wybrednawcięła się i jeszcze marudzi
)
ostatnią SKMkę mam 23:32 z centralnego...
hej babolki - jak tam Wasze maluchy się mają?na fb widzę że zdrowo ale chyba niestety nie wszystkie tam jesteście....
Ponieważ nie będę nawet próbować nadrabiać co u Was , napiszę co u nas...
W sumie idziemy po prostu do przodu - oby tak pozostałoMatylda rośnie chyba zdrowo, czuję już jej ruchy... są dużo słabsze niż ruchy wielu dziewczyn z majówkowego forum, ale myślę że może:
-to wina łożyska na przedniej ścianie
- taka uroda córuni
- wiele z dziewczyn jest ok 3 tyg bardziej zaawansowana ciążowo niż ja
W każdym razie mam nadzieję że wszystko ok - serducho bije, czasami dopplera podłączam dla uspokojenia sięW piątek idziemy do Pani kardiolog na dodatkowe badanie serduszka Malusiej... Oby i tam wszystko było ok
A mama?
Mama od połowy stycznia na L4 i dobrze jej z tym....kompletujemy wyprawkę i takie tam przyjemności
Jutro jedziemy po kołyskę do znajomychcoraz bardziej dzieciowo mi
A brzuszek rośnie, dobrnął już do 109cm!!! na wadze +5,5kg póki co...
Zobacz załącznik 535325
Ja jutro wybieram się do biedry z G...
Muńka, Rysica ja chętnie tylko w przyszłą środę nie jutro.
A na co to trzeba sprawdzić co będą grali. Może Django?
Może Hatszept będzie chciała iść też? Może jeszcze ktoś??? Są chętni? Iwon?![]()