reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Rysica no problem. Jeśli będziemy jechać to do G. Mokotów.

I oczywiście G się obudziła na bekadelko;-)
pocycowala, odwróciła się i znów śpi.
:-)

Waris ale historia !!!

Waris - kciuki!!

aga -
fajnie tak się pobawić z maluchem, nie?? ja uwielbiam kłaść sobie G na brzuchu i wtedy robimy głupie miny, śmiejemy się i takie tam :-D:-D

MsMickey - to żeś mnie wyczuła, bo miałam pisać do Ciebie z zapytaniem o wypad do kina! Pewnie, że idziemy :-) No i oczywiście skoczysz z Gosią, prawda??? hehehehe

Rysica - idziesz??

A na co idziemy???

Ja też zawsze myje w normalnym płynie, ale jakoś dziś mnie naszło zastanowienie, więc od razu na BB i pytam:-)

Ja też ide do kina tylko nie z wami a z marnotrawnym mężem ;-) w pt albo sobotę jeszcze nie wiemy

Niestety idę już spać i nie pobajdurzę z wami, jutro rano muszę wstać, dobrej nocki pa

MsMickey, Muńka osz aż do GalMoku?? czy ja będę miała czym wrócić... a mogą być Złote Tarasy?? (ale wybredna :p wcięła się i jeszcze marudzi :p)
ostatnią SKMkę mam 23:32 z centralnego...

Ostatnia edycja:
hej babolki - jak tam Wasze maluchy się mają?:) na fb widzę że zdrowo ale chyba niestety nie wszystkie tam jesteście....
Ponieważ nie będę nawet próbować nadrabiać co u Was , napiszę co u nas...
W sumie idziemy po prostu do przodu - oby tak pozostało:) Matylda rośnie chyba zdrowo, czuję już jej ruchy... są dużo słabsze niż ruchy wielu dziewczyn z majówkowego forum, ale myślę że może:
-to wina łożyska na przedniej ścianie
- taka uroda córuni
- wiele z dziewczyn jest ok 3 tyg bardziej zaawansowana ciążowo niż ja

W każdym razie mam nadzieję że wszystko ok - serducho bije, czasami dopplera podłączam dla uspokojenia się:) W piątek idziemy do Pani kardiolog na dodatkowe badanie serduszka Malusiej... Oby i tam wszystko było ok:)
A mama?
Mama od połowy stycznia na L4 i dobrze jej z tym.... :) kompletujemy wyprawkę i takie tam przyjemności:)
Jutro jedziemy po kołyskę do znajomych:) coraz bardziej dzieciowo mi:)
A brzuszek rośnie, dobrnął już do 109cm!!! na wadze +5,5kg póki co...
Zobacz załącznik 535325

Aga super:-)
Na co idziecie?

Ja jutro wybieram się do biedry z G...

Muńka, Rysica ja chętnie tylko w przyszłą środę nie jutro.
A na co to trzeba sprawdzić co będą grali. Może Django?

Może Hatszept będzie chciała iść też? Może jeszcze ktoś??? Są chętni? Iwon?:p

Ja tez idę do kina i to już jutro z Antkiem :) randka z synkiem w kinie :)

rewelka!! napisz wrażenia! :-)

MsMickey, Muńka osz aż do GalMoku?? czy ja będę miała czym wrócić... a mogą być Złote Tarasy?? (ale wybredna :p wcięła się i jeszcze marudzi :p)
ostatnią SKMkę mam 23:32 z centralnego...

Jak dla mnie wsio redno, ale w razie czego odwiozę Cię na tą SKMkę ;-)

hej babolki - jak tam Wasze maluchy się mają?:) na fb widzę że zdrowo ale chyba niestety nie wszystkie tam jesteście....
Ponieważ nie będę nawet próbować nadrabiać co u Was , napiszę co u nas...
W sumie idziemy po prostu do przodu - oby tak pozostało:) Matylda rośnie chyba zdrowo, czuję już jej ruchy... są dużo słabsze niż ruchy wielu dziewczyn z majówkowego forum, ale myślę że może:
-to wina łożyska na przedniej ścianie
- taka uroda córuni
- wiele z dziewczyn jest ok 3 tyg bardziej zaawansowana ciążowo niż ja

W każdym razie mam nadzieję że wszystko ok - serducho bije, czasami dopplera podłączam dla uspokojenia się:) W piątek idziemy do Pani kardiolog na dodatkowe badanie serduszka Malusiej... Oby i tam wszystko było ok:)
A mama?
Mama od połowy stycznia na L4 i dobrze jej z tym.... :) kompletujemy wyprawkę i takie tam przyjemności:)
Jutro jedziemy po kołyskę do znajomych:) coraz bardziej dzieciowo mi:)
A brzuszek rośnie, dobrnął już do 109cm!!! na wadze +5,5kg póki co...
Zobacz załącznik 535325

super brzunio i cudowne wieści!!! :-) kciukasy nadal zaciśnięte!
Ja jutro wybieram się do biedry z G...

Muńka, Rysica ja chętnie tylko w przyszłą środę nie jutro.
A na co to trzeba sprawdzić co będą grali. Może Django?

Może Hatszept będzie chciała iść też? Może jeszcze ktoś??? Są chętni? Iwon?:p

a może... Cinema City - Ladies Night tylko to nie środa:baffled:

jak dla mnie Django może być:-)

Wy do Biedry czy kina, a my na szczepienie:baffled:

reklama
Do góry