reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Iwon, zaza-wspolczuje nocek :-(
Jak dobrze, ze moja juz przesypia cale a ja jeszcze narzekam, ze budzi mi sie o 7 i juz spac nie chce :sorry2: Czlowiek szybko zapomina jak to bylo jak sie wstawalo i szybko do dobrego sie przyzwyczaja echhhh :rolleyes2:

Dzień dobry!
Ja też miałam kiepską nockę, ale nie przez Zośkę. Sama z siebie jakoś spać nie mogłam... :dry:

Też bym się do kina z Wami wybrała, ale dla mnie nieco za daleko ;-)
A propo trampek - dziewczyny widzie wiosna!!! Wczoraj na spacerze widziała dziewoję w trampkach! :-D

I Tobie kochana tez wspolczuje niewyspania, pewnie dzis Zosia sie nie wyspala przez Ciebie :-D
Co do trampek to u nas nic dziwnego oni tu caly rok potrafia w nich latac :tak: A moje tez czekaja na cieplejszy dzionek ;-)

Rysica- sto latek dla Jubilatki :-)
kifsi- u nas tez tylko mmmmm,yyyy, buuu, baaaaaaaa, daaaa, ajjjjj, aaaa, ale od czego musza zaczac, jeszcze pozniej bedziesz narzekac, ze za duzo gada ;-)
josie- gratki dla Janka za postepy :tak: zuch chlopak :-)
claudette- a jak Lenka lepiej juz z tym katarkiem?

JA dzis lece w odwiedziny do pracy i obgadac szczegoly powrotu do pracy :cool2:

Aaaaaa i u nas dzis piekne sloneczko normalnie wiosna- chyba trampki wyciagne :-D

reklama
Monika sto lat!!!!!!!

Szkoda że do tego kina tak późno idziecie. Na jakas 18 to i ja bym sie wybrala.

Mlody miał wczoraj dzien nabijania guzow- 2 sztuki. Dzisiaj bliskie spotkanie szuflada i paluszek lekko przytrzasnal. Chwila ryku i popedzil do kolek wozka. Nie nadazam juz.

Rysica WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MONISI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aga to czemu chcesz zapomnieć? :) przyjaźń przetrwa wszystko i odległość i próbę czasu :yes: a już niedługo Max będzie bardziej samodzielny i rodzicom jego nie będzie już tak łatwo utrudniać wam kontaktów

Muńka nie będziesz nic płacić

Kasia sorki jakoś tak czytam ostatnio wszystko w biegu i nie doczytałam, że na bok :zawstydzona/y:

claudette - ambitnie zjada nogę od stołu i krzesła. Poza tym mam cudne kupy zębiskowe - taka zgniła zieleń.
Dziąsła twarde i śladu na nich nie ma. Przy poprzednich było to samo - z tym ze chyba mniej ją bolało bo wystarczyło podanie nurofenu na noc. A teraz cały czas muszę jej podawać bo inaczej płacze i to strasznie

Rysica - najlepszego do MOnisi :)

Rysica ucałuj od nas Monisię !!!!!!!!!!! :-):-D

Muńka wzw jest darmowe

U nas też dziś wiosna ale co z tego jak chyba trzeba kalosze założyć aby wyjść na spacer :-:)-:)-(, następny dzień w domu.
Z basenu chyba zrezygnuję bo dziś znowu nie pójdę :-:)-:)-:)szok::szok:, a po co zajmować miejsce, już miesiąc nie chodzimy na basen :no::no:

Ostatnia edycja:
dziewczyny - pytanie bo wchodzę juz po raz 3 i zapominam zadać. Czy robiłyście jedno USG bioderek czy potem jeszcze jakies?
Byłam wczoraj na rehabilitacji i panie doktor zwróciła mi uwagę ze mała ma 7,5 msc i zabiera się za raczkowanie. I jeżeli nie ma zawiązków kości biodrowych to należałoby ją hamować aby nie chodziła jeszcze. Więc sugerowała kolejne USG.
Wg teorii w wieku mojej nuny dzieciaki powinny się wokół własnej osi obracać - i to wystarczy. A na raczkowanie i chodzenie jest za wcześnie. A mi się wydawało ze moja to już jedna z ostatnich jest pod względem postępów chodzeniowych....

reklama
Do góry